Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.074
Πόντοι
6.515
μετα τις γιορτες μηπως σου βρουμε κανενα τετοιο τυπε  :undecided:

Συνημμένα

• panepistimiou_stolismos.jpg
    panepistimiou_stolismos.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 99

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.170
Πόντοι
2.356
πολυ καιρο ειχε να ανεβει αυτη η αγγελια! γιατι δε μπαινεις στο xariseto???? ειναι πιο πιθανο εκει να βρεθει καποιος!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μετά απο 5,5 χρόνια τι σε κάνει να πιστευεις ότι τελικά θα βρεις κάτι;

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.607
Πόντοι
606
:hi: καλησπερα ζητω να μου χαρισουν 100 παλιες χρυσες αγγλικες λιρες με τον δρακο και τον αι γιωργη ο ρολος που τις θελω ειναι καθαρα συλεκτικος

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Τοσα χρονια ακομη να διακοσμηθει αυτο το μαγαζι?

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Φίλε μήπως θέλεις και παλιά ερωτικά παιχνίδια; Π.χ. δονητές , πλαστικούς πούτσους , πλαστικές κούκλες, μπαλλάκια, μαστίγια κτλπ; :2funny: 

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
ζητω να μου χαρισουν 500 ευρω..Υ.Γ.ειναι για πολυ σημαντικο λογο :grin:

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Τύπε καμμιά χειρουργική μάσκα ζήτα τώρα, άσε τα παιχνίδια για αργότερα.
Άντε και βρέθηκε κάποιος να σου δώσει τα παιχνίδια, τι στο διάολο θα γράψεις στο εξοδόχαρτο για να πας να τα παραλάβεις ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.074
Πόντοι
6.515
Τύπε καμμιά χειρουργική μάσκα ζήτα τώρα, άσε τα παιχνίδια για αργότερα.
Άντε και βρέθηκε κάποιος να σου δώσει τα παιχνίδια, τι στο διάολο θα γράψεις στο εξοδόχαρτο για να πας να τα παραλάβεις ;

:2funny: :2funny:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Φίλε το πρόβλημα με εσένα ξερεις ποιο είναι;Ότι σε ρωτάμε και δεν απαντάς. Οπότε θυμηθείς μπαίνεις, ξαναποσταρεις αυτή την αγγελία και ξαναβγαινεις.
ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ 2-3 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ.
Αλλιώς όλοι θα σε γράφουμε κανονικά. Δεν θέλουμε το μαγαζί σου. Τα παιχνιδάκια θέλουμε να δούμε. Αλλιώς μην μας πρήζεις άλλο. Αρκετά μας τα επρηξε ο Σπύρος
παπαδοπουλος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.074
Πόντοι
6.515
Φίλε το πρόβλημα με εσένα ξερεις ποιο είναι;Ότι σε ρωτάμε και δεν απαντάς. Οπότε θυμηθείς μπαίνεις, ξαναποσταρεις αυτή την αγγελία και ξαναβγαινεις.
ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ 2-3 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ.
Αλλιώς όλοι θα σε γράφουμε κανονικά. Δεν θέλουμε το μαγαζί σου. Τα παιχνιδάκια θέλουμε να δούμε. Αλλιώς μην μας πρήζεις άλλο. Αρκετά μας τα επρηξε ο Σπύρος
παπαδοπουλος

τον αδικεις τον τυπο, μπαινει 1 φορα το μηνα, ο παπαδοπουλος μας τα πριζει 10 φορες την ημερα  :undecided:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

λογω μετακομισης εχω πολλα απο αυτα που αναφερεις. τα ΠΟΥΛΑΩ σε καλη τιμη,
αλλιως θα τα βρεις διπλα στους σκουπιδοντενεκεδες.
Ηρεμα τα λεω, με ολη την κακια που μπορω γιατι απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι  μαλλον εισαι λαμογιο.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Να ξέρεις οτι είσαι ο βασικότερος λόγος που έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να χαρίζω πράγματα μέσα από τις αγγελίες των διαφόρων forum.Πολλά κολοπαιδαρέλια σαν και του λόγου σου , εκμεταλλεύονται την καλωσύνη κάποιων συνανθρώπων τους και βγάζουν κέρδη ζώντας ουσιαστικά σαν παράσιτα.Το ξέρω οτι δεν θα ιδρώσει το αυτάκι σου με αυτά που γράφω απλά το λέω εδώ για να το βιδώσεις στο κουφιοκεφαλάκι σου οτι ανταπόκριση δεν πρόκειται να βρεις και παροτρύνω όλους όσους έχουν διάθεση να χαρίσουν πράγματα να μην το κάνουν.
Και επειδή εξαιτίας σου δεν θέλω να την πληρώνουν και όσοι έχουν όντως πραγματική ανάγκη από
διάφορα παλαιά αντικείμενα , έχω βρει τον τρόπο να τους εντοπίζω και να έρχομαι σε επικοινωνία μαζί τους και να τους τα δίνω.Φυσικά δεν πρόκειται να σου πω τον πονηρό τρόπο που έχω βρει γιατί πολύ απλά θα τον εφαρμόσεις την ίδια κιόλας στιγμή.Και επειδή δεν ξέρω εδώ μέσα ποιοι είναι καλοπροαίρετοι και ποιοι όχι , μην μπεί κανείς στον κόπο να μου στείλει μήνυμα να του πω τον τρόπο γιατί πολύ απλά δεν θα απαντήσω.
Και μια συμβουλή: Επειδή είμαστε όλοι περαστικοί από αυτό τον τόπο , κάτσε και σκέψου μήπως αυτά που μαζεύεις με τον τρόπο που τα μαζεύεις (γιατί ο τρόπος είναι που έχει σημασία) , μήπως σου δώσουν το εισητήριο για κάπου που όλοι απευχόμαστε να πάμε....

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom