jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ελπιζω αρχες μαρτη που θ ανεβω πανω!!Ναι πολύ καλή συστήνεται να πας
Ελπιζω αρχες μαρτη που θ ανεβω πανω!!Ναι πολύ καλή συστήνεται να πας
Να πας ασυζητητί!Ελπιζω αρχες μαρτη που θ ανεβω πανω!!
Μυσται καλημέρα !!Να πας ασυζητητί!
Από όσο ξέρω Πααρσκευή Δε δουλευει, οπότε από σήμερα να περιμένεις ή να ξαναπροσπαθήσειςΜυσται καλημέρα !!
Έχω στείλει μήνυμα στην Ζωή από την Παρασκευή και δεν έχει απαντήσει ούτε έχει διαβάσει το μήνυμα.
Αργεί γενικά στην επικοινωνία ;;;
Ξέρουμε κάτι ;;;
ΘεσσαλονίκηΚαλησπέρα ξέρετε αν είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?
ΕυχαριστώΘεσσαλονίκη
Όταν θα ανοίξει το μετρό στη ΘεσσαλονίκηΚαλησπέρα. Πότε υπολογίζεις να μας έρθεις και προς Αθήνα;
γεια αμα εχεις ελευθερω ωρα απαντα στο μυνημα π σε στειλα αμα θεςΌταν θα ανοίξει το μετρό στη Θεσσαλονίκη
Είμαι διαθέσιμη μόνο Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη, όταν φεύγω από το ξενοδοχείο κλείνει το κινητό, πατάω αποσύνδεση και στο κεφάλι, και μπαίνω ξανά στην λειτουργία την Δευτέρα... Τόσο απλά, για να μην κάψω και αυτό το λίγο μυαλό που μου έμεινεΜυσται καλημέρα !!
Έχω στείλει μήνυμα στην Ζωή από την Παρασκευή και δεν έχει απαντήσει ούτε έχει διαβάσει το μήνυμα.
Αργεί γενικά στην επικοινωνία ;;;
Ξέρουμε κάτι ;;;
Cum In Mouth (για να μη μας κουράζεσαι με ανούσια πράγματα)Στο μεταξύ, βρε αλάνια έβαλα το cim που γράφεται για να δω τι στα κομμάτια είναι και μου βγαλε αυτό
οι καλυτερες βρυσες ειναι αυτες. δεν παγωνουν και τον χειμωνα χαχαχαχαχαΣτο μεταξύ, βρε αλάνια έβαλα το cim που γράφεται για να δω τι στα κομμάτια είναι και μου βγαλε αυτό