Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Το ξέρεις ότι τα παλιά παιχνίδια κοστίζουν πολύ έτσι.

Για παράδειγμα έχω ένα κλειστό κουτί με τερατομάχους με τα παρελκόμενα μέσα δλδ όπλα και αυτοκόλλητα (δεν είναι κολλημένα) και μπορώ να το δώσω στα 150 σε γκρουπ στο face.

Να μην μιλήσουμε για playmobile και Lego γιατί θα χαθεί ο μπούσουλας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το ξέρεις ότι τα παλιά παιχνίδια κοστίζουν πολύ έτσι.

Για παράδειγμα έχω ένα κλειστό κουτί με τερατομάχους με τα παρελκόμενα μέσα δλδ όπλα και αυτοκόλλητα (δεν είναι κολλημένα) και μπορώ να το δώσω στα 150 σε γκρουπ στο face.

Να μην μιλήσουμε για playmobile και Lego γιατί θα χαθεί ο μπούσουλας.
Τα πλειμομπιλ πιανουν πολλα?
Εχω μια κουτα γεματη απο το 1980.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
αδερφέ έδωσα κλειστές συσκευασίες με σπιτια της αγριας δύσης Lyra στο κατοστάρικο το καθένα και αν το πας σωστά γιατί εγώ βιαζόμουν, μπορείς και σε μεγαλύτερες τιμές. Μπες και έλεγξε τα γκρουπάκια στο φέις.

Καλύτερο κατά την άποψη μου το vintage toys & more ελληνικό γκρουπ πρόσεξε λίγο με τους κανόνες όμως.

Και να προσέχετε που δίνετε παιχνίδια τα παλιά στο σύνολο τους έχουν μεγάλη αξία  αν είναι και σε καλή κατάσταση μην σας πιάνουν κότσο και να προσέχετε τα κοράκια. Δηλαδή τους μεταπωλητές.

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΗ ΠΜ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
θα προτιμήσω να τα πετάξω στα σκουπίδια, κομματιάζοντάς τα ώστε να μην συναρμολογούνται μετά, από το να τα δώσω ΔΩΡΕΑΝ Ή ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ ή να τα ''σκοτώσω'' για 30 και 40 ευρώ

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Μπραβο, εισαι μεγαλος σκατοψυχος.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν αξίζει να σου απαντήσω. Στα παπάρια μου η γνώμη σου

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Παρόλα αυτά απαντησες, μπετόστοκε.  Ο σκατοψυχος γεννιεται και παθαινει ετσι.

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΗ ΠΜ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.458
Πόντοι
2.606
μικυ μαους αν ηταν παλια εχουν αξια τυπε, ειχα πουλησει πριν από καιρο μιλαμε όμως τα παλια μικρο μεγεθος
...και τι διαβαζεις τωρα γιγαντα????εχεις ξεκινησει κβαντικη μηχανικη?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και γω δυστυχως ειχα πεταξει 100 συνεχομενα τευχη Μπλεκ.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΗ ΠΜ.

Α! Και τις τηλεκάρτες παλιά όταν βγήκαν όταν τελείωνα οι μονάδες μου άρεσε να τις σπάω να τις κομμάτιαζω και να πετάω τα κομματακια στον υπόνομο. Είδα τις πρώτες με την Βεργίνα. Καμιά 20αρια  θυμάμαι. Και με την Μύκονο ή Σαντορίνη. Δε θυμάμαι. Μια κόκκινη από πισω.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Επίσης έκαιγανμε αναπτήρα τα playmobil και έβγαζα τις ρόδες από τα αμαξάκια τις μινιαυουρες

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ.

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom