erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.210
- Πόντοι
- 1.336
μπορείς να το πεις κι ετσισυναγωνιστη ξεναγος στο επαγγελμα
μπορείς να το πεις κι ετσισυναγωνιστη ξεναγος στο επαγγελμα
Για να μην σε απαντάει, λογικα δεν θα δουλεύειΣου έχω στείλει viber αλλά δεν .... Και είναι η δεύτερη φορά
Αφού αυτην την βδομαδα παει Λάρισα, λογικά την Μ.βδομάδα θα δουλέψει θεσσαλονικη.Ξέρουμε θεσσαλονικη ποτέ έρχεται ;
Μπράβο ζωή για το κοινωνικό μήνυμα που περνάς ....η ζωουλα μας είναι πολύτιμη και μπαίνει πάνω από το οποιοδήποτε συμφέρον ..έτσι πρέπει να προβλέπουμε τους δυνητικους κινδύνουςΚαλησπέρα ομορφάντρες μου,Ελπίζω να είστε Όλοι καλά, ξεκίνησα να έρθω για Λάρισα σήμερα, αλλά πολύ βροχή ρε παιδιά, πάρα πολύ βροχή χαμός γίνεται, κατά περίεργο λόγο μόλις βρέχει πολύ όλοι ξεχνάνε να οδηγούν....οπότε δεν θα κάνω σήμερα ταξίδι, θα είμαι αύριο στη Λάρισα από νωρίς... Και στην Θεσσαλονίκη θα είμαι την μεγάλη εβδομάδα...
Με λένε Ζωή και είμαι καλά χαχαχα φιλούδια αγάπες ))))
Ας είναι καλά και δεν πειράζει ,την αγαπάμε έτσι κ αλλιώς, Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία πάνω απ' όλα.Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά στην όμορφη νηματοθέτρια που μας έχει ξεχάσει ... λίγο !!
Ας είναι καλά και δεν πειράζει ,την αγαπάμε έτσι κ αλλιώς, Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία πάνω απ' όλα.
Παραπονιαρη, δεν σε αφήνει η γυναίκα σου, σε αγαπάει και θα κάνει την εμφάνιση της!!!Μα επειδή την αγαπάμε, κάνουμε παραπονάκια! Ειδάλλως ούτε που θα ασχολούμασταν!!
Χρόνια Πολλά φίλε
Μήπως παντρεύτηκε ρε παιδιά?
οταν ερθει ξερεις τιμωρια στα 4Δηλαδή με ... ΑΠΑΤΑΕΙ?