Πολλά ζηταςΧαχαχα
Αντε ετσι να διαβάσεις τωρα
Λοιπόν στη συνάντηση μας
Γυαλιά σαν Δασκαλα και να κρατάς ενα βιβλίο
Πολλά ζηταςΧαχαχα
Εννοείται κόκκινο...Δε το διαπραγματεύομαι, σε σχέση με το μαύρο!Αναποφάσιστη.. λίγο
Δεν θα προλάβω σήμερα, όταν αργούν τα αγόρια στο μπάνιο, έχω ευκαιρία να βγάλω καμία φωτογραφία χαχαχαΣυνάντηση σήμερα επείγοντος είσαι η καλύτερη μιλφαρα
Γι αυτό έστειλα εγώ 5 μηνύματα και δεν απάντησες. ΧαχαΔεν θα προλάβω σήμερα, όταν αργούν τα αγόρια στο μπάνιο, έχω ευκαιρία να βγάλω καμία φωτογραφία χαχαχα
Ζωή από Βόλο θα κάνεις καμιά βόλτα?!Δεν θα προλάβω σήμερα, όταν αργούν τα αγόρια στο μπάνιο, έχω ευκαιρία να βγάλω καμία φωτογραφία χαχαχα
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη, από τις 11:00 μέχρι τις 11:00 πάνω-κάτω, ώρες δεν είναι σταθερές ειδικά το βράδυ παίζει πολύ ρόλο η κούραση.Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς τι μέρες ώρες δουλεύει η Ζωή?
Όχι μόνο Λάρισα...Ζωή από Βόλο θα κάνεις καμιά βόλτα?!
Εγώ πειραζει που κοιταω τις βυζάρες??Άστο το στήθος κάνε πως δεν το βλέπεις, και κοίτα εδώ
εδω εμεις δεν μπορουμε να τη δουμε εφημερευον νοσοκομειο εγινε κανενα σ/κ θα βαλεις για εμασ που δεν ειμαστε καθημερινοι?Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη, από τις 11:00 μέχρι τις 11:00 πάνω-κάτω, ώρες δεν είναι σταθερές ειδικά το βράδυ παίζει πολύ ρόλο η κούραση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι μόνο Λάρισα...
Ε βέβαια αυτά κάνεις εσύ και άλλοι, και τα ψιλά γράμματα κανένας δεν διαβάζει χαχαχαΕγώ πειραζει που κοιταω τις βυζάρες??
Μόνο σ/κ μπαίνεις στην λειτουργία ;;; Χαχαχαεδω εμεις δεν μπορουμε να τη δουμε εφημερευον νοσοκομειο εγινε κανενα σ/κ θα βαλεις για εμασ που δεν ειμαστε καθημερινοι?
Μόνο σ/κ μπαίνεις στην λειτουργία ;;; Χαχαχα
Aυτό θα πει επιθετικό μάρκετινγκΆστο το στήθος κάνε πως δεν το βλέπεις, και κοίτα εδώ
Να προλαβαίνεις να τα τρως τουλάχιστον όχι μόνο αν τα μαζεύειςτις αλλες μερες δουλευω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πίπα..τιι?? κάνει κ τέτοια η ζωή?? deep throat άνετο??Χθεσινό τέλειο ραντεβού με την Ζωή... τέλειο δέρμα, υπέροχη στην επικοινωνία, ζέστη φιλική, καυλιαρα... σκληρό γαμησι στα 4, πιπα μέχρι σχεδόν εμετό... τι να πω... εξαιρετική. Να συνεχίσεις έτσι μουναρα μας, μου χάρισες υπέροχες στιγμες
Γαμω τις τέλειες βυζάρες εθισμέΆστο το στήθος κάνε πως δεν το βλέπεις, και κοίτα εδώ
το σ/κ μετα τη λειτουργιαΝα προλαβαίνεις να τα τρως τουλάχιστον όχι μόνο αν τα μαζεύεις
Αξέχαστο βιντεάκι.. αχχχ ζωή πότε θα σε δούμε να δικαστείς καύλαΔεν είναι αυτό που νομίζετε ? ???
Πολλοί δικηγόροι μαζευτήκαν βλέπω εδώ μέσα, ώρα να την κάνουμε...χαχαΑξέχαστο βιντεάκι.. αχχχ ζωή πότε θα σε δούμε να δικαστείς καύλα
Βιντεάκι με τη κωλαρα σου η φώτο..έχεις τόσο ωραία πατούρα κ την κρύβεις άτιμουτσικοΠολλοί δικηγόροι μαζευτήκαν βλέπω εδώ μέσα, ώρα να την κάνουμε...χαχα