Νέα

Ζωή Κοτζιά - Fitness Model

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmouras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
1)...η αλήθεια είναι ότι ο μαλάκας ο νεοέλληνας έχει γνώμη για όλα... ο άλλος μπορεί να είναι 200 κιλά λίπος αλλά κρίνει το χαριστέα και κάθε χαριστέα απ το καναπέ του σπιτιού του τρώγοντας πίτσα !!! και δε το λέω για εσένα, γιατι δε σε ξέρω.. απλά σχολιάζω αυτό που είπες..
2) δεν είπα ότι είναι η σούπερ μουνάρα ούτε φιτνες μόντελ ούτε τίποτα...αλλά δεν είναι και για πέταμα που γράφουν εδώ όλοι οι μαλάκες..και στο κάτω κάτω αν δε σου αρέσει και γαμάς καλύτερες μη μπαίνεις εδω να γραψεις μπαζο κλπ..κ εσύ αν γαμας καλύτερη όπως λες θα ξέρεις πως όσοι γράφουν τέτοιες μαλακίες είναι αυτοί που δε γαμάνε και βγάζουν όλοι τους τη μαλακία εδω !!!!
3) επίσης μετράει και το ποιος λέει τι...σωστά ? αν βλέπαμε αυτούς που τα λένε πως είναι..στο 95% θα γελάγαμε με τα χάλια τους !!! οπ΄ποτε γνώμη μου δε μπορούν να κρίνουν ενα μουνι που ούτε να ακουμπήσουν δε μπορούν !!!! βαρέθηκα όλους τους κομπλεξικούς όλη την ώρα σ όλα τα θρεντ, σ αυτό το κωλοσάιτ !!!

Ακόμα και υπερνοσογόνο παχυσαρκία να έχεις και να μην μπορείς να πάρει τα πόδια σου από τον καναμπέ μπορείς να κρίνεις. Thats the world that we line in! Το ότι εγώ ας πούμε ξέρω μέτρια ορθογραφία, δεν δίνει το δικαίωμα σε έναν φιλόλογο να κάνει ορθογραφικά λάθη. Είναι το ίδιο. Το ότι είναι επαγγελματίας σε αυτόν τον τομέα, σημαίνει ότι προφανώς το κάνει καλύτερα από εμένα που δεν είμαι, αλίμονο κιόλας. Αλλά το κάνει τόσο καλά όσο θα έπρεπε να το κάνει, αυτό που κάνει; Εκεί είναι το όλο point της κουβέντας. Ε αυτή λοιπόν, που αυτοχαρακτηρίζεται fitness model. Γιατί έχω τελειώσει διατροφολόγος και προφανώς ξέρω 5 πράματα. Από που και ως που είναι fitness model; Έχει ενα νορμαλ σφιχτό σώμα αλλά άλλο αυτό και άλλο fitness model.
Επίσης, δεν έθιξε κανείς το γεγονός ότι "δεν την γαμάγαμε", ο καθένας μας εδώ μέσα έχει γαμήσει χειρότερες (πολύ χειρότερες κιόλας) είτε το παραδέχεται είτε όχι. Είτε είναι μπάζο εμφανισιακά ο ίδιος, είτε είναι θεός. Το θέμα παραμένει είναι αυτή fitness model, είναι αυτή ωραία;
Το ότι γαμάμε χειρότερες, δεν δίνει το δικαίωμα στην κάθε πατσαβούρα να νομίζει ότι είναι μουνάρα και fitness model. Τόσο αλλοπαρμένες είναι, που όταν θα της την πέσεις εσύ αύριο στο δρόμο, θα φας άκυρο επειδή νομίζει ότι είναι μουνάρα. Κατάλαβες ποιο είναι το θέμα; Ότι η Ελληνίδα την σήμερον ημέρα δεν έχει καταλάβει ότι είναι το μπάζο της Ευρώπης και πουλάει τουπέ μάλιστα με κώλο στο πάτωμα, βυζί ανύπαρκτο ή χαλαρό οπότε αυτές που λίγο βλέπονται νομίζουν ότι είναι τα πατώμουνα του αιώνα.

Αυτές είναι fitness models και παίζουν από 10 μέχρι maximum 18% λίπος:
maxresdefault.jpg

Με 20-22% λίπος μόνο fitness model δεν χαρακτηρίζεται η "κυρία".

