γεια σας συναθλητες.
Τον τελευταιο εναμισο χρονο μενω μονιμα ολλανδια.Αυτην την στιγμη δουλευω σε μια εταιρεια logistics αλλα εχω κουραστει ,εχω βαρεθει,εχω σιχαθει ,να βρισκομαι στους ιδιους χωρους με κατι αραβες μουσατους σαν ταλιμπαν,προπαντων τωρα που βρισκονται σε ραμαζανι κ εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους.Δεν μου φταινε σε τιποτα οι ανθρωποι ,ουτε ο πολιτισμος τους αλλα εχω και γω το δικαιωμα να βρισκομαι σε ενα περιβαλλον που να μ αρεσει περισσοτερο.
Οσο ημουν ακομη στην ελλαδα ,ασχολουμουν με επιχειρησεις δικες μου,ωσπου λογω διαφορων συγκυριων φαληρησα.
Τωρα εδω που ειμαι αρχισα να (ψιλοδενω) οικονομικα.
Παλιοτερα ημουν επαγγελματιας φωτογραφος,ιδιοκτητης supermarket,ιδιοκτητης ψητοπωλειου.
Οποιος εχει καμμια καλη ιδεα για καμμια δουλεια δικια μου
παρακαλω ας την ριξει
πολυ θα μ ενδιεφερε και κατι μεσω ιντερνετ π.χ. πωλησεις
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗοχι εξυπναδες του τυπου ,παρε πουτανες κτλ γιατι κ παλιοτερα που πηγα να το συζητησω με ουγγρο πρωην συναδελφο ,μου εδειξε μια ουλη απο μαχαιρια στην κοιλια που του μεινε απο τετοιου ειδους δουλειες........
Διαθετω ενα κεφαλαιο κοντα στα 50 χιλιαρικα μαξιμουμ
και κατι πολυ σοβαρο......αν καποια ιδεα πραγματοποιηθει,και εχει και οικονομικα αποτελεσματα ,εννοειτε
θα υπαρξει δωρακι (στο μελλον).Καλα ,θα μου πεις ,και που ξερω οτι θα μου δωσεις δωρο????
ΦΙΛΕ,
εγω στο ζητησα φιλικα μεσω του σαιτ που παρακολουθω καμμια τετραετια,
και οταν θα σου ερθει το δωρο στο μελλον ,σε στιγμη που δεν περιμενεις ,τοτε θα θυμηθεις τα λογια μου.......
ευχαριστω εκ των προτερων
δεκτα κ πμ
Τασος