Νέα

ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• body+found.jpg
    body+found.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 30

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Σκεφτεσαι για μπουκα τυπε  :think: :S :S :S

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

απο νομισματα και χαρτονομισματα οσα θες τυπε    :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 0_euro.jpg
    0_euro.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 0 euro.png
    0 euro.png
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 25

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

Ελα τυπε, ειναι Σ/Κ και σε εχουμε τεραστια αναγκη  :headbaning1:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
φιλαρακι εχω καμια 100αρα τηλεκαρτες
αλλα εχω αναγκη  κι ενα κοσαρικακι ..... ξερεις για ποιο λογο ....
αν συμφωνεις...

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
φιλαρακι εχω καμια 100αρα τηλεκαρτες
αλλα εχω αναγκη  κι ενα κοσαρικακι ..... ξερεις για ποιο λογο ....
αν συμφωνεις...

διακοσμεις καινουργιο μαγαζι και εχει μερεμετια τυπε;  :orchestra:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

τυπε ενσημα χαρτοσημα η παραβολα δημοσιου χρησιμοποιημενα σου κανουν;    :S :S :S

Επισκέπτης
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Μαλακιες.. ολα ειναι υποδεεστερα μπροστα στα θρεντ του μοταρδος και τη χοντρη μολδαβη φιλη του που πηγε και συνάντησε..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δε γίνετε ανάκληση, θα μπώ με το μουσταρδος αμα ειναι να ξαναποστάρω τπτ καλο..
ποσταρε με το δικο σου,οτι και καλα σου πηρε το παιδι η βιζιτα και εφυγε και πας να τη βρεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Μαλακιες.. ολα ειναι υποδεεστερα μπροστα στα θρεντ του μοταρδος και τη χοντρη μολδαβη φιλη του που πηγε και συνάντησε..

δεν παιζει τυπε    :S :S :S

το θρεντ του τυπου που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια ειναι διαχρονικο.το θρεντ του τυπου μοταρντο δεν αντεξε ουτε μια εβδομαδα    :S :S :S

και να μην πω για την ημερησια ενημερωση για χεσιμο τυπε    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
δεν παιζει τυπε    :S :S :S

το θρεντ του τυπου που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια ειναι διαχρονικο.το θρεντ του τυπου μοταρντο δεν αντεξε ουτε μια εβδομαδα    :S :S :S

και να μην πω για την ημερησια ενημερωση για χεσιμο τυπε    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Τυπε οι ατάκες που γραφτήκαν στα θρεντς μουσταρδος ηταν ΕΠΙΚΑ... Μιλαμε μακράν απ τα καλυτερα θρεντς του ΜΠΟΥ.. και αυτο της εξαφανισης και αυτο με τη χοντρη Μολδαβη που πειναγε.. ΡΕΣΙΤΑΛ απλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom