Νέα

Ζητώ Βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agmen81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

agmen81

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0
  life 97 είναι κάτι που το φοβόμουν πάρα πολύ αλλά όχι δεν θα φτάσω να κάνω τέτοια μαλακία σε μένα και στην άλλη για να έχω να γ@μ@ω!!

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μακρια απο τους γαμους, αν ο γαμος ηταν καλο πραγμα θα παντρευοταν και ο Θεος. Ακομα και τον μοναδικο του Υιο δεν τον παντρεψε, Ο Χριστος, μονο μια φορα πηγε σε γαμο (αλλων) στην Κανά και αυτο για να κανει το μπαρμαν.

Υ.γ ειμαι παντρεμενος και θα πεσει φωτια να με καψει....χαχαχα.

Σοβαρα τωρα φιλε μου...ολα καλα θα πανε απλα εχε πιστη στον εαυτο σου και να εισαι επιεικης με τον εαυτο σου.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
   Ευχαριστώ παιδιά που με καταλαβένεται και με ακούτε και ενδιαφέρεστε!Νιώθω πώς είμαι σε μιά παρέα φίλων που έχουν κοινά πολλά!!
nik θα το πάρω σίγουρα αυτό το βιβλίο , ευχαριστώ man! bratt-pit θα κοιτάξω αμέσως για την κοπέλα που λές.Σ'ευχαρίστώ για την πρώταση!Όποιος έχει κάποια παρόμια ας μου πεί γιατί νομίζω πώς θα μπερδευτώ αν αρχίσω να ψάχνω τις κριτικές.θα κάνω ένα μήνα να δώ όλα τα studio και άλλο τόσο να διαλέξω.
φιλε GeorgeAlex αν και εγραψες λιγο λαθος το νικ μου... δεν πειραζει... :P η κοπελα ειναι αυτη...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Γιά σας συναγωνιστές ελεύθεροι και κάτοχοι του τίτλου της απόλαυσης του sex και μιάς από τις μεγαλήτερες χαρές τις ζωής απ' ότι αρχίζω και πέρνω χαμπάρι πώς σίγουρα είναι.Θέλω να σας πώ απ'ο τώρα πώς είμαι νέος σε αυτό το site και στον αγοραίο έρωτα ,αλλά από τα γραπτά σας και τις αξιολογίσεις σας σας εκτιμώ πολύ εσάς τους παλιότερους και πιό έμπειρους!
  Δεν θέλω να σας κουράσω  και δεν θέλω να βαρεθήτε με την ανάγνωση αυτού γιατί δεν θα με βοηθήσετε.Θα είμαι σύντομος όσο γίνετε.Σας παρακαλώ μόνο όσοι δεν καταλάβετε το θέμα μου να σεβαστήτε το πρόβλημα που έχω και να μην με κοροιδέψετε ή να με ειρωνευτείτε!Καλήτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας!
  Σε μικρή ηλικία στην ζωή μου(δημοτικό) άρχησα να έχω προβλήματα προσέγκησης με τις γυναίκες.Και αυτό λόγο βίας στην οικογένεια και ειδικά σε μένα , λόγο του αλκοολικού πατέρα.Συνεχός με ειρωνευόταν και με κατεκρινε για οτιδήποτε , για τα παραπανίσια κιλα , για όλα.Αποτέλεσμα η αυτοπεπύθιση μου σχεδόν ανύπαρκτη , όπως και η αυτοεκτίμηση και η αυτοκαταστροφη στο ζενίθ.Έτσι για πάνω από μια δεκαετία πάλευα με το σύνδρομο πολύ βαριάς κατάθλιψης.Εδώ και 2 χρόνια την αντυμετωπίζω με συχνές επισκέψεις σε ψυχολόγο και με φαρμακευτική αγωγή.
  Είμαι σαφώς καλύτερα , όμως το πρόβλημα με τις γυναίκες παραμένει.Αυτό είναι το buckground μου.Δεν το είπα για να κλαφτώ αν και φοβήθηκα πώς θα φένετε έτσι ίσως , το γράφω για να καταλάβετε την βαρήτητα της βοήθειας που θέλω να σας ζητήσω.
  Λοιπόν ...και με ιατρικό παραπεμπτικό της ψυχολόγου μου  :dancing: σας ζητώ αν μπορήτε να με βοηθήσετε να με κατευθήνετε να βρώ κάποια κοπέλα , που να έχει ίσος την υπομονή κ την διάθεση να ξεκινήσει μαζί μου μια σειρά τακτικών επισκέψεων για να μου δίξει πώς να προσεγκίζω μια γυναίκα ερωτικά και να μου ανεβάσει την αυτοπεπίθισή μου βρε αδερφέ , έστω σε αυτόν τον τομέα.Να με ακούσει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θετικό μέσα σε όλα τα παραπάνω.Γνώριζω πώς το sex σε κάνει χαρούμενο και είναι ευεργετικό και το θέλω σε μεγάλες δόσεις στην ζωή μου γιατί το έχω στερηθεί πάρα πολύ (οι εμπειρίες μου είναι μετριμένες στα δάχτυλα και είμαι 29!)Το ξέρω πολύ λίγο και αυτό και την γυναίκα!
  Θα ήθελα την οποιαδήποτε βοήθειά σας.Είναι η πρώτη φορα που ζητώ βοήθεια σε αυτό το θέμα.Σας εκτιμώ και σας εμπιστεύομαι.
Υ.Γ. είμουν αθεράπευτα ρομαντικός και συναισθηματίκος και υπερμαχόμουν υπέρ της αγάπης και του έρωτα σε πρώτη θέση και σε δεύτερη το sex.Εξακολουθώ να είμαι αλλά τα έχω ισσοροπίσει.Δεν πήγαινα σε οίκους ανοχής γιατί ενιωθα πώς τις εκμεταλευόμουν και τις λυπόμουν αλλα και γιατι δεν ένιωθα συναισθήματα.Έχω πάρει αρκετά κόμπλεξ και ταμπόύ από το γύρο περιβάλλον μου , που θέλω να τα σπάσω γιατί σίγουρα δεν είναι δικά μου!Μου τα δώσαν! :helpplea: :helpplea:
γιωργαλεξη...αν κανεις πλακα/εισαι κλωνος/μαλακας κλπ  ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ...

