Νέα

Ζητείται CG

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matsupitsu

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Like
331
Πόντοι
21
Νομίζω οτι και για την τύπισσα δεν είναι άσχημα...

Αν δεν είναι αυτό win win τότε ποιο?
Ειναι μια τακτικη που σκολουθω τα τελευταια χρονια και περναω υπεροχα ,αυτες η περιπτωσεις ειναι η καλυτερες και παντα περνας σουπερ ως που να ερθει το επομενο

OP
OP
F

freesoul77

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
886
Πόντοι
1.011
Ειναι μια τακτικη που σκολουθω τα τελευταια χρονια και περναω υπεροχα ,αυτες η περιπτωσεις ειναι η καλυτερες και παντα περνας σουπερ ως που να ερθει το επομενο

Αν θες μου στέλνεις pm με λεπτομέρειες..

Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως..

OP
OP
F

freesoul77

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
886
Πόντοι
1.011
δίνει μισθό ημιαπασχόλησης λέει, άρα περίπου 280 το μήνα

Εντάξει, να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσα παίρνει κάποιος για ημιαπασχόληση...

Η ιδέα μου μπήκε μετά από πρόσφατη αγορά στα Attica... Τόσες ώρες τα πιπινάκια όρθια και για ποιον λόγο;; Όσο έκανε ενα σακάκι... Κρίμα δεν είναι; Θα μπορούσαν να παίρνουν αυτά τα λεφτά στη ζεστασιά μίας σουίτας...

Λέω εγώ....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ περνάω πολύ καλά τους τελευταίους μήνες με μια πιτσιρίκα σε φάση sugardaddy. Φοιτήτρια που απλά θέλει να ζει κάπως καλύτερα και να μην επιβαρύνει τους γονείς της. Γνωριμία από lunona.

Μια συγκεκριμένη ερώτηση , που απαντάται αριθμητικά:

ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΞΟΔΕΨΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΞΕΙΣ 1η ΦΟΡΑ ;;;
(νούμερο θέλω)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Τι πρόβλημα έχετε κύριε ;
Κάνω μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση.
Δεν είμαι φιλόλογος ή συγγραφέας.
Ούτε λατίνος εραστής ή φιλόσοφος.

Ε μα τώρα όπου μπαίνεις το παίζεις Ελληνάρας λαμόγιο, και τώρα ρωτάς ότι ξόδεψε πολλά? Όπως και με τις ανακαινίσεις της πλάκας που προτείνεις, έτσι και εδώ 400 Ευρω, δεν ξόδεψε άλλα.

Π

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ε μα τώρα όπου μπαίνεις το παίζεις Ελληνάρας λαμόγιο, και τώρα ρωτάς ότι ξόδεψε πολλά? Όπως και με τις ανακαινίσεις της πλάκας που προτείνεις, έτσι και εδώ 400 Ευρω, δεν ξόδεψε άλλα.

Π

Δεν κατάλαβα με ποια ιδιότητα μιλάς.
Είσαι γραμματέας ; Υπασπιστής ; Έχεις εμπειρία ο ίδιος ;;;;

Για να είμαστε σαφείς, θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες.
ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ .... ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΕΞΕ.
Π.χ. δεν δίνω φράγκο και όταν ρίξω τον πρώτο , δίνω τα 400€ και με αυτά δικαιούμαι άλλο ένα εντός μηνός ;;
ή δίνω 400€ καπάρο και περιμένω να πηδήξω αρχές μαρτίου του τρέχοντος ή τον απρίλιο ... ή την καθαρά δευτέρα του 2021 ;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Δεν κατάλαβα με ποια ιδιότητα μιλάς.
Είσαι γραμματέας ; Υπασπιστής ; Έχεις εμπειρία ο ίδιος ;;;;

Για να είμαστε σαφείς, θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες.
ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ .... ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΕΞΕ.
Π.χ. δεν δίνω φράγκο και όταν ρίξω τον πρώτο , δίνω τα 400€ και με αυτά δικαιούμαι άλλο ένα εντός μηνός ;;
ή δίνω 400€ καπάρο και περιμένω να πηδήξω αρχές μαρτίου του τρέχοντος ή τον απρίλιο ... ή την καθαρά δευτέρα του 2021 ;

Εμπειρία απο CG ή ανακαινίσεις? Ή από ανακαινίσεις CG?

Π

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εμπειρία απο CG ή ανακαινίσεις? Ή από ανακαινίσεις CG?

Π

Ξεκαθάρισα για το συγκεκριμένο site, το LUNONA.
Να ξεκαθαρίσω και ότι οποιασδήποτε θεματολογίας διάλογος μαζί σου, δεν είναι επιθυμητός ;;;;
Δυστυχώς οι προγραμματιστές τούτου του φόρουμ , δεν έχουν εμπλουτίσει τα εργαλεία του με ignore list.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Καλά δεν θα τρελαθώ αν δεν έχει και κανονική εργασία, το θεωρώ όμως στα συν...

