celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.105
- Πόντοι
- 6.056
Mεταξυ μας,θα βαλεις χερακι ή θα σπαμαρεις οσο ειστε μαζιαν θελει βαζω ενα χερακι αλλα να μειναι μεταξυ μας.
Mεταξυ μας,θα βαλεις χερακι ή θα σπαμαρεις οσο ειστε μαζιαν θελει βαζω ενα χερακι αλλα να μειναι μεταξυ μας.
κακοηθειες εγω δεν σπαμαρω ποτε βοηθαω τα νηματα να γραφουν χιλιομετρα.Mεταξυ μας,θα βαλεις χερακι ή θα σπαμαρεις οσο ειστε μαζι
Ποιο απ ολα?Νιπλης?Οχι ακομα,θα βαρεθηκε και θα πηγε καμια κρουαζιερακακοηθειες εγω δεν σπαμαρω ποτε βοηθαω τα νηματα να γραφουν χιλιομετρα.
το αλλο μου μισο εμφανηστηκε?
πες του ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ εχω συνηθισει να μπαναριζομαστε μαζι μονος μου φοβαμαι .Ποιο απ ολα?Νιπλης?Οχι ακομα,θα βαρεθηκε και θα πηγε καμια κρουαζιερα
Μην παρεις και εμας στο λαιμο σου κατσικοποδαρεπες του ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ εχω συνηθισει να μπαναριζομαστε μαζι μονος μου φοβαμαι .
εμεις οι δυο σαν ενα
θα προχωραμε μαζι
τοσα τραγουδια γραφτηκαν για μας.
Το ερωτημα του 1.000.000 € ειναι:Μπορει να την γκαστρωσει;ακομα δεν τη γκαστρωσε ο μπαρμπας?
αλογο ειναι η μουναρα!
Και την καβαλαει ενας χιμπατζης...σκετος ζωολογικος κηπος αυτο το σπιτι τους...ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ!?αλογο ειναι η μουναρα!
Καλα ρε μεγαλε εσυ το τερματισες! Εναν χιμπατζη με λεφτα παντρευτηκε η κοπελα ,δεν σημαινει οτι πεθανε!Ολη η ζωη μπροστα της ειναι μολις κανει κανα κουτσουβελο και τη βαρεθει και ο χιμπατζης, να γαμιεται σαν κυρια!!!She was a very hot woman, I'm so sad she died
She died?When?Maybe is false information.Check it again.She was a very hot woman, I'm so sad she died
Iσως να εννοει οτι "πεθανε" ως ελευθερη και διαθεσιμη γυναικα....Καλα ρε μεγαλε εσυ το τερματισες! Εναν χιμπατζη με λεφτα παντρευτηκε η κοπελα ,δεν σημαινει οτι πεθανε!
ΟΛΕΣ οι ωραιες γυναικες μεσα στην ΔΙΑΡΚΗ ανασφαλεια τους καταληγουν στο πιο φουσκωμενο πορτοφολι που θα βρουν μπροστα τους...Δεν μπορω να καταλαβω πως πηγε και παντρευτηκε εκεινον τον μπουχεσα ειλικρινα λες ακι ειχε αναγκη τα λεφτα
Μα τουλαχιστον να παει να παρει κανα μπασκετμπολιστα και εμ λεφτα αλλα να βλεπετε ο ανθρωπος κιολας,λες ακι τις λειπουν αυτηνης τα λεφταΟΛΕΣ οι ωραιες γυναικες μεσα στην ΔΙΑΡΚΗ ανασφαλεια τους καταληγουν στο πιο φουσκωμενο πορτοφολι που θα βρουν μπροστα τους...
Ναι γι αυτο προσθεσα παραπανω σχολιαIσως να εννοει οτι "πεθανε" ως ελευθερη και διαθεσιμη γυναικα....
η φατσα ουρακοταγκιζει αλλα το σωμα ειναι αδιανοητο 10αρι
Γιατι το εκρυβε το κοριτσι μας? Φοβαται το παιδι μην μοιαζει του χιμπατζη?Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ζωή Δημητράκου και το ανακοίνωσε μέσω Instagram.
Η γνωστή γυμνάστρια, που είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, έκανε γνωστή τη γέννηση του γιου της που θα πάρει το όνομα Λεωνίδας, με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης.
Η ίδια αποκάλυψε πως ο γιος της γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου, ωστόσο τώρα επέλεξε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.
Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Ζωή Δημητράκου και το ανακοίνωσε μέσω Instagram.
Η γνωστή γυμνάστρια, που είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, έκανε γνωστή τη γέννηση του γιου της που θα πάρει το όνομα Λεωνίδας, με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης.
Η ίδια αποκάλυψε πως ο γιος της γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου, ωστόσο τώρα επέλεξε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.