petros_g_2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους !!! Σε ταξίδια μου στην Θεσσαλονίκη δεν έτυχε να την δώ ... Σε λίγη ώρα ραντεβού με την Ζωή στην Αθήνα .....
τοσο καλη ηταν που θα την ...ξαναδεις?Καλημέρα και... στο επανιδείν???
τοσο καλη ηταν που θα την ...ξαναδεις?
Ελπίζω να πέρασε καλά με τους Αθηναίους και να μας ξανάρθει...τοσο καλη ηταν που θα την ...ξαναδεις?
Αν δεν περνάει καλά σου δίνει τα λεφτά πίσω?Εννοείται ! Όταν ξαναέρθει εκείνη με το καλό, γιατί Σαλόνικα εγώ δεν ανεβαίνω εύκολα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπίζω να πέρασε καλά με τους Αθηναίους και να μας ξανάρθει...
σου φτιαχνει και παστιτσιο για να σε αποζημιωσειΑν δεν περνάει καλά σου δίνει τα λεφτά πίσω?
πηγες;σου φτιαχνει και παστιτσιο για να σε αποζημιωσει
ντα μην κοιτας που δεν εχω βαλει ακομη κριτικηπηγες;
Δυστυχώς άργησα να πάρω χαμπάρι στην κάθοδο σου στην πρωτεύουσα και μου ξέφυγες! Επιφυλάσσομαι για την επόμενη επίσκεψη σου που ελπίζω να είναι σύντομα!Καλησπέρα μπουρδέλακια μόυ ? τελικός απολογισμός ταξιδιού στην Αθήνα... πέρασα πολύ όμορφα θέλω να πιστεύω και εσείς, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, φεύγω με όμορφες αναμνήσεις ανανεώνοντας το ραντεβού κάποια στιγμή στο μέλλον. Να είστε όλοι καλά, τα φιλιά μου. ?
Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ ? επειδή αυτή τη βδομάδα έχω αρκετές υποχρεώσεις δεν ξέρω αν καταφέρω να κατέβω για δουλειά. ?
Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ ? επειδή αυτή τη βδομάδα έχω αρκετές υποχρεώσεις δεν ξέρω αν καταφέρω να κατέβω για δουλειά. ?
τωρα που εφαγες εσυ φιλε ασε τους αλλους νηστικουςΔεν πειράζει κούκλα μου! Κατέβηκες την προηγούμενη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
τωρα που εφαγες εσυ φιλε ασε τους αλλους νηστικους
Καλημέρα σας Κυρία μου!!!Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ ? επειδή αυτή τη βδομάδα έχω αρκετές υποχρεώσεις δεν ξέρω αν καταφέρω να κατέβω για δουλειά. ?
Αυτό το 1% ψιλοφοβαμαι.....?Όπως ανέφερα και πιο πάνω, μου μαζεύτηκαν αρκετά θέματα που πρέπει να τα τελειώσω, οπότε 99% θα δουλέψω από την άλλη εβδομάδα. Για αυτό το λόγο το τηλέφωνο μου παραμένει κλειστό.