Νέα

Ζητείται ..... Σκύλος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikes4207
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οι μαλακες που λες ηταν πιο χρησιμοι για το παλικαρι απο εσενα
αχρηστε
να μαθεις να δινεις συμβουλες ηλιθιε.Οσα ειπες τα πιο πολλα ηταν σωστα αλλα εβγαλες το παληκαρι μαλακα πριν καταλαβεις πιος ειναι και τι θελει απο ενα ζωο ξερολα .Τον ηπιες με την συγνωμη που ζητησε το παιδι ομως θα σε ελεγα ζωο αλλα δεν αξιζεις

Επισκέπτης
να μαθεις να δινεις συμβουλες ηλιθιε.Οσα ειπες τα πιο πολλα ηταν σωστα αλλα εβγαλες το παληκαρι μαλακα πριν καταλαβεις πιος ειναι και τι θελει απο ενα ζωο ξερολα .Τον ηπιες με την συγνωμη που ζητησε το παιδι ομως θα σε ελεγα ζωο αλλα δεν αξιζεις
εσυ τι επαθες??? κωλοδαχτυλο σου εβαλαν  :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εχω νευρα σορυ.Και μου την δινουν οι ξερολες.Στα φορουμ ειμαστε για να συζηταμε οχι για να μεγαλωνει το πουλακι μας. α ειμαι και λιγο ευαισθητος με τα ζωα.

Επισκέπτης
εχω νευρα σορυ.Και μου την δινουν οι ξερολες.Στα φορουμ ειμαστε για να συζηταμε οχι για να μεγαλωνει το πουλακι μας. α ειμαι και λιγο ευαισθητος με τα ζωα.
καλα κανεις αλλα και ο τζιμινι δεν ειπε και τιποτα κακο του ειπε που να ψαξει και του εδειξε και την ωμη πραγματικοτητα απλα ηταν λιγο εντονος (κατα τη γνωμη μου οχι τελειως αδικα) :dunno:
καλη καρδια :grouphug:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε σεις καθεστε και δινετε σημασια στον τζιμινυ?  :S

ο τυπος ειναι ανισσοροπος. Ενα βραδυ ενω με εβριζε του προτεινα

να βρεθουμε απο κοντα και κοτεψε και δεν το συνεχισε.

Και καπου πριν πηρε το ματι μου οτι με ειπε βλακαμορτ παλι  :2funny: :2funny: :2funny:

πως δεν τον εχουν παρει με τις κλοτσιες ακομη απεξω ειναι αποριας αξιον  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το παιδι ειπε οτι εχει γατες αρα κατι ξερει απο ζωα (δεν αρχισε ασχημα δλδ),και εγω ειπα οτι τα πιο πολλα απο αυτα που του ειπε ηταν σωστα.Γιατι ηταν εντονος????????πουλας μουρη σε ενα φορουμ γιατι?και χωρις λογο?Παπαρες ξερολες και σιγουρα δερνει τον σκυλο του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το παιδι ειπε οτι εχει γατες αρα κατι ξερει απο ζωα (δεν αρχισε ασχημα δλδ),και εγω ειπα οτι τα πιο πολλα απο αυτα που του ειπε ηταν σωστα.Γιατι ηταν εντονος????????πουλας μουρη σε ενα φορουμ γιατι?και χωρις λογο?Παπαρες ξερολες και σιγουρα δερνει τον σκυλο του

ΑΝ αυτο το κανει και απεξω (που ΔΕΝ το κανει)
καμια μερα θα πεσει σε κανεναν τρελο και θα φαει πολυ ασχημο ξυλο
και θα φωναζει τις αστυνομιες μετα ή θα ζηταει συγγνωμη.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΑΝ αυτο το κανει και απεξω (που ΔΕΝ το κανει)
καμια μερα θα πεσει σε κανεναν τρελο και θα φαει πολυ ασχημο ξυλο
και θα φωναζει τις αστυνομιες μετα ή θα ζηταει συγγνωμη.
οκ και εγω τροπος του λεγειν το ειπα ειναι ομως αυτη η πουτανα νοοτροπια του ειμαι ο γαμαω και τα ξερω ολα που δεν γουσταρω με τιποτα.
Τεσπα ρωτηστε τιποτα σοβαρο το παιδι και βρητε του κανα σκυλο (αν ειναι δυνατον κοπριτακι)

