Μη σπαμαρεις ρε τυπε...Στη Δα..... γρήγοραααααααααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 350
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν παιζει αυτο που λες ρε συ, θα φαω σιγουρα πορτα... Ασε που δεν νομιζω οτι τωρα θα θελει τσιτσι.παρτην εσυ τωρα και πεστης εχω καβλες ελα να σε ξεκολιασω
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
και τι σε νοιαζει τι θελει αυτη ρε μεγαλε
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Σόρυ δικέ μου...αλλά διαβάζει η κυρά του και θέλω να τον προστατέψω! Είμαστε και ίδια σειρά. Αλληλεγγύη πάνω απ'όλα!Μη σπαμαρεις ρε τυπε...
Εσυ αν δεν πεινας καθεσαι να σε ταϊσουν με το ζορυ τσιτσι?και τι σε νοιαζει τι θελει αυτη ρε μεγαλε
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εσυ αν δεν πεινας καθεσαι να σε ταϊσουν με το ζορυ τσιτσι?
ρε μαστορα μηπως εισαι λουγκρα σου λεω αν θες να γαμησεις παρτην τωρα και πεστης να ερθει να την γαμησεις
Τι να τον προστατεψεις ρε τυπε? Αμα διαβαζει η γυναικα του παει, ειναι χαμενος απο χερι ο τυπος. Πλακα μας κανεις?Σόρυ δικέ μου...αλλά διαβάζει η κυρά του και θέλω να τον προστατέψω! Είμαστε και ίδια σειρά. Αλληλεγγύη πάνω απ'όλα!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Είσαι νεοσσός...........θα καταλάβεις μεγαλώνονταςΤι να τον προστατεψεις ρε τυπε? Αμα διαβαζει η γυναικα του παει, ειναι χαμενος απο χερι ο τυπος. Πλακα μας κανεις?
Οχι, δεν ειμαι λουγκρα, αν και με τις μαλακιες που κανουν τα χαζοπουτανακια το εχει σκεφτει να δοκιμασω με αντρα. Αλλα και παλι σου λεω οτι αν δεν πειναει η αλλη, δεν το τρωει το τσιτσι. Ετσι ξερω εγω.ρε μαστορα μηπως εισαι λουγκρα σου λεω αν θες να γαμησεις παρτην τωρα και πεστης να ερθει να την γαμησεις
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
καλά έκανες όταν θέλουν μα γαμηθούν κάνουν σαν λυσσασμένες και όταν θέλουμε εμείς (έστω ένα τσιμπουκάκι) έχουν πονοκέφαλο... καλά έκανεςΝταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?
Και να σκεφτεις οτι δεν εκανα κατι επιτηδες, απλα δεν μπορουσα...καλά έκανες όταν θέλουν μα γαμηθούν κάνουν σαν λυσσασμένες και όταν θέλουμε εμείς (έστω ένα τσιμπουκάκι) έχουν πονοκέφαλο... καλά έκανες
Παω πασσο.Είσαι νεοσσός...........θα καταλάβεις μεγαλώνοντας
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
επρεπε να τη χυσεις χυσανθε να δικαιολογησεις και το ονομα
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Έτσιιιι!!! +1000καλά έκανες όταν θέλουν μα γαμηθούν κάνουν σαν λυσσασμένες και όταν θέλουμε εμείς (έστω ένα τσιμπουκάκι) έχουν πονοκέφαλο... καλά έκανες
Επισκέπτης
Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?
κλασσική μαλακισμένη Ελλεεινίδα, παράτα την και πήγαινε σε καμια πουτάνα!
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τοση ωρα που κουβεντιαζεις φιλαρακο θα την κερασε αλλος τσιτσι αστο
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Α
εχεις ελπιδες τυπε
ευτυχως που ζητησε τσιτσι
αν ειχε ζητησει να τη γαμησεις και δεν πηγαινες, τοτε σιγουρα ειχε βρει αμεσως αλλον και γαμιοταν στην υγεια σου
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Να της πεις αλλη φορα "ο ψηστης δε βαζει καρβουνα οποτε σου καβλωσει... Ελλεηνιδα".
Οχι, δεν ειμαι λουγκρα, αν και με τις μαλακιες που κανουν τα χαζοπουτανακια το εχει σκεφτει να δοκιμασω με αντρα. Αλλα και παλι σου λεω οτι αν δεν πειναει η αλλη, δεν το τρωει το τσιτσι. Ετσι ξερω εγω.
τον λιλα και τον αβραμοκηπαρχη τι τους εχουμε εδω τυπε? στειλτους κανα πμ να κανονισετε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις