Νέα

Ζήτησε νυχτιάτικα τσιτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσανθος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
''Χρύσανθε'' κούλαρε,όπου να 'ναι θα ξαναπάρει τηλ. ;) ;) :rockon: :rockon:.Θα σου ζητήσει το λόγο για χθες,εσύ θα το παίξεις σκληρός και θα της πεις το πρόγραμμά σου για σήμερα.Αν δεν γουστάρει θα της πεις:'' πολύ ωραία,δεν πειράζει αφού δεν ευκαιρείς τότε εγώ θα πάω στην πιάτσα,στα κορίτσια που δεν με πρόδωσαν ποτέ,γεια.'' και κλείνεις το τηλέφωνο. Στο 5λεπτο έχει πάρει μετανιωμένη κι έχεις φύγει για  :knockinb: :zfuck:
Καλη η ιδεα σου αλλα δεν ξερω αν θα πιασει. Ειναι τρελλο πουτανακι η γκομενα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα της εστελνα δωρο εναν δονητη :grin:
σε διαφανη συσκευασια ομως και με τα ΕΛΤΑ με απλη αποστολη στην διευθυνση που μενει με τους γονεις της να την κανω λιγο ρεζιλι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. :idiot: Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?

Μην άγχεστε. Κατόπιν της δικής σας αρνήσεως, θα απευθύνθηκε είς τον δεύτερον επιλαχόντα κ.ο.κ.

OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει και η τσιτσιμπυρα για οσους δεν το ξερουν...

OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μην άγχεστε. Κατόπιν της δικής σας αρνήσεως, θα απευθύνθηκε είς τον δεύτερον επιλαχόντα κ.ο.κ.
Μη μου λες τετοια τωρα και στεναχωριεμαι.... Δεν θελω να το χασω το μωρο... :'(

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καλά έκανες, έχω βαρεθεί να ακούω από σεμνότυφες -ψευτοφεμινίστριες(όχι απευθυνόμενες πάντα σε εμένα) ότι όποτε μας καβλώσει θέλουμε να τις πηδήξουμε και ότι τις υποτιμά αυτό σαν προσωπικότητα   :jerking:
Καλά έκανες, έχεις και δουλειές. Μαλακία της να "απειλήσει" με γενική διακοπή.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τυπε ειναι σιγουρο αυτο? Δεν θελω να κανω καμια μαλακια....
εγω αυτο θα εκανα  :cheesy:παντως να απολογηθεις θα φανεις αγαπουλης και μουνοδουλος :grin:τωρα που το αρχισες καλα μην το χαλας :sunglasses:

OP
OP
Χ

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλά έκανες, έχω βαρεθεί να ακούω από σεμνότυφες -ψευτοφεμινίστριες(όχι απευθυνόμενες πάντα σε εμένα) ότι όποτε μας καβλώσει θέλουμε να τις πηδήξουμε και ότι τις υποτιμά αυτό σαν προσωπικότητα   :jerking:
Καλά έκανες, έχεις και δουλειές. Μαλακία της να "απειλήσει" με γενική διακοπή.
Συμφωνω μαζι σου! Ασε που σου λενε και καλα οτι τις βλεπεις μονο για γαμησι και τιποτα περισσοτερο... Αυτη εμενα με σκεφτηκε? Ηξερε οτι 8α σηκωθω νωρις. Ομως επεμενε ντε και καλα να φαει τσιτσι.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

Stories

Νέο!