Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Δώσε αγκαλίστες (και καμιά φώτο για αρχή) στο Λαό σου!Καλημέρα μπουρδέλακια μου ? ας απολαύσω ένα καφέ και μετά βουρ για αγκαλίτσες ?
Δώσε αγκαλίστες (και καμιά φώτο για αρχή) στο Λαό σου!Καλημέρα μπουρδέλακια μου ? ας απολαύσω ένα καφέ και μετά βουρ για αγκαλίτσες ?
Καλημέρα μπουρδέλακια μου ? ας απολαύσω ένα καφέ και μετά βουρ για αγκαλίτσες ?
ντροπη σουΕρώτηση σημαντική πιστεύω για τους περισσότερους που θα σε συναντήσουν...
Το μπάνιο σου το προσφέρεις ελεύθερα ή θα πρέπει να κάνουμε ντουζ στη δουλειά μας πριν σε συναντήσουμε?
(κάποιοι θα γελάσουν, αλλά υπάρχει κοπέλα που δεν αφήνει τη χρήση του μπάνιου της!)
ντροπη σου
μαγικοΜε φαντάζεσαι να πάρω σαπούνι και σφουγγάρι και να πω στο αφεντικό μου, "Να χρησιμοποιήσω το νιπτήρα για λίγο?"
Δεν έβγαινες καμία βόλτα στη Λάρισα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο ελεύθερα.Ερώτηση σημαντική πιστεύω για τους περισσότερους που θα σε συναντήσουν...
Το μπάνιο σου το προσφέρεις ελεύθερα ή θα πρέπει να κάνουμε ντουζ στη δουλειά μας πριν σε συναντήσουμε?
(κάποιοι θα γελάσουν, αλλά υπάρχει κοπέλα που δεν αφήνει τη χρήση του μπάνιου της!)
Σωστή παρατήρηση, αν και νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό η συγκεκριμένη κοπέλα που λες επιτρέπει να κάνεις μπάνιο!!!Ερώτηση σημαντική πιστεύω για τους περισσότερους που θα σε συναντήσουν...
και ποδολουτρο?Σωστή παρατήρηση, αν και νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό η συγκεκριμένη κοπέλα που λες επιτρέπει να κάνεις μπάνιο!!!
και ποδολουτρο?
Στο τζακούζι η κυρία θα πρέπει καλύτερα να σκούζει...σιγά μην κάνεις και τζακούζι!!!
Στο τζακούζι η κυρία θα πρέπει καλύτερα να σκούζει...
Δύο δύο, στην μπανιέρα δύο δύοΒάζε ιδέες εσύ!!!
Καλησπερα Ζωη μπορεις να μιλησεις σε προσωπικο μηνυμα απο εδω; Θελω να κλεισω ραντεβουΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο ελεύθερα.
Καλημέρα... Φυσικά και γίνεται και από δω... στείλε μου μήνυμα...Καλησπερα Ζωη μπορεις να μιλησεις σε προσωπικο μηνυμα απο εδω; Θελω να κλεισω ραντεβου
Εννοείς πως είναι Αθήνα;;; ?Κλείνετε ραντεβού, κλείνετε, αλλά μια ενημέρωση κανείς! Δεν μπορεί να μην έκανε 4-5 ραντεβού χθες η Ζωή!
(Το ΝΟΥ σας ΡΕΜΑΛΙΑ !! Αν δεν έκανε τόσα ραντεβού καήκαμε! Δε θα ξανάρθει!)
Και τα ραντεβού λογικά είναι ΟΛΑ από εδώ μέσα! Κανείς όμως μια κριτική! Μοναχοφάηδες όλοι?
Εννοείς πως είναι Αθήνα;;; ?
Σόρρυ, τώρα διάβασα τις προηγούμενες σελίδες. Που βρίσκω τηλ για να μην χαθώ στο ψάξιμο ρε παιδιά;;Καλημέρα Ζωή!!
Παίρνω βιταμίνες και έρχομαι για αγκαλίτσες
ΝΑΙ !!