Η τριβή με την πραγματική ζωή -και με όλα της τα παρελκόμενα- μόνο καλά μπορεί να προσφέρει για αυτά που ζητάμε εδώ.

Επίσης ο πραγματικά διαθέσιμος χρόνος για ραντεβού μικραίνει, οπότε μπορεί και αυτή από τη μεριά της να θυσιάσει λίγη ποσότητα στο όνομα της ποιότητας.

Το lunona ο δοκίμασα και εγώ (έχω ανοίξει και αντίστοιχο νήμα).. Μου φάνηκε λίγο τσάμπα κόπος. Για κάποιον παντρεμένο όπως εγώ, με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, το βαρέθηκα, με κούρασε..

Θα συμφωνήσω, με το αυτό που θες όπως το θες, αρχηγέ.

Lunona έχω αλλάξει μερικές πάσες, σίγουρα έχει πολλά ψέυτικα προφίλ, αλλά τσίμπησα ένα πριν καιρό, λίγο χαζό αλλά καλό.
2 μήνες το έτρωγα πάντως.
Εχει ψωμί εκεί μέσα, αλλά πρέπει να έχεις διάθεση να ξοδέψεις(ΠΟΛΛΑ) και δεν ξέρω αν αξίζει.

Πάντως είναι καλή φάση sugardaddy όπως το έχει βρει ο @litafade.

Πιστεύω είναι θέμα χρόνου να βρεις το πιπινάκι να το βάλεις στη ζεστασιά μιας σουίτας!!!

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.623
Πόντοι
4.027
Καλησπέρα σε όλους!

Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει "θύμα" άκυρων κριτικών, ούτε βεβαίως ο μόνος που όταν άνοιξα την πόρτα είπα "αν είναι ποτέ δυνατόν, Έλεος!". Να μη τα πολυλογώ, ψάχνω να βρώ το "στανταράκι" μου... Τι θα πρέπει να έχει;

Να έχει και "κανονική" εργασία
Να κάνει μάξιμουμ 2-3 ραντεβού την ημέρα
Να γυμνάζεται τακτικά και γενικά να προσέχει τον εαυτό της.
Να υπάρχει δυνατότητα συναντήσεων σε τακτική βάση (2 φορές το μήνα) πχ κάθε δεύτερη Τρίτη.
Δίνω μισθό ημιαπασχόλησης..

Αν το καλοσκευτείς, με 4-5 πελάτες (τουτέστιν 10 ραντεβού ΤΟ ΜΗΝΑ, με άνεση χρόνου) μπορεί να βγάλει 2000 (5 πελάτες Χ 400Ε )από το 2ο επάγγελμά της.. Συν το επιπλέον κέρδος ότι γνωρίζοντας τους πελάτες σου καλύτερα δεν έχεις το άγχος του τι θα συναντήσεις...

Είμαι νέος σχετικά (37χρ) ευγενικός, γυμνασμένος, καθαρότατος..

Για όποια το επιθυμεί, ας στείλει pm για επιπλέον πληροφορίες...

Φιλαρακι νομιζω πως ειναι σε σωστη βαση η αναζητηση σου. Κι εγω κατι τετοιο θα ηθελα σε βαθος χρονου. Το μειον ειναι οτι θες κατι σε αματουρι και οχι επαγγελματια, οπως οι πιο πολλες εδω μεσα. Νομιζω πως για να το πετυχεις θα πρεπει να δοκιμασεις με διαφορα κοριτσια και με οποιο δεις οτι σου βγαινει κανε τη σχετικη προταση.
Καλη επιτυχια και αν βρεις καποια, θυμισου να μας τη συστησεις.... ;-)
Μεχρι να γινει αυτο ομως μπορει να ξεπαραδιαστεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Lunona έχω αλλάξει μερικές πάσες, σίγουρα έχει πολλά ψέυτικα προφίλ, αλλά τσίμπησα ένα πριν καιρό, λίγο χαζό αλλά καλό.
2 μήνες το έτρωγα πάντως.
Εχει ψωμί εκεί μέσα, αλλά πρέπει να έχεις διάθεση να ξοδέψεις(ΠΟΛΛΑ) και δεν ξέρω αν αξίζει.

Ρε παίδες, δεν μπορείτε να είστε σαφείς ;
Όταν λέτε ψηλή .... ψηλή μπορεί να είναι κάποια για μένα που είμαι 1.29 με τα χέρια σε ανάταση ,
αλλά για τον άλλο που είναι 2.07 να είναι τάπα ...
αν πούμε το ακριβές ύψος, είναι ξεκάθαρο για όλους ....

