Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Σιγά το δύσκολο φαγητό χαχαχατουλαχιστον καλο παστιτσιο κανεις
Σιγά το δύσκολο φαγητό χαχαχατουλαχιστον καλο παστιτσιο κανεις
Για να συγκατοικήσουμε πρέπει τουλάχιστον να γνωριστούμε για αρχή, χαχαχα και μετά θα σε καλέσουμε και για καφέ... Μόνο για καφέ, μην πάει το μυαλό σου σε πονηρά πράγματα.... χαχαχαΜιας και εμφανίζεται η @Eva16 συχνά πυκνά στο προφίλ σου και από ότι θυμάμαι έχετε καλές σχέσεις, συγκατοικήστε
Πολυ πιθανο να υπαρξει και πεμπτη με αυτα τα πατουσακια στο στομα αλλα δεν θα εχουμε ενεργεια ουτε να κατεβουμε τα σκαλια μετα, με ερπιγνκ θα φυγουμεΑπό τις 12:00 μέχρι τις 11:00 περίπου, πάντα ανάλογα την κούραση. 50 για μισή ώρα 70 για μία ώρα, ποδολαγνεία 40 για μισή ώρα.
+ 10 ευρώ για δεύτερη εκτόνωση, συν 10 ευρώ για τρίτη εκτόνωση, συν 10 ευρώ για τετάρτη εκτόνωση, ή πέμπτη δώρο...
Το μήνυμά σου δεν το είδα αλλά οι φωτογραφίες αποθηκεύτηκαν στο viber μου, ήταν πιο εύκολο να σε βρω εδώ... το είπες και το έκανες μπράβο σου, ελπίζω να πέρασες καλά, λεπτομέρειες από κοντά...όταν και εφόσον..
Ωραια πράγματαΜήτσος μου είναι ήσυχο παιδί και δεν δαγκώνει, κάποιοι όμως τον φοβούνται, αλλά έχω και τα δαχτυλάκια μου, και τα δουλεύω πολύ καλά
Υστερόγραφο....
Καλά είναι να μου δείχνετε ή να μου λέτε αν θέλετε, γιατί χώνω τα δάχτυλά μου παντού και θα φάω καμιά αδέσποτη
A, κάνεις και κίνκι καταστάσεις, Ζωή;Μήτσος μου είναι ήσυχο παιδί και δεν δαγκώνει, κάποιοι όμως τον φοβούνται, αλλά έχω και τα δαχτυλάκια μου, και τα δουλεύω πολύ καλά
Υστερόγραφο....
Καλά είναι να μου δείχνετε ή να μου λέτε αν θέλετε, γιατί χώνω τα δάχτυλά μου παντού και θα φάω καμιά αδέσποτη
Δεν θα το λεγα κινκι, απλά πράγματα ρουτίνας... ))))A, κάνεις και κίνκι καταστάσεις, Ζωή;
Δεν υπαρχει θεμα, εγω οταν ερθω θα σου κανω πληρεξουσιο να τα δουλεψεις οπως θες. Θελω να δω αν το χωραω ολο μεσα στο στομα μουΜήτσος μου είναι ήσυχο παιδί και δεν δαγκώνει, κάποιοι όμως τον φοβούνται, αλλά έχω και τα δαχτυλάκια μου, και τα δουλεύω πολύ καλά
Υστερόγραφο....
Για αρχή πάρτην και κατεβείτε μαζί στην Αθήνα, να σας δείξουμε τα ... αξιοθέαταΓια να συγκατοικήσουμε πρέπει τουλάχιστον να γνωριστούμε για αρχή, χαχαχα και μετά θα σε καλέσουμε και για καφέ... Μόνο για καφέ, μην πάει το μυαλό σου σε πονηρά πράγματα.... χαχαχα
ΑρρώστιαΓια κάποιο λόγο σήμερα βίντεο δεν ανεβαίνει....
Κατέβα να συμπαρασταθείς,ο λαός σε έχει ανάγκη..Κ Live μετάδοση τι άλλο θέλετε... Σήμερα νωρίς νωρίς θα την κοπανήσω μου φαίνεται.. καλησπέρααααα
συναγωνιστη ξεναγος στο επαγγελμαΓια αρχή πάρτην και κατεβείτε μαζί στην Αθήνα, να σας δείξουμε τα ... αξιοθέατα