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Την πλατεία τι την έχει?  :huh: :2funny:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
άντε και γαμήσου ρε μουνόπανο
αν δεν σου αρέσει το σάιτ και τα μέλη να διαγραφείς
άντε γαμήσου μπαστάρδι,καθε λιγο και λιγακι βριζεις ολα τα παιδια
αντε μαλακα,ψόφα  :)
...χαχαχαχα ποιος σου μίλησε εσένα μωρή κότα λυράτη ???? το σάιτ είναι γι αυτούς που γουστάρουν τα γκομενάκια... εσείς οι μισογύνηδες - πουστράκια να φύγετε !!!
άντε γράψε για κανα απαγορευμένο συμπλήρωμα διατροφής βλάκα  :2funny: :2funny: :2funny:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Ακόμα και υπερνοσογόνο παχυσαρκία να έχεις και να μην μπορείς να πάρει τα πόδια σου από τον καναμπέ μπορείς να κρίνεις. Thats the world that we line in! Το ότι εγώ ας πούμε ξέρω μέτρια ορθογραφία, δεν δίνει το δικαίωμα σε έναν φιλόλογο να κάνει ορθογραφικά λάθη. Είναι το ίδιο. Το ότι είναι επαγγελματίας σε αυτόν τον τομέα, σημαίνει ότι προφανώς το κάνει καλύτερα από εμένα που δεν είμαι, αλίμονο κιόλας. Αλλά το κάνει τόσο καλά όσο θα έπρεπε να το κάνει, αυτό που κάνει; Εκεί είναι το όλο point της κουβέντας. Ε αυτή λοιπόν, που αυτοχαρακτηρίζεται fitness model. Γιατί έχω τελειώσει διατροφολόγος και προφανώς ξέρω 5 πράματα. Από που και ως που είναι fitness model; Έχει ενα νορμαλ σφιχτό σώμα αλλά άλλο αυτό και άλλο fitness model.
Επίσης, δεν έθιξε κανείς το γεγονός ότι "δεν την γαμάγαμε", ο καθένας μας εδώ μέσα έχει γαμήσει χειρότερες (πολύ χειρότερες κιόλας) είτε το παραδέχεται είτε όχι. Είτε είναι μπάζο εμφανισιακά ο ίδιος, είτε είναι θεός. Το θέμα παραμένει είναι αυτή fitness model, είναι αυτή ωραία;
Το ότι γαμάμε χειρότερες, δεν δίνει το δικαίωμα στην κάθε πατσαβούρα να νομίζει ότι είναι μουνάρα και fitness model. Τόσο αλλοπαρμένες είναι, που όταν θα της την πέσεις εσύ αύριο στο δρόμο, θα φας άκυρο επειδή νομίζει ότι είναι μουνάρα. Κατάλαβες ποιο είναι το θέμα; Ότι η Ελληνίδα την σήμερον ημέρα δεν έχει καταλάβει ότι είναι το μπάζο της Ευρώπης και πουλάει τουπέ μάλιστα με κώλο στο πάτωμα, βυζί ανύπαρκτο ή χαλαρό οπότε αυτές που λίγο βλέπονται νομίζουν ότι είναι τα πατώμουνα του αιώνα.

Αυτές είναι fitness models και παίζουν από 10 μέχρι maximum 18% λίπος:
maxresdefault.jpg

Με 20-22% λίπος μόνο fitness model δεν χαρακτηρίζεται η "κυρία".
1) Ρε μάστορα σου είπα εγώ τίποτα για το φίτνες μόντελ ???
2) το να είσαι ένας μαλάκας και μισός (οχι εσύ..γενικα) και να είσαι κριτής τον πάντων απο τον καναπέ είναι μαλακία..δε το καταλαβαίνεις ? άλλο που γίνεται..δε σημαίνει ότι είναι και σωστό !!!!
3) επίσης όσοι θεωρούν τις Ελληνίδες τρελά μπάζα κλπ.. είναι κυρίως αγάμητοι που επιδή γαμάνε καμια ξένη σε κανα μπουρδέλο πιστεύουν πως αυτές έχουν αξία και οι Ελληνίδες που τους ρίχνουν χυλόπιτες είναι για τον πούτσο !!! φυσικά δε θεωρώ ότι οι Ελληνίδες είναι όλες ωραίες έτσι ? αλλα υπάρχουν πολλές πάρα πολύ όμορφες... ο τουπές πάλι είναι άλλο κεφάλαιο που βαριέμαι να αναλύσω..
4) οι κοπέλες στην φωτό είναι σε αγώνες.. που σημαίνει α) ότι δεν είναι όλο το χρόνο έτσι, β) ότι είναι κάτω απο 10 με 8% λίπος !!! μάλλον δε τα ξέρεις καλα..ψάχτο λίγο..  ;)

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Α ωραία λογική, δηλαδή πρέπει να παίζω καλύτερη μπάλα από τον Χαριστέα για να τον χαρακτηρίσω άμπαλο;
Εφόσον δεν γαμάω καλύτερη (που γαμάω) θα πρέπει να πω ότι η συγκεκριμένη έχει σώμα "fitness" model ή πρέπει να πω ότι η μούρη της δεν είναι στραβοχυμένη;
Και άσε τι γαμάει ο καθένας, στον δρόμο βλέπεις πολύ καλύτερες καθημερινά, το ίδιο και στον κύκλο γνωριμιών σου. Έχει ένα μέτριο σώμα, οπότε
το Fitness model δεν κολλάει πουθενά (στην Ελλάδα βέβαια ότι δηλώσεις είσαι) και η μούρη της είναι χάλια. Γιατί πρέπει για κάθε πατσαβούρα, άγνωστη wannabe διάσημη να υπάρχει ένα thread
και να υπάρχουν και αυτοί μέσα στο thread που να λένε "γαμάτε καλύτερες". Γαμάμε δεν γαμάμε καλύτερες, μπορεί να χουμε γαμήσει και πολύ χειρότερες, αλλά ωραία δεν την λες με τίποτα. Ούτε fitness model.
:thumbsup:

