Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ρυμθάκι ,..κάποτε το λέγαν κι έτσι ! ,,,μετά κάποιος μαλάκας έβγαλε τούς δονητές και χάλασε η πιάτσα
ρυμθάκι ,..κάποτε το λέγαν κι έτσι ! ,,,μετά κάποιος μαλάκας έβγαλε τούς δονητές και χάλασε η πιάτσα
Καλη η ιδεα σου αλλα δεν ξερω αν θα πιασει. Ειναι τρελλο πουτανακι η γκομενα.''Χρύσανθε'' κούλαρε,όπου να 'ναι θα ξαναπάρει τηλ. ;) ;) .Θα σου ζητήσει το λόγο για χθες,εσύ θα το παίξεις σκληρός και θα της πεις το πρόγραμμά σου για σήμερα.Αν δεν γουστάρει θα της πεις:'' πολύ ωραία,δεν πειράζει αφού δεν ευκαιρείς τότε εγώ θα πάω στην πιάτσα,στα κορίτσια που δεν με πρόδωσαν ποτέ,γεια.'' και κλείνεις το τηλέφωνο. Στο 5λεπτο έχει πάρει μετανιωμένη κι έχεις φύγει για
σε διαφανη συσκευασια ομως και με τα ΕΛΤΑ με απλη αποστολη στην διευθυνση που μενει με τους γονεις της να την κανω λιγο ρεζιλιθα της εστελνα δωρο εναν δονητη
τυπεΑυτο εκανα κι εγω
Νταλαβεριζομαι με μια γκομενα εδω κ μερικους μηνες. Εχθες δεν θα βρισκομασταν γιατι ειχε μαθημα μεχρι αργα το βραδυ. Ομως γυρω στις 1 το βραδυ μου τηλεφωνησε κ μου ζητησε να παω σπιτι της γιατι ηθελε τσιτσι. Απ'οτι μου ειπε, ειχε προηγηθει συζήτηση με κατι μαλακισμενες φιλες της για γαμισια κ ειχε αναψει. Εγω ομως εκεινη την ωρα ειχα ηδη ξαπλωσει γιατι θα σηκωνομουν πρωι για δουλεια και ετσι της αρνηθηκα να παω. Μου ειπε σε αγριο τονο οτι αν δεν παω, να μης της ξανα τηλεφωνησω. Σημερα δεν μιλησαμε καθολου. Μηπως το εκανε επιτηδες για να δει ποσο μουνοδουλος ειμαι? Εσεις τι θα κανατε σε παρομοια περιπτωση ε?
Μην άγχεστε. Κατόπιν της δικής σας αρνήσεως, θα απευθύνθηκε είς τον δεύτερον επιλαχόντα κ.ο.κ.
Μη μου λες τετοια τωρα και στεναχωριεμαι.... Δεν θελω να το χασω το μωρο... :'(Μην άγχεστε. Κατόπιν της δικής σας αρνήσεως, θα απευθύνθηκε είς τον δεύτερον επιλαχόντα κ.ο.κ.
απλα τυπε το παιζεις εσυ νευριασμενος και θα ερθει τρεχωνταςΥπαρχει και η τσιτσιμπυρα για οσους δεν το ξερουν...
Υπαρχει και η τσιτσιμπυρα για οσους δεν το ξερουν...
Μη μου λες τετοια τωρα και στεναχωριεμαι.... Δεν θελω να το χασω το μωρο... :'(
Τυπε ειναι σιγουρο αυτο? Δεν θελω να κανω καμια μαλακια....απλα τυπε το παιζεις εσυ νευριασμενος και θα ερθει τρεχωντας
εγω αυτο θα εκανα παντως να απολογηθεις θα φανεις αγαπουλης και μουνοδουλος τωρα που το αρχισες καλα μην το χαλαςΤυπε ειναι σιγουρο αυτο? Δεν θελω να κανω καμια μαλακια....
Συμφωνω μαζι σου! Ασε που σου λενε και καλα οτι τις βλεπεις μονο για γαμησι και τιποτα περισσοτερο... Αυτη εμενα με σκεφτηκε? Ηξερε οτι 8α σηκωθω νωρις. Ομως επεμενε ντε και καλα να φαει τσιτσι.Καλά έκανες, έχω βαρεθεί να ακούω από σεμνότυφες -ψευτοφεμινίστριες(όχι απευθυνόμενες πάντα σε εμένα) ότι όποτε μας καβλώσει θέλουμε να τις πηδήξουμε και ότι τις υποτιμά αυτό σαν προσωπικότητα
Καλά έκανες, έχεις και δουλειές. Μαλακία της να "απειλήσει" με γενική διακοπή.
εγω αυτο θα εκανα παντως να απολογηθεις θα φανεις αγαπουλης και μουνοδουλος τωρα που το αρχισες καλα μην το χαλας
το ξερω απλα το φερνω στα μετρα τουΜα δεν υπαρχει λογος να απολογηθει......
Δεν ξερω ρε συ... Βασικα δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει μετα απο αυτο.Δηλαδη εισαι διατεθειμενος να δικαιολογηθεις απο πανω για να μην την χασεις??????
τυπε μην κανεις την μλκια με σορρυ και τετοια >Δεν ξερω ρε συ... Βασικα δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει μετα απο αυτο.