μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.599
- Πόντοι
- 2.646
Αυτός είναι για τοπία ρε τυπε, δεν κάνειΑυτος σου κανει?
Αυτός είναι για τοπία ρε τυπε, δεν κάνειΑυτος σου κανει?
Συγχωρέθηκε ο τύπος. Τον παρακολουθούσα κάποτε.Αυτός είναι για τοπία ρε τυπε, δεν κάνει
γιατι δεν πας εσυ φιλε που εισαι καλλιτεχνης και κυνηγος περιεργων γουστωνΘα μπει στη ντουλάπα ο τύπος μαν , δεν θα βλέπει
Που να πάω μανγιατι δεν πας εσυ φιλε που εισαι καλλιτεχνης και κυνηγος περιεργων γουστων
ε ναι δεν εχεις τελειωσει την σχολη καλων τεχνων τι λαθος πληροφοριες μου εδωσανΠου να πάω μαν
Να τουζωγραφίσωτη γυναίκα ?
ε ναι δεν εχεις τελειωσει την σχολη καλων τεχνων τι λαθος πληροφοριες μου εδωσαν
περίεργος τρόπος να μας πεις, ότι θες να τον αρπάξεις από άνδρα καλλιτεχνικής φύσης.Ζητειται ζωγράφος να ζωγραφίσει την γυναίκα μου ολόγυμνη και να είμαι παρών
αμεσως καποιον να τον βγαλετε πουστη......απλος ο ανθρωπος θαυμαζει την ζωγραφικηπερίεργος τρόπος να μας πεις, ότι θες να τον αρπάξεις από άνδρα καλλιτεχνικής φύσης.
Με τις μαλακιες σας δεν μιλάει το παιδί ορίστε τι καταφερατε
Διευκρινήσεις κι εσύζωγραφίζω
διαστάσεις ;
ζωγραφίζω
διαστάσεις ;
εγώ ρωτάω για το αν είναι μανιτζέβελη η κυρά για να χωρέσει ή είναι καμιά φάλαινα...Το θεμα δεν ειναι οι διαστασεις, το θεμα ειναι μην σου πει ελα πιο κοντα ελα πιο κοντα και μετα εχεις αλλα.
Που θα παει, καποιον Παμπλο θα εχουμε και εδω μεσα....Είμαι σίγουρος ότι έχουμε άξια μέλη με καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Θα βρεθεί ο ζωγράφος, σύντομα.
εγώ ρωτάω για το αν είναι μανιτζέβελη η κυρά για να χωρέσει ή είναι καμιά φάλαινα...
είμαι και πρεσβύωψ, μην τη βγάλω συνέχεια με τα πόδια στον τοίχο