Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Δεν εχω λογο να λεω φεικ ιστοριες...και ναι ειμαι ενας λαιφλες μαντραχαλας

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Ηταν τοσο τρυφερη η καριολα μαζι μου...και μου χε πει πως ειμαι ο ανδρας της ζωης της...ηθελε να της χαρισω οικογενεια...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΘΥΛΗΚΟ....ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΚΗ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ηταν τοσο τρυφερη η καριολα μαζι μου...και μου χε πει πως ειμαι ο ανδρας της ζωης της...ηθελε να της χαρισω οικογενεια...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΘΥΛΗΚΟ....ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΚΗ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

πηγαινε μια μπουρδελοτσαρκα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom