POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Θα βρίσκομαι στο Ηyatt Hotel από 30 Μαίου για 5 μέρες και αναζητώ γυναικεία παρέα Περιμένω μήνυμα Ευχαριστώ
σου φεξε παπαζολη.Θα βρίσκομαι στο Ηyatt Hotel από 30 Μαίου για 5 μέρες και αναζητώ γυναικεία παρέα Περιμένω μήνυμα Ευχαριστώ
???σου φεξε παπαζολη.
παρε τον λιλα μαζι σου.Θα βρίσκομαι στο Ηyatt Hotel από 30 Μαίου για 5 μέρες και αναζητώ γυναικεία παρέα Περιμένω μήνυμα Ευχαριστώ
Ποιος είναι αυτός???παρε τον λιλα μαζι σου.
θα περασετε σουπερ.
Ποιος είναι αυτός???
:oxi ρε αδερφέ Μας ξενέρωσες ΕΛΕΟΣ
:oxi ρε αδερφέ Μας ξενέρωσες ΕΛΕΟΣ
Aηδία τελοσπάντων Μήπως η καταχώρηση μου σε ενόχλησε? Αν είναι να τη σβήσω
φιλε μου ειναι και οικονομικος,φερνει τα ποτα απο το σπιτι του.
δες το βιντεακι και θα καταλαβεις.
ρε αρχηγε ψαξε λιγο μεσα στο σαιτ κατι θα βρεις.Aηδία τελοσπάντων Μήπως η καταχώρηση μου σε ενόχλησε? Αν είναι να τη σβήσω
οκ Σε ευχαριστώ..ρε αρχηγε ψαξε λιγο μεσα στο σαιτ κατι θα βρεις.
εμφανιστηκες και δυσκολη ωρα.
υπομονη μεχρι το πρωι να σε ενημερωσουν τα λαγωνικα απο την θεσσαλονικη.
Θα βρίσκομαι στο Ηyatt Hotel από 30 Μαίου για 5 μέρες και αναζητώ γυναικεία παρέα. Περιμένω μήνυμα. Ευχαριστώ
Μήπως η καταχώρηση μου σε ενόχλησε?
ψαχνεις γυναικα για ολοκληρες τις 5 ημερες?????? ή για 2-3 ωρες καποιες ημερες??? εισαι πολυ γενικος και δεν καταλαβενουν πολλοι τι ακριβως ζητας.επισης δεν αναφερεις τιμηΘα βρίσκομαι στο Ηyatt Hotel από 30 Μαίου για 5 μέρες και αναζητώ γυναικεία παρέα Περιμένω μήνυμα Ευχαριστώ
Δίκιο έχεις φίλε Πολύ αόριστα το διατύπωσα. Θα βρίσκομαι εκείνο το χρονικό διάστημα και θα ήθελα κανα 2 ωρο κανα για καιψαχνεις γυναικα για ολοκληρες τις 5 ημερες?????? ή για 2-3 ωρες καποιες ημερες??? εισαι πολυ γενικος και δεν καταλαβενουν πολλοι τι ακριβως ζητας.επισης δεν αναφερεις τιμη
ολα τα λεφτα λεμε... !Όχι ρε φίλε, τι να ενόχλησε?
Αλλά ΕΔΩ (σ' αυτό το site εννοώ) βρήκες να ανακοινώσεις ότι ψάχνεις για γυναίκα?
Δεν καταλαβαίνεις τι τύποι διαβάζουν και γράφουν εδώ?
Τες πα... Θα δείξει.
ty φίλε Βρήκα βιζιτάκι ZUPERRRRRπροτιμησε αγγελιες απο εφημεριδα και μασαζ στο χωρο τους... οχι στον δικο σου...φουλ τραβελια η φαση...