Νέα

Ζητείται CG

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγγραφή δωρεάν. Βλέπεις τα μουνάκια και θες να μιλήσεις όμως. Τα μηνύματα είναι επί πληρωμή.
Ακριβώς, από κάθε pm αφαιρούνται χρήματα. Προσωπικά δεν τις δίνεις τίποτα πριν βρεθείτε φυσικά!

Η εταιρεία τι όνομα εμφανίζει στην κάρτα θυμάσαι ;;; Φαντάζομαι δεν θα κράζει πολύ.

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Η εταιρεία τι όνομα εμφανίζει στην κάρτα θυμάσαι ;;; Φαντάζομαι δεν θα κράζει πολύ.

LUNONA LONDO GB. Προσωπικά έκανα Revolut και έτσι δεν φαίνεται τίποτα σε κανένα περίεργο μάτι ;)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
LUNONA LONDO GB. Προσωπικά έκανα Revolut και έτσι δεν φαίνεται τίποτα σε κανένα περίεργο μάτι ;)

φαντάζομαι είσαι παντρεμένος ...

τώρα να μας πάρει η κυρά τους κωδικούς και να μπει να ψαξει αναλυτικές χρεώσεις ... λίγο τζεημσμποντικό μου φαίνεται ....

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301

τώρα να μας πάρει η κυρά τους κωδικούς και να μπει να ψαξει αναλυτικές χρεώσεις ... λίγο τζεημσμποντικό μου φαίνεται ....

Παντρεμένος ναι. Όσο για το ψάξιμο, και για 'μένα τραβηγμένο είναι αλλά εξαρτάται από την γυναίκα!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636

Υπάρχει δυνατότητα και με paysafe, αγοράζεις, βάζεις και τέλος.

Κανένας φόβος αρχηγέ μου, μπαμ μπαμ!

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
544
Πόντοι
36
Ρε παίδες, δεν μπορείτε να είστε σαφείς ;
Όταν λέτε ψηλή .... ψηλή μπορεί να είναι κάποια για μένα που είμαι 1.29 με τα χέρια σε ανάταση ,
αλλά για τον άλλο που είναι 2.07 να είναι τάπα ...
αν πούμε το ακριβές ύψος, είναι ξεκάθαρο για όλους ....

μιλφ μπορεί να είναι κάποια στα 29 για τον άλλο που είναι 21,
για μένα που είμαι 92 η 29χρονη να είναι μωρό ... λέγοντας ηλικία είμαστε σαφείς σε όλους ...

Το ΠΟΛΛΑ, μπορεί για τον Σαβ που δανείζει τον τραμπ και τον ντέηβιντ όρτσιλντ να είναι 3 τρις χρυσές λίρες,
για μένα που είμαι άστεγος και ζητιανεύω στον κηφισό , να είναι τα 0.50€ ...

ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΙΕΣ.

Πόσα πρέπει να χαλάσει κανείς μέχρι να τον βρέξει ;;;;
Και σε τι χρόνο σχετικά με το .... βρέξιμο ;;;

Συνδρομή ; Τα δίνεις στη γκόμενα στο πρώτο ;;;;
ΠΟΛΥ σωστα!!!!

MrKinky

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες λέω να ρίξω κι εγώ μια ματιά στο Lunona. Καμμιά συμβουλή για το πως καταλαβαίνετε τα ψεύτικα προφίλ?

OP
OP
F

freesoul77

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
886
Πόντοι
1.011
Παίδες λέω να ρίξω κι εγώ μια ματιά στο Lunona. Καμμιά συμβουλή για το πως καταλαβαίνετε τα ψεύτικα προφίλ?
Προτείνω να μεταφερθεί η συζήτηση για lunona στο αντίστοιχο νήμα..

Γενικά δεν θα έλεγα οτι αξίζει αν δεν έχεις πολύ χρόνο να ξοδέψεις. Ένας τρόπος για να καταλάβεις fake profil είναι να δεις αν έχει ρίξει καμία ματια στις φωτος σου η στέλνει ετσι το γαμα του καραγκιόζη.. Επίσης αν στέλνουν με το καλημέρα 4-5 φωτο δικές τους, μάλλον είναι fake...

Ας τα πούμε όμως στο αντίστοιχο νημα...

MrKinky

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Thanks για τα tips! Μια χαρά ναι, υπάρχει αντίστοιχο νήμα ήδη? Αν ναι μπορείς να λινκάρεις? Ευχαριστώ

enplo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
1
Εγώ περνάω πολύ καλά τους τελευταίους μήνες με μια πιτσιρίκα σε φάση sugardaddy. Φοιτήτρια που απλά θέλει να ζει κάπως καλύτερα και να μην επιβαρύνει τους γονείς της. Γνωριμία από lunona.

Εγώ παίρνω: Σεξ κάθε δεύτερη Παρασκευή με όμορφο 21 ετών πιπίνι που γαμιέται με άλλον έναν σε παρόμοια φάση από ότι μου είπε (πράγμα που δεν με απασχολεί). Δεν μου πρήζει τα @@ γιατί έχει και γκόμενο οπότε μια χαρά. Βρισκόμαστε για 4 ώρες περίπου σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής και την πηδάω 2-3 φορές, μου κάνει τσιμπουκάρα και βγάζω και βίντεο/φωτο για τις υπόλοιπες μέρες. Αρνητικό οτι είναι παρθένα από πίσω και δεν δίνει κωλαράκι.

