Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.936
- Πόντοι
- 10.411
[/quote]μπορει να μοιαζει λιγο με τον ισοβίτη του αρκα χωρις το γυαλι αλλα καλυτερα ανθρώπινος να πουμε
[/quote]μπορει να μοιαζει λιγο με τον ισοβίτη του αρκα χωρις το γυαλι αλλα καλυτερα ανθρώπινος να πουμε
Ψαξατε ρε λαγωνικα πληροφοριες για το γαμπρο;εχει ηδη δυο παιδια και πανισχυρος επιχειρηματιας
Πέρα από την πλάκα, επειδή έχει τύχει να τον γνωρίσω από κοντά ο συγκεκριμένος κύριος είναι ωραίο τυπάκι.
Ναι οκ έχει πολλά λεφτά, ανέπτυξε 2 σκαλοπάτια επάνω την εταιρία του πατέρα του αλλά έχει χιούμορ, δεν είναι μονόχνωτος ούτε και σνομπ.
Πολλές γυναίκες εκτός από τα λεφτά κοιτάνε και την προσωπικότητα του άλλου....
ο μονος τροπος να τον κοιταγε αυτον θα ηταν αμα την τρακαρε με το αυτοκίνητοΔηλαδή αν ο ίδιος ήταν λογιστής και όχι μέλος του ΣΕΒ και επιχειρηματίας υπήρχε περίπτωση να γυρίσει ποτέ να τον κοιτάξει και να εκτιμήσει τον χαρακτήρα και το χιούμορ του;
ο μονος τροπος να τον κοιταγε αυτον θα ηταν αμα την τρακαρε με το αυτοκίνητο
ο μονος τροπος να τον κοιταγε αυτον θα ηταν αμα την τρακαρε με το αυτοκίνητο
Τακη για κάποιο λόγο σε αποτρεψε η τυχη σου να μην εισαι μαζι της , θα σου φερει καλυτεροoταν ελεγα στον καραπαπαρα να μου την γνωρισει και εγω θα χωριζα, μου εκανε την παπια....
και τελικα την πηρε αυτος ο μπουφος...αισχος!!!!
του εφερε τον ΛΟΙΜΟ..την πεθερα τουΤακη για κάποιο λόγο σε αποτρεψε η τυχη σου να μην εισαι μαζι της , θα σου φερει καλυτερο
Ε προφανώς σου έκανε την πάπια γιατί την ήθελε για τον εαυτό του.oταν ελεγα στον καραπαπαρα να μου την γνωρισει και εγω θα χωριζα, μου εκανε την παπια....
και τελικα την πηρε αυτος ο μπουφος...αισχος!!!!