αν οντως ειναι ετσι οπως τα λες κοψε τα φαρμακα και πηγαινε να στανιαρεις σε κανα σπιτακι αγορι μου...εχει πολλες που ειναι του στυλ σου αμα θες σου λεω και ποιες...δεν ειπα να βγαλεις ολα τα κομπλεξ σου πανω τους ομως ,αυτο προσεχε το...αμα δε βλεπεσαι κανε μια διαιτα και κανα τρεξιμο βρε αδερφε να σουλουπωθεις και μη σκεφτεσαι τι να λες στις γυναικες...δε θελουν να τους λες και πολλα...

(και δε τα δινες σε μενα τα λεφτα απ τα φαρμακα... τις καλυτερες συμβουλες εχω...)

OP
OP
A

agmen81

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0
  brad-pitt συγνώμη για το λάθος στο nick  σου πρίν.Είδα τις περιγραφές και τα σχόλια για την Αντριάννα!Είναι φοβερή από αυτά που λένε!!Ούτε ένα αρνητικό man!!
  Ξέρεις πώς μπορώ να μάθω το πρόγραμμά τις γιατί μόνο αργά το βράδυ ευκαιρώ.Δεν έχουν και τηλ.!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
  brad-pitt συγνώμη για το λάθος στο nick  σου πρίν.Είδα τις περιγραφές και τα σχόλια για την Αντριάννα!Είναι φοβερή από αυτά που λένε!!Ούτε ένα αρνητικό man!!
  Ξέρεις πώς μπορώ να μάθω το πρόγραμμά τις γιατί μόνο αργά το βράδυ ευκαιρώ.Δεν έχουν και τηλ.!!
συνηθως ειναι πρωινα... καποιες λιγες φορες αν ειναι απογευμα ειναι μεχρι τις 12.παντως ουτε μια μερα δεν μπορεις πρωι?ειναι καθε μερα, και κυριακες. ;)

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Φίλε,
προσπάθησε να μην σκέφτεσε όλο αυτό που σου συμβαίνει, χώσου μέσα στη ζωή, την καθημερινότητα, τη δουλειά, τους φίλους, τις βόλτες και αυτό που σου λείπει είναι κάπου εκεί και σε περιμμένει.... ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