Επισκέπτης
Ἡ ἀνηψιὰ μου εἰς τὴν ἐπαρχιακὴν κωμόπολην εἶναι πολὺ καλύτερη.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
1) Ρε μάστορα σου είπα εγώ τίποτα για το φίτνες μόντελ ???
2) το να είσαι ένας μαλάκας και μισός (οχι εσύ..γενικα) και να είσαι κριτής τον πάντων απο τον καναπέ είναι μαλακία..δε το καταλαβαίνεις ? άλλο που γίνεται..δε σημαίνει ότι είναι και σωστό !!!!
3) επίσης όσοι θεωρούν τις Ελληνίδες τρελά μπάζα κλπ.. είναι κυρίως αγάμητοι που επιδή γαμάνε καμια ξένη σε κανα μπουρδέλο πιστεύουν πως αυτές έχουν αξία και οι Ελληνίδες που τους ρίχνουν χυλόπιτες είναι για τον πούτσο !!! φυσικά δε θεωρώ ότι οι Ελληνίδες είναι όλες ωραίες έτσι ? αλλα υπάρχουν πολλές πάρα πολύ όμορφες... ο τουπές πάλι είναι άλλο κεφάλαιο που βαριέμαι να αναλύσω..
4) οι κοπέλες στην φωτό είναι σε αγώνες.. που σημαίνει α) ότι δεν είναι όλο το χρόνο έτσι, β) ότι είναι κάτω απο 10 με 8% λίπος !!! μάλλον δε τα ξέρεις καλα..ψάχτο λίγο..  ;)

Στο Fitness δεν πέφτουν σε τόσο χαμηλά ποσοστά BF οι γυναίκες, μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες αναγκαστικά πρέπει να έχουν μεγαλύτερες αποθήκες λίπους και το απαραίτητο λίπος για αυτές είναι μεγαλύτερο απ'ότι για εμάς. Οι γυναίκες έχουν περίπου 0,3% περισσότερο λίπος ανα κιλό σωματικού βάρους από εμάς ενω ταυτόγχρονα εμείς έχουμε μεγαλύτερη μυική μάζα απ'ότι αυτές. 
Δες λίγο:

female-body-fat-percentage-pictures1.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Fitness Model, my ass!

Καλό σωματάκι έχει για να μην την αδικούμε, αλλά το πρόσωπο δεν βλέπεται! Πες οχτώ στο σώμα και πέντε στο πρόσωπο μας κάνει 6,5 Μ.Ο.
Ο.Κ. έχουμε γαμήσει και χειρότερες, αλλά όχι και μοντέλο!
Δηλαδή αν κάποιος serial killer δολοφονεί μοντέλα και την φάει λάχανο, τζάμπα θα πάει η καημένη. :)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Στο Fitness δεν πέφτουν σε τόσο χαμηλά ποσοστά BF οι γυναίκες, μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες αναγκαστικά πρέπει να έχουν μεγαλύτερες αποθήκες λίπους και το απαραίτητο λίπος για αυτές είναι μεγαλύτερο απ'ότι για εμάς. Οι γυναίκες έχουν περίπου 0,3% περισσότερο λίπος ανα κιλό σωματικού βάρους από εμάς ενω ταυτόγχρονα εμείς έχουμε μεγαλύτερη μυική μάζα απ'ότι αυτές. 
Δες λίγο:

female-body-fat-percentage-pictures1.jpg
μου φαίνονται λίγο υπερβολικά τα ποσοστά... 11% ??? αυτή πρέπει να είναι κάτω από 6% ...και σίγουρα και οι τρεις κάτω από 10
που τα βρήκες τα ποσοστά ?

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μου φαίνονται λίγο υπερβολικά τα ποσοστά... 11% ??? αυτή πρέπει να είναι κάτω από 6% ...και σίγουρα και οι τρεις κάτω από 10

Δεν είναι από δω απλά, έτσι έχουν τα πράγματα.
Στο ΙΒ (ιδανικό βάρος) τους οι γυναίκες έχουν 18-22% λίπος ενώ οι άντρες στο ΙΒ μας είμαστε στο 12-16%.
Οι διαφορές στο απαιτούμενο σωματικό λίπος που χρειάζεται το σώμα τους, για την γέννα κ.τ.λ (λίπος που και να θένε δεν χάνουν γιατί είναι έτσι προγραμματισμένες και το ότι εμείς έχουμε μεγαλυτερη μυική μάζα και οστέικο ιστό
οδηγεί σε αυτό. Οι γυναίκες bodybuilder δεν πέφτουν στα BF 3-4% που πέφτουν οι άντρες bodybuilder. Δεν γίνεται να συμβεί αυτό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Μαλακίες γράφουν μαν, άσε που τα βυζιά στις πικς είναι σιλικόνη!

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
το ''παίρνουμε'' αυτό ή μόνο κοιτάμε ρε μαν?  ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πολυ διατροφη

Stories

Νέο!

Stories