μιλφ μπορεί να είναι κάποια στα 29 για τον άλλο που είναι 21,
για μένα που είμαι 92 η 29χρονη να είναι μωρό ... λέγοντας ηλικία είμαστε σαφείς σε όλους ...

Το ΠΟΛΛΑ, μπορεί για τον Σαβ που δανείζει τον τραμπ και τον ντέηβιντ όρτσιλντ να είναι 3 τρις χρυσές λίρες,
για μένα που είμαι άστεγος και ζητιανεύω στον κηφισό , να είναι τα 0.50€ ...

ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΙΕΣ.

Πόσα πρέπει να χαλάσει κανείς μέχρι να τον βρέξει ;;;;
Και σε τι χρόνο σχετικά με το .... βρέξιμο ;;;

Συνδρομή ; Τα δίνεις στη γκόμενα στο πρώτο ;;;;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστς, η τιμή όμως για μια "σχεση" τύπου sudar daddy, με κοπέλα
μικρή/φοιτήτρια συνήθως από επαρχία/όμορφη/που να μπορεί να πει και 2-3 κουβέντες δεν πέφτει κάτω από 400-500 ευρώ το μήνα
Πάντα θα υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα (καμια ΔΕΗ,κανά δωράκι).
το "μηνιάτικο" δίδεται συνήθως σε 2 δόσεις..

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301

(νούμερο θέλω)

Από την ημέρα εγγραφής μου στο site ως το πρώτο πήδημα (σε 3,5 μήνες) έδωσα 415€ .

Για να έχεις μια γενικότερη εικόνα, από το πρώτο πήδημα ως και σήμερα (άλλοι 3,5 μήνες) έχω δώσει άλλα 550€. Σε αυτό το διάστημα βρέθηκα με άλλες 5.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Από την ημέρα εγγραφής μου στο site ως το πρώτο πήδημα (σε 3,5 μήνες) έδωσα 415€ .

Φαντάζομαι κατανοείς ποιό είναι το θέμα μου.
Από τα 415€ , θυμάσαι πόσα είχαν μεγάλη χρονική απόσταση από το πήδημα και πόσα ήταν κοντά ;;;
Με την εγγραφή π.χ. πόσα ;;;

matsupitsu

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Like
331
Πόντοι
21

(νούμερο θέλω)
Εφορια εισαι να δου δωσω αναφορα,αν εισαι μαγκας δεν χρειαζεται να ξοδεψεις πολλα,αν παλι μετρας το σεντ τραβα σε μπουρδελο να σου ερθει φθηνα

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Φαντάζομαι κατανοείς ποιό είναι το θέμα μου.
Από τα 415€ , θυμάσαι πόσα είχαν μεγάλη χρονική απόσταση από το πήδημα και πόσα ήταν κοντά ;;;
Με την εγγραφή π.χ. πόσα ;;;

Μετά την εγγραφή έδωσα τα πρώτα 15€ για να δω τι παίζει και να αρχίσω τα μηνύματα. Τα υπόλοιπα 400 ήταν σε 8 φορές από 50€. Τα περισσότερα τα είχα δώσει στην αρχή που δεν ήμουν έμπειρος και το πήγαινα σιγά - σιγά και που μιλούσα με όποια μου ξεκινούσε κουβέντα. Τα περισσότερα είχαν μεγάλη χρονική απόσταση από το πήδημα μιας και ουσιαστικά τα είχα παρατήσει ξενερωμένος βλέποντας οτι δεν βγαίνει τίποτα. Μέχρι που με θυμήθηκε μία και μου έδωσε το έναυσμα να ασχοληθώ ξανά. Αυτή ήταν και το πρώτο πήδημα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μετά την εγγραφή έδωσα τα πρώτα 15€ για να δω τι παίζει και να αρχίσω τα μηνύματα. Τα υπόλοιπα 400 ήταν σε 8 φορές από 50€.

Δίνεις 15€ εγγραφή ;
Και μετά με τα 50ρικα , έχεις δικαίωμα για pm ;;;
Και από κάθε pm αφαιρούνται μερικά από τα 50€ που έχεις δώσει ;;;;;

Στις γκόμενες δεν δίνεις κάτι προσωπικά πριν φας ;

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Δίνεις 15€ εγγραφή ;
Και μετά με τα 50ρικα , έχεις δικαίωμα για pm ;;;
Και από κάθε pm αφαιρούνται μερικά από τα 50€ που έχεις δώσει ;;;;;

Στις γκόμενες δεν δίνεις κάτι προσωπικά πριν φας ;

Εγγραφή δωρεάν. Βλέπεις τα μουνάκια και θες να μιλήσεις όμως. Τα μηνύματα είναι επί πληρωμή.
Ακριβώς, από κάθε pm αφαιρούνται χρήματα. Προσωπικά δεν τις δίνεις τίποτα πριν βρεθείτε φυσικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom