Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε βγηκε ντεντπουλας σε hd:S :S :S
τυπε βγηκε ντεντπουλας σε hd:S :S :S
Γραφω απο ταμπλετ... :S χ3Εσύ σαν πολύ δεν τα ξεχνας τα τρία νιμου;; :S :S :S
τυπε βγηκε ντεντπουλας σε hd
Γραφω απο ταμπλετ... :S χ3
ελα τυπε :S :S :SΦώτο βάλε τυπε.. :S :S :S
Γραφω απο ταμπλετ... :S χ3
εγω γραφω απο δω και δεν εχω προβλημα κι εχετε εσεις με τα ταμπλετ :S :S :S ρε πατε καλα? :S :S :S
ελα τυπε :S :S :S
δεν παιζεσαι τυπε...περιμενε να βγει και το 3 και μετα βλεπεις το πρωτο :S :S :SΔεν έχω δει το ένα τυπε.. :S :S :S
δεν παιζεσαι τυπε...περιμενε να βγει και το 3 και μετα βλεπεις το πρωτο
δεν παιζεσαι τυπε...περιμενε να βγει και το 3 και μετα βλεπεις το πρωτο :S :S :S
κοντα 4 χρονια μετα ακομα τζαμπανταν εισαι ρε τυπε..... :S :S :SΖητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.