Αυτή παίρνει: 400€

400€ λοιπόν για 5-6 πηδήματα το μήνα με άνεση χρόνου. Τα ζύγισα και όσο δεν την βαριέμαι και δεν με βαριέται θα συνεχίσω έτσι εκτός αν βρω κάποια που να μου προσφέρει τα ίδια συν πρωκτικό.

Εχεις βρει τετοιο πραγμα απο το lunona φιλε?
Δε μας λες την συνταγη γιατι εμας μας αρμεγουν?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα σε όλους!

Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει "θύμα" άκυρων κριτικών, ούτε βεβαίως ο μόνος που όταν άνοιξα την πόρτα είπα "αν είναι ποτέ δυνατόν, Έλεος!". Να μη τα πολυλογώ, ψάχνω να βρώ το "στανταράκι" μου... Τι θα πρέπει να έχει;

Να έχει και "κανονική" εργασία
Να κάνει μάξιμουμ 2-3 ραντεβού την ημέρα
Να γυμνάζεται τακτικά και γενικά να προσέχει τον εαυτό της.
Να υπάρχει δυνατότητα συναντήσεων σε τακτική βάση (2 φορές το μήνα) πχ κάθε δεύτερη Τρίτη.
Δίνω μισθό ημιαπασχόλησης..

Αν το καλοσκευτείς, με 4-5 πελάτες (τουτέστιν 10 ραντεβού ΤΟ ΜΗΝΑ, με άνεση χρόνου) μπορεί να βγάλει 2000 (5 πελάτες Χ 400Ε )από το 2ο επάγγελμά της.. Συν το επιπλέον κέρδος ότι γνωρίζοντας τους πελάτες σου καλύτερα δεν έχεις το άγχος του τι θα συναντήσεις...

Είμαι νέος σχετικά (37χρ) ευγενικός, γυμνασμένος, καθαρότατος..

Για όποια το επιθυμεί, ας στείλει pm για επιπλέον πληροφορίες...

Πως πάει αδερφέ στη αναζήτηση της επιθυμίας σου?
Έχεις κάποιο νέο?

ftshslv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Κριτικές
3
Like
693
Πόντοι
366
Καλησπέρα σε όλους!

Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει "θύμα" άκυρων κριτικών, ούτε βεβαίως ο μόνος που όταν άνοιξα την πόρτα είπα "αν είναι ποτέ δυνατόν, Έλεος!". Να μη τα πολυλογώ, ψάχνω να βρώ το "στανταράκι" μου... Τι θα πρέπει να έχει;

Να έχει και "κανονική" εργασία
Να κάνει μάξιμουμ 2-3 ραντεβού την ημέρα
Να γυμνάζεται τακτικά και γενικά να προσέχει τον εαυτό της.
Να υπάρχει δυνατότητα συναντήσεων σε τακτική βάση (2 φορές το μήνα) πχ κάθε δεύτερη Τρίτη.
Δίνω μισθό ημιαπασχόλησης..

Αν το καλοσκευτείς, με 4-5 πελάτες (τουτέστιν 10 ραντεβού ΤΟ ΜΗΝΑ, με άνεση χρόνου) μπορεί να βγάλει 2000 (5 πελάτες Χ 400Ε )από το 2ο επάγγελμά της.. Συν το επιπλέον κέρδος ότι γνωρίζοντας τους πελάτες σου καλύτερα δεν έχεις το άγχος του τι θα συναντήσεις...

Είμαι νέος σχετικά (37χρ) ευγενικός, γυμνασμένος, καθαρότατος..

Για όποια το επιθυμεί, ας στείλει pm για επιπλέον πληροφορίες...

Μια χαρά τα λες και ταιριάζει με τον δικό μου τρόπο σκέψης. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενες, μπορούν να στείλουν και σε μένα pm

OP
OP
F

freesoul77

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
886
Πόντοι
1.011
Επανέρχομαι στο θέμα με μία πρόταση προς όλους τους μύστες:

Τι λέτε να μαζευτούμε 4-5 και να χαρτζιλικώνουμε κάποια νεαρά; Το σύστημα θα πάει κάπως έτσι: Δευτέρα εγώ, Τρίτη εσυ κτλ... Με αυτόν τον τρόπο, το μωρό μας θα δουλεύει με 4-5 μόνο (τα νούμερα είναι ενδεικτικά φυσικά) άτομα, με ότι αυτό συνεπάγεται (μειώνει δραματικά το ρίσκο για "μαλάκες" η κοπέλα, θα δουλεύει πολύ πιο άνετα χωρίς να τρέχει απο ραντεβού σε ραντεβού κτλ κτλ κτλ, εμείς θα απολαμβάνουμε μία πιο "ΙΧ" εξυπηρέτηση και πάει λέγοντας. Με 400 Ε απο τον καθένα μας έχει ένα 2000-3000 με πολύ χαλαρούς ρυθμούς... Μέχρι και "κανονική δουλειά" θα μπορούσε να έχει.. Δεν το λές και άσχημα

Η επικοινωνία και η καλή διάθεση είναι το παν. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, μπορούμε να πιούμε και κανένα καφέ να τα πούμε και από κοντά.. Εγώ είμαι παντρεμένος, με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, οπότε αν κάποιος είναι πάνω κάτω στη φάση μου και ψήνεται, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom