freesoul77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2015
- Κριτικές
- 19
- Like
- 888
- Πόντοι
- 1.011
Καλησπέρα σε όλους!
Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει "θύμα" άκυρων κριτικών, ούτε βεβαίως ο μόνος που όταν άνοιξα την πόρτα είπα "αν είναι ποτέ δυνατόν, Έλεος!". Να μη τα πολυλογώ, ψάχνω να βρώ το "στανταράκι" μου... Τι θα πρέπει να έχει;
Να έχει και "κανονική" εργασία
Να κάνει μάξιμουμ 2-3 ραντεβού την ημέρα
Να γυμνάζεται τακτικά και γενικά να προσέχει τον εαυτό της.
Να υπάρχει δυνατότητα συναντήσεων σε τακτική βάση (2 φορές το μήνα) πχ κάθε δεύτερη Τρίτη.
Δίνω μισθό ημιαπασχόλησης..
Αν το καλοσκευτείς, με 4-5 πελάτες (τουτέστιν 10 ραντεβού ΤΟ ΜΗΝΑ, με άνεση χρόνου) μπορεί να βγάλει 2000 (5 πελάτες Χ 400Ε )από το 2ο επάγγελμά της.. Συν το επιπλέον κέρδος ότι γνωρίζοντας τους πελάτες σου καλύτερα δεν έχεις το άγχος του τι θα συναντήσεις...
Είμαι νέος σχετικά (37χρ) ευγενικός, γυμνασμένος, καθαρότατος..
Για όποια το επιθυμεί, ας στείλει pm για επιπλέον πληροφορίες...
Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει "θύμα" άκυρων κριτικών, ούτε βεβαίως ο μόνος που όταν άνοιξα την πόρτα είπα "αν είναι ποτέ δυνατόν, Έλεος!". Να μη τα πολυλογώ, ψάχνω να βρώ το "στανταράκι" μου... Τι θα πρέπει να έχει;
Να έχει και "κανονική" εργασία
Να κάνει μάξιμουμ 2-3 ραντεβού την ημέρα
Να γυμνάζεται τακτικά και γενικά να προσέχει τον εαυτό της.
Να υπάρχει δυνατότητα συναντήσεων σε τακτική βάση (2 φορές το μήνα) πχ κάθε δεύτερη Τρίτη.
Δίνω μισθό ημιαπασχόλησης..
Αν το καλοσκευτείς, με 4-5 πελάτες (τουτέστιν 10 ραντεβού ΤΟ ΜΗΝΑ, με άνεση χρόνου) μπορεί να βγάλει 2000 (5 πελάτες Χ 400Ε )από το 2ο επάγγελμά της.. Συν το επιπλέον κέρδος ότι γνωρίζοντας τους πελάτες σου καλύτερα δεν έχεις το άγχος του τι θα συναντήσεις...
Είμαι νέος σχετικά (37χρ) ευγενικός, γυμνασμένος, καθαρότατος..
Για όποια το επιθυμεί, ας στείλει pm για επιπλέον πληροφορίες...