Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ΕλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΤο κουνελακι ειναι το παιδικο τραγουδι που της αρεσε να της κανω...με ελεγε τι καλος μπαμπας θα γινωμουν
ΕλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΤο κουνελακι ειναι το παιδικο τραγουδι που της αρεσε να της κανω...με ελεγε τι καλος μπαμπας θα γινωμουν
Το εχω κανει αγαπητε εκει που επρεπε...στις κορες μου...Ελα ρε μλκα που δεν εχεις κανει ποτε το κουνελακι...
Ειταν συζητημενο:Να συκατοικισουμε...οχι να παντερυτουμε...αλλα δεν θα με χαλαγε να την παντρευομουν γιατι ηταν το πρωτο τσιμπουκι...
και ποσες ειναι δηλαδη ?Ολες το ιδιο μου λενε..αλλα δεν τις πιστεψα ποτε...εκανα πως τις πιστευω για να
Ευτχωs δλδ πουφυγε....Αμα ελευθερη σε αρμεγε οικονομικα, παντρεμενη θα σε ειχε οδηγησει στα σιδερα......Οσο καλο κι αν ηταν το τσιμπουκιΕιταν συζητημενο:Να συκατοικισουμε...οχι να παντερυτουμε...αλλα δεν θα με χαλαγε να την παντρευομουν γιατι ηταν το πρωτο τσιμπουκι...
Να σου ζησουν να τις χαιρεσαι !!!!!!Το εχω κανει αγαπητε εκει που επρεπε...στις κορες μου...
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????Το εχω κανει αγαπητε εκει που επρεπε...στις κορες μου...
Τι περιμενες να σου απαριθμησω τις αρετες της?Η γυναικα αν θες να παντρευτεις 2 πραγματα κοιτας να μαγειρευει νοστιμιες και να κανει καλη πιπα...τελικα κριμα που χωρισατε. ησασταν γτπ κ οι 2
Μητσο εγω δεν μετραω ποσες... 42 ειμαι...βαλε απο τα 17...ομορφοπαιδο ειμαι...και κανε τους υπολογισμους εσυ...και ποσες ειναι δηλαδη ?
Τι περιμενες να σου απαριθμησω τις αρετες της?Η γυναικα αν θες να παντρευτεις 2 πραγματα κοιτας να μαγειρευει νοστιμιες και να κανει καλη πιπα...
Ευχαριστω Δημητρη..η μια θα μου φερει και τον γκομενο μαζι για πασχα....19 ειναι τι να της πεις...Να σου ζησουν να τις χαιρεσαι !!!!!!
εεεε...τωρα λας για το μαγειρεμα..τωρα αλλαζει το πραμα...Τι περιμενες να σου απαριθμησω τις αρετες της?Η γυναικα αν θες να παντρευτεις 2 πραγματα κοιτας να μαγειρευει νοστιμιες και να κανει καλη πιπα...
μαλιστα......Μητσο εγω δεν μετραω ποσες... 42 ειμαι...βαλε απο τα 17...ομορφοπαιδο ειμαι...και κανε τους υπολογισμους εσυ...
Τι εεεεεεεεε?δυο κορακλες εχω.....Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????
Καλα, εχω μεινει μαλακας.Ευχαριστω Δημητρη..η μια θα μου φερει και τον γκομενο μαζι για πασχα....19 ειναι τι να της πεις...
Ειχε και φαντασια στο σεξ...με εβαζε να της γλυφω τα ποδια και το μουνι ενω αυτη μιλαγε στο τηλ με ενα φιλο της και που και που της ξεφευγε και κανενα βογητο...καλη περιπτωση ειχε φαντασια και εγω της ελεγα πως δεν θελω να χωρισουμε ποτε
Τι δεν πιστευεις?μαλιστα......
Πολυ τζοβενος μας βγηκες εσυ......
Εννοειται οτι δεν πιστευω τιποτα.
Παίχτη μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.Αυτό είναι μόνη η δική σου άποψη.Ρώτα να μάθεις τι γνώμη έχουν και οι υπόλοιποι που την τσιμπούκωναν.Μεγάλωσε το στατιστικό δείγμα.Μη πάρεις γουρούνι στο σακί.Ειταν συζητημενο:Να συκατοικισουμε...οχι να παντερυτουμε...αλλα δεν θα με χαλαγε να την παντρευομουν γιατι ηταν το πρωτο τσιμπουκι...
Αν κρινω πως εχεις κορη 19 τοτε 42-19=23 παντρευτηκες τουλαχιτο αρα μια αντε και μισηΜητσο εγω δεν μετραω ποσες... 42 ειμαι...βαλε απο τα 17...ομορφοπαιδο ειμαι...και κανε τους υπολογισμους εσυ...