Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Έλλειψε η Ζωάρα τόσες μέρες!
Καλή εβδομάδα σε όλους τους συναγωνιστές
Πού είσαι όμορφε ? εντάξει 3 μέρες λείπω από την δουλειά ? Από αύριο πάλι ?Έλλειψε η Ζωάρα τόσες μέρες!
Μία χαρά πέρασα στην Αθήνα μακάρι να μπορούσα να κάτσω περισσότερο, αφού τελευταίες μέρες βρήκα και φαγάδικα της προκοπής οπότε πέρασα τέλεια? πάντως τώρα καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι εμείς εδώ τρώμε καλά ??? πολύ σαβούρα σας ταΐζουν βρε παιδιά ??Ή πέρασε τόσο ωραία στην Αθήνα με εμάς, που λέει πως να ξαναγυρίσω στους "ξενέρωτους" εδώ πάνω, ή τόσο χάλια που το έχει ρίξει στο ποτό για να μας ξεχάσει...
Το ειπες τελικα δεν αντεξες χαχαχαΜία χαρά πέρασα στην Αθήνα μακάρι να μπορούσα να κάτσω περισσότερο, αφού τελευταίες μέρες βρήκα και φαγάδικα της προκοπής οπότε πέρασα τέλεια? πάντως τώρα καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι εμείς εδώ τρώμε καλά ??? πολύ σαβούρα σας ταΐζουν βρε παιδιά ??
Που να είμαι; Άδεια η πρωτεύουσα χωρίς εσένα βρεΠού είσαι όμορφε ? εντάξει 3 μέρες λείπω από την δουλειά ? Από αύριο πάλι ?
Πού είσαι όμορφε ? εντάξει 3 μέρες λείπω από την δουλειά ? Από αύριο πάλι ?
Δηλαδή ΜΟΝΟ αυτός είναι όμορφος?
Εμείς??????
Τζάμπα οι καντάδες και τα λουλούδια?
ελα βρε σε αγαπαει το κοριτσι αφου το ειπε περασε σουπερΕΤΣΙ !!!!
ελα βρε σε αγαπαει το κοριτσι αφου το ειπε περασε σουπερ
Ε ναι...μου έμαθε και πώς κάνουν το τεστ ? επειδή δεν το έχω κάνει πότε είχε πλάκα, τελικά δεν ήμασταν έγκυος ?ελα βρε σε αγαπαει το κοριτσι αφου το ειπε περασε σουπερ
να και οι αποκαλυψεις ειχαμε και τεστ εγκυμοσυνης κυριε erethisΕ ναι...μου έμαθε και πώς κάνουν το τεστ ? επειδή δεν το έχω κάνει πότε είχε πλάκα, τελικά δεν ήμασταν έγκυος ?
Ομορφάντρα μου εσύ ? καλός είσαι και εσύ, ? αλλά το άλλο το ψώνιο κερδίζει επειδή είναι και τούμπανο αν υπήρχε κατηγορία πιο γυμνασμένου μέλος του bu την πρωτιά θα την είχε σίγουρα αυτός ????????Δηλαδή ΜΟΝΟ αυτός είναι όμορφος?
Εμείς??????
Τζάμπα οι καντάδες και τα λουλούδια?
Ομορφάντρα μου εσύ ? καλός είσαι και εσύ, ? αλλά το άλλο το ψώνιο κερδίζει επειδή είναι και τούμπανο αν υπήρχε κατηγορία πιο γυμνασμένου μέλος του bu την πρωτιά θα την είχε σίγουρα αυτός ????????
καλα οκ τι να κανουμε κοριτσι εμεις εχουμε εναν κοιλιακο αλλα ειμαστε τζεντλεμανΟμορφάντρα μου εσύ ? καλός είσαι και εσύ, ? αλλά το άλλο το ψώνιο κερδίζει επειδή είναι και τούμπανο αν υπήρχε κατηγορία πιο γυμνασμένου μέλος του bu την πρωτιά θα την είχε σίγουρα αυτός ????????
14 στη γυμναστική πλάκα μου κάνεις ? ντροπή χαχα Εγώ είχα 20 στη γυμναστική άσχετα που τώρα ότι βαριέμαι αλλά σε όλα τα υπόλοιπα 14 ???Εντάξει, αυτό το δέχομαι. Με τη γυμναστική δεν τα έχω καλά! 14 είχα, με Μ.Ο. στα υπόλοιπα 18+
14 στη γυμναστική πλάκα μου κάνεις ? ντροπή χαχα Εγώ είχα 20 στη γυμναστική άσχετα που τώρα ότι βαριέμαι αλλά σε όλα τα υπόλοιπα 14 ???
Πάνε οι εποχές που με συγκινούσαν οι κοιλιακοί ? βασικά δεν θυμάμαι αν υπήρξε και ποτέ τέτοια εποχή ?καλα οκ τι να κανουμε κοριτσι εμεις εχουμε εναν κοιλιακο αλλα ειμαστε τζεντλεμαν
υπηρχε και φουλ μαλιστα εγω το βιωσα εντονα ολο αυτο .... στον φιλιππο βεροιας στον αρχελαο κατερινης κλπΠάνε οι εποχές που με συγκινούσαν οι κοιλιακοί ? βασικά δεν θυμάμαι αν υπήρξε και ποτέ τέτοια εποχή ?