Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
1)ουτε αυτος την επαιρνε. διαβασε πιο πανω τι λεει. εφοσον αυτος την περιμενε, ποια λογικη λεει οτι αυτη περιμενε με τα ποδια ανοιχτα?

2)επειδη εσυ δεν αντεχεις λοιπον κ το λες, μην εξαγεις συμπερασματα για ολες μας. εχω κερατωσει κι εγω, κ την επομενη μερα τον χωρισα.
το ξερουμε, ποιος ο λογος να το λεμε?

3)ακομα κ στην περιοδο περιποιεισαι κ μαλιστα πολυ περισσοτερο κ ειναι καθαρα θεμα υγιεινης. δε σε καταλαβαινω ειλικρινα.

*φευγω, καλη συνεχειαααααα
1) Ότι να λέω εσύ κι εγώ τσάμπα τα  λέμε..
  Η μία ξενοπηδήχτηκε κι ο άλλος πρόλαβε να πάρει
  και κωλαράκι..Τυχεροίοιοιοιοιοιοι...

2) Συμπεράσματα δεν εξάγω για όλες σας..ενδεχόμενα τα λέω εγώ..
  Τι με νοιάζει εμένα αν γαμιέστε ή δε γαμιέστε και πως..

3)  Στη περίοδο..μην του ρίχνεις κολώνια..βρωμάει..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε την πρωτη φορα που την πατας εχεις αποριες σαν το τυπο που ανοιξε το θρεντ :2funny:
προσπαθεις να βρεις δικαιολογιες,αλλα το κερατο εχει χτυπησει και την δικη σου πορτα :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΥπε οσο πιο πολυ το ψαχνεις ομως....
και προβληματιζεσαι δινεις αξια σε αυτην που σε κερατωσε
εδω υπαρχει αναλογη σχεση αναμεσα στα 2 μεγεθη.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΨΑΞΙΜΟ = ΑΞΙΑ

Οσο διπλασιαζεις το αριστερο μελος της ισοτητας τοσο αυξανει και το δεξι!!!!

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Katerina69, τοση ωρα παρακολουθω τον κακομοιρο τον καρχαρια να προσπαθει να φαει το emoticon..

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ?? ΑΝΤΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ΤΥπε οσο πιο πολυ το ψαχνεις ομως....
και προβληματιζεσαι δινεις αξια σε αυτην που σε κερατωσε
εδω υπαρχει αναλογη σχεση αναμεσα στα 2 μεγεθη.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΨΑΞΙΜΟ = ΑΞΙΑ

Οσο διπλασιαζεις το αριστερο μελος της ισοτητας τοσο αυξανει και το δεξι!!!!
καλα τα λες μορτη μου, μου εδωσες καιιδεα.Αμα επιασα γκομενικο να με κερατωνει θα αρχισω να βαραω παλαμακια για να την μειωσω  :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Katerina69, τοση ωρα παρακολουθω τον κακομοιρο τον καρχαρια να προσπαθει να φαει το emoticon..

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ?? ΑΝΤΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
Ααααααααχαχαχαχαχ...όχι μωρέεεε...κρίμα είναιαιαιαι..

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μην αγχωνεσαι παιζει και να το ξυρισε για να κανει πλακομουνι με καμια φιλη της...
δεν πιστευω να σε ενοχλει αυτο......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

το ολο σκηνικο μου θυμιζει ατακα του πατερα μου παλια...''Μπα πως και κανεις μπανιο με γκομενα θα βγεις?" :jerking:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μην αγχωνεσαι παιζει και να το ξυρισε για να κανει πλακομουνι με καμια φιλη της...
δεν πιστευω να σε ενοχλει αυτο......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

το ολο σκηνικο μου θυμιζει ατακα του πατερα μου παλια...''Μπα πως και κανεις μπανιο με γκομενα θα βγεις?" :jerking:

