ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 506
Σε καταλαβαίνω απόλυταΧαχαχα εσύ ήσουν χαχαχα τι γέλιο ρίξαμε, Όχι για να δεις πώς είναι Και γιατί δεν το κάνω χαχαχαχαχαχα κλαίω
Σε καταλαβαίνω απόλυταΧαχαχα εσύ ήσουν χαχαχα τι γέλιο ρίξαμε, Όχι για να δεις πώς είναι Και γιατί δεν το κάνω χαχαχαχαχαχα κλαίω
που ειναιΣτο μεταξύ, βρε αλάνια έβαλα το cim που γράφεται για να δω τι στα κομμάτια είναι και μου βγαλε αυτό
βρε βρε ποιον βρήκα εδω μέσαπου ειναι
ρε με κατασκοπευεις ευπατζης και εσυβρε βρε ποιον βρήκα εδω μέσα
Ποιοςπου ειναι
κουκου τα αλανια βρε
Το ένα με απάντησε,Και μου εξήγησε,τα άλλα κάπου εδώ βόσκουνκουκου τα αλανια βρε
να προσλαβεις τσομπανιΤο ένα με απάντησε,Και μου εξήγησε,τα άλλα κάπου εδώ βόσκουν
Χείμαρρος η ζωή. Ωχ τι βλέπω….Δεν ξαναγράφω μην φαω καμία αναφορα πάλι.Παρακάτω.......
Δεν στέλνω φωτογραφίες, Δεν θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες, Δεν με απασχολεί η εμφάνισή σας δεν με νοιάζουν τα μάτια σας ούτε πόσους πόντους είναι το πουλί σας, στέλνετε τις φωτογραφίες σας και μετά τις διαγράφεται, ξεχνάτε ότι το viber αυτόματος αποθηκεύει τις φωτογραφίες οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο.
Πάντα αγόρι μου και το ξέρεις, μου αρέσουν ξεκάθαρα πράγματα, από κει και πέρα ζουζουνίτσες αγκαλίτσες όταν κλείσει η πόρτα...Χείμαρρος η ζωή
ζουζούνιτσες,αγκαλίτσες,μωράκι μου,τζουτζουκακι μου. Πόσα μωράκια πια;;;;;;;;Πάντα αγόρι μου και το ξέρεις, μου αρέσουν ξεκάθαρα πράγματα, από κει και πέρα ζουζουνίτσες αγκαλίτσες όταν κλείσει η πόρτα...
Πολλά, αφού πάω για πολύτεκνοι... Χαχαζουζούνιτσες,αγκαλίτσες,μωράκι μου,τζουτζουκακι μου. Πόσα μωράκια πια;;;;;;;;
Καλησπέρα σε όλους !!! Επειδή ξέχασα το κινητό της δουλειάς τουλάχιστον για σήμερα τα ραντεβού θα κλειστούν από δω μέσα...
αυτη δεν ειναι ζωη 50 αρα ειναι 100 αρα φουλ αγωνιστικη
Έλα στο viber για περισσότερες πληροφορίες.Λάρισα έχω σπίτι αν θες
6/3 θα είμαι στην ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα τελικά ισχύει 6/3 Λάρισα ?6/3 θα είμαι στην Λάρισα..
Oxi re gamoto6/3 θα είμαι στην Λάρισα..