OP
OP
A

agmen81

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε,
προσπάθησε να μην σκέφτεσε όλο αυτό που σου συμβαίνει, χώσου μέσα στη ζωή, την καθημερινότητα, τη δουλειά, τους φίλους, τις βόλτες και αυτό που σου λείπει είναι κάπου εκεί και σε περιμμένει.... ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
Αυτό προσπαθώ εδώ και 9 μήνες με σοβαρή και μεγάλη προσπάθεια φίλε.Είναι πολύ δύσκολο γιατί μέσα σε όλα αυτά υπαρχει και το θέμα του αλκοολισμού.είμουν αλκοολικός φίλε.Οπότε είναι τα πρώτα μου βήματα στην κοινωνία.Όσες γυναίκες γνώρισα ήταν στήν χρήση μου και πάντα πλήρωνα για να έχω την παρέα τους.αλλά με εκμεταλέυτικαν όλες.Με πλήγωσαν όλες.Ειδικά  μια σχέση που είχα πρίν μπώ στα βαριά ποτά όπου έδα live την κοπέλα μου να πηδιέτε με τον καλήτερο της φίλο.Έτσι μου τον παρουσίασε...ε εκεί τα είδα όλα.από εκείνει την στιγμή έγινα χωρίς να το θέλω πάρα πολύ καχύποπτος με τις γυναίκες και δεν εμπιστεύομαι καμιά μα καμιά...όμως δεν έπαψα να τις λατρεύω ευτυχώς, δεν τις μίσησα και να τις ποθώ!!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Σεβάστα όσα λες και γράφεις και είναι πραγματικά ωραίο ότι ένας νέος στις μέρες μας είναι ρομαντικός και ευαίσθητος.
Εγώ θα ήθελα να σου γράψω κάτι που απάντησε  ο Νικος Καζαντζάκης σε έναν ανηψιό του , όταν του έστειλε ένα γράμμα με ανάλογο περιεχόμενο .

... Οταν πηδήξεις όλα θα σου  περάσουν

Με σεβάσμό σου λέω΄λοιπόν και εγώ, ότι οπλίσου με κουράγιο και ξεκίνα να πηγαίνεις σε κάνε στούντιο .  
σόρυ για το οφ τόπικ,αλλά έχει γράψει ο Καζαντζάκης τέτοιο πράγμα,υπάρχει το ντοκουμέντο;γιατί πολλά ακούγονται για τον Καζαντζάκη,λένε ότι πχ δεν μπορούσε κλπ.
με ενδιαφέρει να μάθω

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αυτό προσπαθώ εδώ και 9 μήνες με σοβαρή και μεγάλη προσπάθεια φίλε.Είναι πολύ δύσκολο γιατί μέσα σε όλα αυτά υπαρχει και το θέμα του αλκοολισμού.είμουν αλκοολικός φίλε.Οπότε είναι τα πρώτα μου βήματα στην κοινωνία.Όσες γυναίκες γνώρισα ήταν στήν χρήση μου και πάντα πλήρωνα για να έχω την παρέα τους.αλλά με εκμεταλέυτικαν όλες.Με πλήγωσαν όλες.Ειδικά  μια σχέση που είχα πρίν μπώ στα βαριά ποτά όπου έδα live την κοπέλα μου να πηδιέτε με τον καλήτερο της φίλο.Έτσι μου τον παρουσίασε...ε εκεί τα είδα όλα.από εκείνει την στιγμή έγινα χωρίς να το θέλω πάρα πολύ καχύποπτος με τις γυναίκες και δεν εμπιστεύομαι καμιά μα καμιά...όμως δεν έπαψα να τις λατρεύω ευτυχώς, δεν τις μίσησα και να τις ποθώ!!
Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία.
Διογένης ο Κυνικός

Διαβάστε περισσότερα: Πιστεύω πως το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό.
Woody Allen

Διαβάστε περισσότερα: Μην έχεις το άγχος της τελειότητας. Δεν πρόκειται να την φτάσεις ποτέ.
Salvador D

Διαβάστε περισσότερα: «Κάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου». Τζορτζ Μπεσ

amlet

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου φιλαρακι μου
κοιτα να δεις ι ζωη ειναι η μεγαλητερη πουτανα αλιοσ τα κανονιζεισ και αλιος ερχοντε..
γνομη μου μην επισκεπτεσε στθδιο και μπουρδελα καλιτερα κσεκινα με callgirls
οταν κανεις παραγγελια επισηεμανε οτι θεσ κατι extra θα σε διευκολινουν..
και κατι ακομα
στα προσοπικα  σινφωνω με προλαλισαωτς ξεκινα απο χαμηλα
να κσερεις αν δεν ΜΠΑΖΩΖΕΙΣ δεν εχει οικοδομη.....
να εισαι καλα και εχε τα ματια σου ανοικτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom