crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
διαφωνω.τοσα χρονια που κυκλοφοορω τοση μαλακια μαζεμενη δεν εχω συναντησει.
διαφωνω.τοσα χρονια που κυκλοφοορω τοση μαλακια μαζεμενη δεν εχω συναντησει.
Και τοσο σπερμαδιαφωνω.τοσα χρονια που κυκλοφοορω τοση μαλακια μαζεμενη δεν εχω συναντησει.
Να βγαίνεις πιο συχνά τότε.διαφωνω.τοσα χρονια που κυκλοφοορω τοση μαλακια μαζεμενη δεν εχω συναντησει.
Και αυτη...αλλα αυτη ερχεται δευτερευουσα...μιλω για το γενικο κλιμα στο μπου,και τις φατριες συμαχιες...και τον ρολο των θυληκων του μπου...
Μην σε πάνε δεμένο καμιά μέρα πρόσεχε κ χάσει η Ελλάδα τέτοιο παιδί βιολί...χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει
στον ΠΠ σου εσύ
Να βγαίνεις πιο συχνά τότε.
http://[URL unfurl="true"]www.mundoimg.com/imagenes/otros/177090_mundoimg_thanks-for-the-info-ronaldinho.jpg[/img[/URL]]το μουνι παντα πρεπει να ειναι λαμπαδα κ για θεματα υγειηνης κ για θεματα εμφανισης κ καυλας!κρατηστε το!
οχι ρε χαρουμενο σπιτι..δεν ειναι η συχνοτητα το θεμαμαλλον...ειναι τα μερη....Να βγαίνεις πιο συχνά τότε.
οχι ρε χαρουμενο σπιτι..δεν ειναι η συχνοτητα το θεμαμαλλον...ειναι τα μερη....
καπου μαζευονται δε μπορει...εχουν φωλια...
:S :S :SΚυκλοφορουν αναμεσα μαs!!!!!!!!!!
εχουν φωλια...
Mια φωλιά εδώ με ψωλές κ αλλή μία ανάλογη στο cosmopolitan με κάμπιες...διαλέγεις κ παίρνεις...εχουν φωλια...
Κυκλοφορουν αναμεσα μαs!!!!!!!!!!
Ναι αλλα ανηκεις στους δευτεραγωνιστες της μαλακιας του μπου....διαφωνω.τοσα χρονια που κυκλοφοορω τοση μαλακια μαζεμενη δεν εχω συναντησει.
Mια φωλιά εδώ με ψωλές και με μένα κ αλλή μία ανάλογη στο cosmopolitan με κάμπιες...διαλέγεις κ παίρνεις...
ναι αλλα εχοντας κριθει απο τους πρωταγωνιστες!Ναι αλλα ανηκεις στους δευτεραγωνιστες της μαλακιας του μπου....
να πάρεις πίσω τα χρέη σου..
κρατάω την φεράρι
Λαθος...εγω νομιζω οτι σχεδον ολα τα γυναικεια nicknames στο μπου ειναι αντρικοι κλωνοι.....
μπουρδελο σημαινειοχι ρε[size=20pt] χαρουμενο σπιτι[/size]..δεν ειναι η συχνοτητα το θεμαμαλλον...ειναι τα μερη....
καπου μαζευονται δε μπορει...εχουν φωλια...