nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 6.920
- Πόντοι
- 1.106
Έχω μια υποψία πως θα μπαχαλεψουν το σοβαρό αυτό μνημα αλλά ίσως είναι η ιδέα μου
Έχω μια υποψία πως θα μπαχαλεψουν το σοβαρό αυτό μνημα αλλά ίσως είναι η ιδέα μου
καμβα η μοντελου?ζωγραφίζω
διαστάσεις ;
ειμαι ΒΑΘΥΤΑΤΑ συγκινημενος
Να έρθω να στη ζωγραφίσω αλλά πρέπει να κανονίσουμε την τιμήΖητειται ζωγράφος να ζωγραφίσει την γυναίκα μου ολόγυμνη και να είμαι παρών
Επειδή είσαι άσχετος από τέχνη και ρομαντισμό.Έχω μια υποψία πως θα μπαχαλεψουν το σοβαρό αυτό μνημα αλλά ίσως είναι η ιδέα μου
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αρχίσεις να μαθαίνεις.ειμαι ΒΑΘΥΤΑΤΑ συγκινημενος
ΚΡΙΜΑ που δε ξερω να ζωγραφιζω
φιλε-Τρουμπ ηρθε η ωρα να βαλουμε μια πινελια απο ΒΑΝ ΓΚΟΝΓΚ η εστω ενος ΠικασσοΕπιτέλους ένα νήμα της τέχνης !
Tυπε είναι του εξπρεσιονισμουΕπειδή είσαι άσχετος από τέχνη και ρομαντισμό.
Επειδής είμαι λάτρης των γκαλερί, βάζω τον φασιανό για να κλείσουμε.φιλε-Τρουμπ ηρθε η ωρα να βαλουμε μια πινελια απο ΒΑΝ ΓΚΟΝΓΚ η εστω ενος Πικασσο
στο τελος λιγο Φασιανο και κλεισαμε
το πορτρετο σουτο μοντέλο το έχει δει κανείς ή στο τέλος αντί για πορτρέτο για να χωρέσει στον καμβά θα πρέπει να γίνει κάτοψη με κλίμακα?
ΚαλησπέραΖητειται ζωγράφος να ζωγραφίσει την γυναίκα μου ολόγυμνη και να είμαι παρών
φιλε-Τρουμπ ηρθε η ωρα να βαλουμε μια πινελια απο ΒΑΝ ΓΚΟΝΓΚ η εστω ενος Πικασσο
Να ρίξω και εδώ μια ντικ πικ;φιλε-Τρουμπ ηρθε η ωρα να βαλουμε μια πινελια απο ΒΑΝ ΓΚΟΝΓΚ η εστω ενος Πικασσο
Κωλοτρυπιδες τυπε ζωγραφίζειτο μοντέλο το έχει δει κανείς ή στο τέλος αντί για πορτρέτο για να χωρέσει στον καμβά θα πρέπει να γίνει κάτοψη με κλίμακα?
έχουμε πήξει στα νήματα για τις κωλοτρυπίδεςΚωλοτρυπιδες τυπε ζωγραφίζει