jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
οι μαλακες που λες ηταν πιο χρησιμοι για το παλικαρι απο εσεναφιλε μην ζητας συγνωμη απο ΜΑΛΑΚΕΣ
αχρηστε
οι μαλακες που λες ηταν πιο χρησιμοι για το παλικαρι απο εσεναφιλε μην ζητας συγνωμη απο ΜΑΛΑΚΕΣ
να μαθεις να δινεις συμβουλες ηλιθιε.Οσα ειπες τα πιο πολλα ηταν σωστα αλλα εβγαλες το παληκαρι μαλακα πριν καταλαβεις πιος ειναι και τι θελει απο ενα ζωο ξερολα .Τον ηπιες με την συγνωμη που ζητησε το παιδι ομως θα σε ελεγα ζωο αλλα δεν αξιζειςοι μαλακες που λες ηταν πιο χρησιμοι για το παλικαρι απο εσενα
αχρηστε
εσυ τι επαθες??? κωλοδαχτυλο σου εβαλαννα μαθεις να δινεις συμβουλες ηλιθιε.Οσα ειπες τα πιο πολλα ηταν σωστα αλλα εβγαλες το παληκαρι μαλακα πριν καταλαβεις πιος ειναι και τι θελει απο ενα ζωο ξερολα .Τον ηπιες με την συγνωμη που ζητησε το παιδι ομως θα σε ελεγα ζωο αλλα δεν αξιζεις
καλα κανεις αλλα και ο τζιμινι δεν ειπε και τιποτα κακο του ειπε που να ψαξει και του εδειξε και την ωμη πραγματικοτητα απλα ηταν λιγο εντονος (κατα τη γνωμη μου οχι τελειως αδικα)εχω νευρα σορυ.Και μου την δινουν οι ξερολες.Στα φορουμ ειμαστε για να συζηταμε οχι για να μεγαλωνει το πουλακι μας. α ειμαι και λιγο ευαισθητος με τα ζωα.
το παιδι ειπε οτι εχει γατες αρα κατι ξερει απο ζωα (δεν αρχισε ασχημα δλδ),και εγω ειπα οτι τα πιο πολλα απο αυτα που του ειπε ηταν σωστα.Γιατι ηταν εντονος????????πουλας μουρη σε ενα φορουμ γιατι?και χωρις λογο?Παπαρες ξερολες και σιγουρα δερνει τον σκυλο του
ραντεβου θανατου τυπε?Ενα βραδυ ενω με εβριζε του προτεινα
να βρεθουμε απο κοντα και κοτεψε και δεν το συνεχισε.
ραντεβου θανατου τυπε?
οκ και εγω τροπος του λεγειν το ειπα ειναι ομως αυτη η πουτανα νοοτροπια του ειμαι ο γαμαω και τα ξερω ολα που δεν γουσταρω με τιποτα.ΑΝ αυτο το κανει και απεξω (που ΔΕΝ το κανει)
καμια μερα θα πεσει σε κανεναν τρελο και θα φαει πολυ ασχημο ξυλο
και θα φωναζει τις αστυνομιες μετα ή θα ζηταει συγγνωμη.
δες την ταινια με τον ριτσαρντ γκιρ και θα καταλαβεις δεν ειμαι σιγουρος για τον τιτλο και προσεχε αν αντεχει η τελος παντων περνα καλα στο κλιμα της ελλαδαςρε παιδια ασχετο αλλα μια που λεμε για σκυλους και δεν θελω ν ανοιξω θρεντ μην ακουσω κανα μπινελικι και εγω μηπως ξερει κανενας τιποτα για το χαρακτηρα των ακιτα γιατι θελει να παρει ο αδερφος μου και δεν εχω ιδεα
την εχω δει την ταινια (φοβερη) αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αγρια και ηγετικα σκυλιαδες την ταινια με τον ριτσαρντ γκιρ και θα καταλαβεις δεν ειμαι σιγουρος για τον τιτλο και προσεχε αν αντεχει η τελος παντων περνα καλα στο κλιμα της ελλαδας
Ακου φιλε,
Το Ακιτα ειναι θαρραλεο και σε μονιμη εγρηγορση, πολυ υπακουο και γουσταρει να ειναι με ανθρωπους .
Ιδανικος προστατης για την οικογενεια, και υπερπροστατευτικος με το φαγητο και την περιοχη που θεωρει δικη του .
Αν και ειναι πολυ φιλικο με τους γνωστους του ανθρωπους δεν πρεπει να μενει μονο του με παιδια επισης δεν του αρεσει να μενει μονο του για μεγαλα χρονικα διαστηματα.
Δεν κανει για κλεισουρα αν και σπανια γαυβγιζει.
οχι ρε συ εχω δει αγριο και ηγετικο τσιουαουα και λαπα ντομπερμαν....Σιγουρα ειναι σκυλια για εμπειρους ομως με μεγαλη αναγκη για ασκηση και πολυ ενεργειααλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αγρια και ηγετικα σκυλια
καταλαβα δεν κανει για το αδερφακι μου και δεν ψηνομαι καθολου να τρεχω για δυοοχι ρε συ εχω δει αγριο και ηγετικο τσιουαουα και λαπα ντομπερμαν....Σιγουρα ειναι σκυλια για εμπειρους ομως με μεγαλη αναγκη για ασκηση και πολυ ενεργεια