Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 2.836
Αργός θάνατοςΚαλησπέρααααα
Αργός θάνατοςΚαλησπέρααααα
Πόσο με καυλώνει αυτό το κορμί..το μεγαλύτερο μ απωθημένο!!Καλησπέρααααα
Καλώς την ψωνάρα μουΑργός θάνατος
Βρε κράτα μικρό καλάθι καλού-κακού,ποτέ δεν ξέρειςΠόσο με καυλώνει αυτό το κορμί..το μεγαλύτερο μ απωθημένο!!
Δε κρατάω τίποτα Αθήνα δε θα έρθεις το ξέρουμε χαχαΒρε κράτα μικρό καλάθι καλού-κακού,ποτέ δεν ξέρεις
κορμι θανατηφοροΚαλησπέρααααα
Να πάρω το αυτοκίνητο να έρθω Λάρισα....;;Καλησπέρααααα
Εκεί που έχει φτάσει η βενζίνη άστο καλύτερα... Κανένα f-16 αν σου βρίσκεται πρόχειρο πιο πολύ συμφέρει έχει και αεροδρόμιο εδώ, τσακ μπαμΝα πάρω το αυτοκίνητο να έρθω Λάρισα....;;
ΑπαπαπαπαπαπαπαΚαλησπέρααααα
Εεε μόλις το έδωσα το f16...Εκεί που έχει φτάσει η βενζίνη άστο καλύτερα... Κανένα f-16 αν σου βρίσκεται πρόχειρο πιο πολύ συμφέρει έχει και αεροδρόμιο εδώ, τσακ μπαμ
Και εσύ Rafale από Γαλλία περιμένεις..οκκκ ... Βάζω βενζίνη, όταν και εφόσον...χαχαΕεε μόλις το έδωσα το f16...
Θα αντέξω μέχρι Δευτέρα... ΧχχΚαι εσύ Rafale από Γαλλία περιμένεις..οκκκ ... Βάζω βενζίνη, όταν και εφόσον...χαχα
Σ/Κ Δεν νομίζω να με βρεις..εγω θα τον κανω σαιτα και θα πεταχτω πανω της για να ερθω αρκει να ειναι σ/κ
Όλα κατανοητά αυτά γλυκιά μου Ζωή και πραγματικά λυπάμαι πραγματικά, αλλά τουλάχιστον ενημέρωσε μας. Το τηλέφωνο σου το έχεις κλειστό (από χθες) και στο viber ενώ διαβάζεις τα μηνύματα, δεν απαντάς...Εκτός από το φοβερό πονοκέφαλο που είχα χθες το βράδυ μαζί με τις ζαλάδες σήμερα το πρωί που πήγα να πάρω καφέ, με μεγάλη μου χαρά είδα ότι έπαθα λάστιχο στο αυτοκίνητο φούιτ στα σωστά ελληνικά κατά τα άλλα όλα καλά . Καλημέρα κόσμε!
Μείνε Θεσσαλονίκη μόνιμα να σε χαιρόμαστε και περισσότερο Ζωή μου!!!!Εκτός από το φοβερό πονοκέφαλο που είχα χθες το βράδυ μαζί με τις ζαλάδες σήμερα το πρωί που πήγα να πάρω καφέ, με μεγάλη μου χαρά είδα ότι έπαθα λάστιχο στο αυτοκίνητο φούιτ στα σωστά ελληνικά κατά τα άλλα όλα καλά . Καλημέρα κόσμε!