Μπάνιο μπορεί να κάνεις για την πάρτη σου δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό που θα καθορίσει αν θα βγεις με γκόμενα είναι το αν θα βάλεις καθαρό σώβρακο μετά.  :2funny:

Επισκέπτης
Υπάρχει και η περίπτωση να το ξύρισε για να τον κάνει να ζηλέψει, όπως και έγινε...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μπάνιο μπορεί να κάνεις για την πάρτη σου δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό που θα καθορίσει αν θα βγεις με γκόμενα είναι το αν θα βάλεις καθαρό σώβρακο μετά.  :2funny:
σωστα αν δεν βγει με γκόμενα το γυρνας απο την ανάποδη  :2funny:
πλακα πλακα το ειχα δει να το κανουν στο στρατο, πολυ γελιο  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα τα λες μορτη μου, μου εδωσες καιιδεα.Αμα επιασα γκομενικο να με κερατωνει θα αρχισω να βαραω παλαμακια για να την μειωσω   :2funny:

Αυτο ειναι το αψογο!

ΑΛλα πρεπει να εισαι και πολυ μαγκας να μην τα παιρνεις προσωπικα.  ;)

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
πολυ πληγωθηκα...μου στελνε ενα σωρο ρομαντικα μηνυματα γα το ποσο με θελει...

και μετα πηγε και γαμηθηκε

θυμαμαι που οταν τη χωρισα χτυπιοταν κατω σα τρελη και μου ορκιζοταν πως τιποτα δεν εγινε μου λεγε πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ κτλ...

την καριολα...

μες το μυαλο μου παιζει συνεχεια το σεναριο πως θα τη γαμησε ο αλλος...πρωτα θα πηγαν για φαγητο...μετα θα την πηγε σε γαμιστρωο χοτελ η σε γραφειο εκει καβλωνε η καριολα...μετα θα τον τσιμπουκωσε και εκει που δεν θα μπορουσε ο αλλος να κρατηθει θα σταματησε και θα τον καβαλησε...τη σκεφτομαι να γαμιεται και τα παιρνω εντελως...μακαρι να την επιανα επ αυτοφορω...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

θυμαμαι που οταν τη χωρισα χτυπιοταν κατω σα τρελη και μου ορκιζοταν πως τιποτα δεν εγινε μου λεγε πως δεν εχει ξαναγαπησει τοσο πολυ κτλ...

την καριολα...

μες το μυαλο μου παιζει συνεχεια το σεναριο πως θα τη γαμησε ο αλλος...πρωτα θα πηγαν για φαγητο...μετα θα την πηγε σε γαμιστρωο χοτελ η σε γραφειο εκει καβλωνε η καριολα...μετα θα τον τσιμπουκωσε και εκει που δεν θα μπορουσε ο αλλος να κρατηθει θα σταματησε και θα τον καβαλησε...τη σκεφτομαι να γαμιεται και τα παιρνω εντελως...μακαρι να την επιανα επ αυτοφορω...
Αν δεν παθεις,δεν θα μαθεις :tooth:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Αυτο που εκανα στη συνεχεια ηταν να τη γλεντησω για μια δυο βδομαδες...καναμε το καλυτερο σεξ...μου δωσε και κωλο που πριν ουτε για αστειο δε με αφηνε...και στο τελος τη χωρισα λεγοντας της να παει να βρει εκεινον με τον οποιο με απατησε...

Τώρα το είδα το νήμα.
Διάβασα από την αρχή μέχρι αυτό το post. Όχι παρακάτω.

Μεγάλε την περίπτωση να άρχισε βίζιτες (και γι' αυτό το ξύρισε) την έχεις σκεφτεί?
Οικονομική κρίση έχουμε στην Ελλάδα, δεν είμαστε με τη Μέρκελ εδώ, ίσως το κορίτσι να έχει προβλήματα. (Δε το λέω για κακό).

Θα σε χάλαγε κάτι τέτοιο?
Σ' εσένα το δίνει τσάμπα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

την καριολα...

jnr32 & apolyte η ψυχραιμια που λεγαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom