kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Δεν εχω λογο να λεω φεικ ιστοριες...και ναι ειμαι ενας λαιφλες μαντραχαλας
Καλα εσυ εισαι σκληρο αρσενικο...αλλα περιμενε να βρεις γκομενα πρωτα και μετα της το λες...
Θα πας για σημερα?
Δεν εχω λογο να λεω φεικ ιστοριες...και ναι ειμαι ενας λαιφλες μαντραχαλας
Αλιμονο.......Δεν εχω λογο να λεω φεικ ιστοριες...και ναι ειμαι ενας λαιφλες μαντραχαλας
ολα καλα τυπε!!!!!! Το λαιφλες τι ειναι?
Αυτος που δεν εχει κοινωνικη ζωη....
Δε σκαμπαζεις εγγλεζικα ρε μαλακα?και μου το παιζεις και τζινιους...ολα καλα τυπε!!!!!! Το λαιφλες τι ειναι?
Ηταν τοσο τρυφερη η καριολα μαζι μου...και μου χε πει πως ειμαι ο ανδρας της ζωης της...ηθελε να της χαρισω οικογενεια...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΘΥΛΗΚΟ....ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΚΗ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
γιατι δεν μπορει να την αγορασειΓιατι δεν εχει
Ηταν τοσο τρυφερη η καριολα μαζι μου...και μου χε πει πως ειμαι ο ανδρας της ζωης της...ηθελε να της χαρισω οικογενεια...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΘΥΛΗΚΟ....ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΚΗ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
Δε σκαμπαζεις εγγλεζικα ρε μαλακα?και μου το παιζεις και τζινιους...
τι γελας ρε παπαρα;το παιδι εχει σοβαρο προβλημα.....
γιατι δεν μπορει να την αγορασει
Καλα ρε μαλακα το πιστευεις τωρα ολο αυτο ?τι γελας ρε παπαρα;το παιδι εχει σοβαρο προβλημα.....
να εχεις κολαουζους οταν βγαινεις εξωας μου ορισει καποιος τι εννοουμε με τον ορο κοινωνικη ζωη
παπαρια μιλας...εγγλεζικα οχι... αγγλικα ναι!!!!!
Ακου εγγλεζικα να μαλακα
εχω δακρυσει και λιγοΚαλα ρε μαλακα το πιστευεις τωρα ολο αυτο ?