You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Το χαβά σου hardoul...
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Χάρισμα μόνο; Δεν αγοράζεις;
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Γιατί να τα αγοράσει αφού αν τα παρει δωρεάν θα έχει 100% κέρδος μετά χαχαχα
Σωστά αλλά εγώ δεν είμαι μαλάκας για να χαρίζω. ;)
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ.
Έχω ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη,θα στο στείλω χωρίς χρέωση μπας και γλυτώσουν τα ματάκια μας από τις ανορθογραφίες σου.Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ.
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ.
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
φιλε αστους να λενε,και γω μαζευω,και δεν εχω πουλειση ποτε,αν δεν το χεις δε μπορεις να καταλαβεις!μονο τηλεκαρτες δε μαζευω,ολα τα αλλα εχω,και ρολογια,και παλια γενικος αντικειμενα,εργαλεια,ραπτομηχανες,ειδη σπιτιου,κλπ.και γυρω στα 2000 νομισματα,τα χαρτονομισματα δε γουσταρω,οποτε θες,κανουμε και ανταλλαγες!
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.
chamy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 252
- Πόντοι
- 280
Τι μας θυμησες τώρα.......
γκαζάκια,μάτι του διαβόλου
Έτσι ακριβώς είναι...μοσχοπωλούνται στο amazon, e-bay και fbΝαι θα στα χαρίσουν, ρε δες εδώ κάτι τύπους νομίζουν ότι ο κόσμος είναι μαλάκας, στο amazon και στο ebay παλιά παιχνίδια, κονσόλες και gameboys πουλιούνται χρυσάφι σε collectors εσένα θα στα δώσουν τσάμπα γιατί είσαι όμορφος.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Στο ebay τα πουλας τυπε :S :S :S
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Προτιμώ να το κάψω, παρά να είσαι τζάμπα μάγκας...
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
Για το ebay τα θελει Ιακωβε ,κανει μπαμ αν δεις ποσο πωλουντε καποια σπανια μικρο μου πονυ τα ξενα οχι τα el greco θα παθεις κωλουμπρα , αν το εχεις και σε κουτι σε good condition μπορει να παρεις κι ενα 400αρι για ενα πονι συνηθως τα ακριβοπληρωνουν ξενοι η Αμερικανοι , επισης πολυ ακριβοι ειναι κατι σπανιοι αστρομαχητες , εχω γνωστο μ που ασχολειτε με αυτο το βιτσιο , αλλα ειναι αρρωστο χομπι :S :S :SΣτο ebay τα πουλας τυπε :S :S :S
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Ζητείται να μου πληρώσουν το έξοδα στω ξενοδοχείων "ο μοικρώς πρήγγυπασ" για να πάω και με τηγκοπέλα μοθ διακοπέ.
Ζητείται να μου πληρώσουν το έξοδα στω ξενοδοχείων "ο μοικρώς πρήγγυπασ" για να πάω και με τηγκοπέλα μοθ διακοπέ.
(Συνεχίζεται)
(Συνεχίζεται)
Justawoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στο μπορείς να βρεις ή να ανταλλάξεις παλιά παιχνίδια εφόσον δεν τα θέλεις για οικονομική εκμετάλλευση...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις