psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Τα πλειμομπιλ πιανουν πολλα?Το ξέρεις ότι τα παλιά παιχνίδια κοστίζουν πολύ έτσι.
Για παράδειγμα έχω ένα κλειστό κουτί με τερατομάχους με τα παρελκόμενα μέσα δλδ όπλα και αυτοκόλλητα (δεν είναι κολλημένα) και μπορώ να το δώσω στα 150 σε γκρουπ στο face.
Να μην μιλήσουμε για playmobile και Lego γιατί θα χαθεί ο μπούσουλας.
Εχθες πεταξα μια κούτα με μικυ μαούς και τιραμολαΔεν αξίζει να σου απαντήσω. Στα παπάρια μου η γνώμη σου
Εχθες πεταξα μια κούτα με μικυ μαούς και τιραμολα
Σαν να πεταξες ενα πουγκί με λίρες. Δεν σε πιστευω οτι μπορει να εισαι τοσο αφελης.Εχθες πεταξα μια κούτα με μικυ μαούς και τιραμολα
...και τι διαβαζεις τωρα γιγαντα????εχεις ξεκινησει κβαντικη μηχανικη?μικυ μαους αν ηταν παλια εχουν αξια τυπε, ειχα πουλησει πριν από καιρο μιλαμε όμως τα παλια μικρο μεγεθος
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΗ ΠΜ.