Επισκέπτης
ρε παιδια ασχετο αλλα μια που λεμε για σκυλους και δεν θελω ν ανοιξω θρεντ μην ακουσω κανα μπινελικι και εγω μηπως ξερει κανενας τιποτα για το χαρακτηρα των ακιτα :think: γιατι θελει να παρει ο αδερφος μου και δεν εχω ιδεα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε παιδια ασχετο αλλα μια που λεμε για σκυλους και δεν θελω ν ανοιξω θρεντ μην ακουσω κανα μπινελικι και εγω μηπως ξερει κανενας τιποτα για το χαρακτηρα των ακιτα :think: γιατι θελει να παρει ο αδερφος μου και δεν εχω ιδεα
δες την ταινια με τον ριτσαρντ γκιρ και θα καταλαβεις δεν ειμαι σιγουρος για τον τιτλο και προσεχε αν αντεχει η τελος παντων περνα καλα στο κλιμα της ελλαδας

Επισκέπτης
δες την ταινια με τον ριτσαρντ γκιρ και θα καταλαβεις δεν ειμαι σιγουρος για τον τιτλο και προσεχε αν αντεχει η τελος παντων περνα καλα στο κλιμα της ελλαδας
την εχω δει την ταινια (φοβερη) αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αγρια και ηγετικα σκυλια  :huh: :huh:
οσο για το κλιμα δεν το ειχα σκεφτει ευχαριστω  :thumbsup:

Επισκέπτης
Ακου φιλε,
Το Ακιτα ειναι θαρραλεο και σε μονιμη εγρηγορση, πολυ υπακουο και γουσταρει να ειναι με ανθρωπους .
Ιδανικος προστατης για την οικογενεια, και υπερπροστατευτικος με το φαγητο και την περιοχη που θεωρει δικη του .
Αν και ειναι πολυ φιλικο με τους γνωστους του ανθρωπους δεν πρεπει να μενει μονο του με παιδια επισης δεν του αρεσει να μενει μονο του για μεγαλα χρονικα διαστηματα.
Δεν κανει για κλεισουρα αν και σπανια γαυβγιζει.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
με τα αλλα σκυλακια τα παει καλα?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αγρια και ηγετικα σκυλια  :huh: :huh:
οχι ρε συ εχω δει αγριο και ηγετικο τσιουαουα και λαπα ντομπερμαν....Σιγουρα ειναι σκυλια για εμπειρους ομως με μεγαλη αναγκη για ασκηση και πολυ ενεργεια

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
αυτος σου κανει;       

Επισκέπτης
οχι ρε συ εχω δει αγριο και ηγετικο τσιουαουα και λαπα ντομπερμαν....Σιγουρα ειναι σκυλια για εμπειρους ομως με μεγαλη αναγκη για ασκηση και πολυ ενεργεια
καταλαβα δεν κανει για το αδερφακι μου και δεν ψηνομαι καθολου να τρεχω για δυο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε, πάνε σε ένα βλάχο σε μερικούς μήνες που θα γεννήσουν τα σκυλιά του και πες του να σου δώσει ένα τσοπανόσκυλο(ελληνικός ποιμενικός).
είναι ντόπιο οπότε κανένα πρόβλημα με κρύο ζέστη και μαλακίες και είναι σαν αρκούδα, δεν πλησιάζει κανείς στο σπίτι σου.
file.jpg

ή και μολοσσό να βρεις εξίσου καλά είναι.
molossos_Ipirou.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom