Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ωραίο το γκομενάκι ε ... ολα ξεκίνησαν από εναν ... και πάνω απ όλα δεν ειναι αγγουρι σαν μερικες που θαυμαζει ο talladmirer
ωραίο το γκομενάκι ε ... ολα ξεκίνησαν από εναν ... και πάνω απ όλα δεν ειναι αγγουρι σαν μερικες που θαυμαζει ο talladmirer
εχει φεισμπουκ αυτη τεκτων μου?
θα μας το φανε οι λεσβιες συναθλήτριες
ξεροχυνω για μαυρες
το αριστερό μαλλον δινει και δεν παίρνει ... και τα μαυράκια καλά ειναι, τα οπίσθια της Ζωής άριστα συγκρίνονται με των μαύρων
αμα μου τυχει να μη μου συκωνεται θα κοιταω στο κινητο τη φωτο με τη κωλαρα της κ κατευθειαν καγκελο θα γινεται
θα μας το φανε οι λεσβιες συναθλήτριες
παιζει να ειναι λεσβια και η ιδια, δε βλεπω κανενα αντρα στις φωτο!
παιζει να ειναι λεσβια και η ιδια, δε βλεπω κανενα αντρα στις φωτο!
Σας το είχαμε πει πως η Μύκονος θα πάρει «φωτιά» φέτος…
Η Ζωή Δημητράκου είναι μπασκετμπολίστρια σε Ρωσική ομάδα και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και σε καλλιστεία το 2006, ενώ ασχολήθηκε λίγο με το μόντελινγκ
Βρέθηκε στη Μύκονο και απόλαυσε τη θάλασσα παρέα με τους φίλους της, επιδεικνύοντας τα κάλλη της που όπως βλέπετε είναι εξαιρετικά!
Eιναι Ρωσσις η κοπελλα? Ρωσσοποντια? πως βρεθηκε εκει? Γιατι δεν τα λετε ολα ρε Γαμωτο? Δηλαδη θα μας αφηνατε να τρεχουμε να την δουμε στον Α.Ο Ευριαλη ή στον Α.Ο.Μυκονου , ενω πρπει να φτασουμε στο Ιρκουτσκ και το Νοβοροσκ? Ελεος πατριωτες.
αν ειναι θα ειναι bi ... τα ειχε με εναν μπασκεμπολιστα παλια αραπη
Της αρέσουν οι αλογίσιες δηλαδή http://[URL unfurl="true"]www.ladymoiraine.com/forum/gallery/6/14_08_04_11_5_39_03_65401556.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ετυχε ο αραψ