iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
μαλλον ο flirter τυπε :S :S :S
Θα ετοιμασει και teaser τυπε. :S :S :S
μαλλον ο flirter τυπε :S :S :S
ετοιμαζεται πυρετωδως τυπε :S :S :SΘα ετοιμασει και teaser τυπε. :S :S :S
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
φιλαρακι εχω καμια 100αρα τηλεκαρτες
αλλα εχω αναγκη κι ενα κοσαρικακι ..... ξερεις για ποιο λογο ....
αν συμφωνεις...
Ζητώ όπως γραψετε στα αρχιδια σας τον hardoul1 και μου χαρίσετε αυτα που θα ηθελε να του χαρισουν ο hardoul1 δηλαδη παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι συλλεκτης. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι κουτοπονηρος γυφτος και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ εγω θα τα μοσχοπουλησω σε κοροιδα συλλεκτες και θα βγαλω κερδος 100%. Απευθύνομαι μόνο σε μαλακες που θα με πιστεψουν και θα μου τα χαρισουν. Τα θέλω για να τα φαω στις πουτανες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται να μου τα φερει σπιτι για να μην κουραζομαι να τα μεταφερω.
φερε πισω τα θρεντακια ρε νιμου :S :S :SΜαλακιες.. ολα ειναι υποδεεστερα μπροστα στα θρεντ του μοταρδος και τη χοντρη μολδαβη φιλη του που πηγε και συνάντησε..
φερε πισω τα θρεντακια ρε νιμου :S :S :S
αφου εισαι διαπλεκομενος,φερτα :S :S :SΠως να τα φέρω? Δε τα σβησα εγώ ο Flirter και τα κλωνάρια του..
αφου εισαι διαπλεκομενος,φερτα :S :S :S
ποσταρε με το δικο σου,οτι και καλα σου πηρε το παιδι η βιζιτα και εφυγε και πας να τη βρειςΔε γίνετε ανάκληση, θα μπώ με το μουσταρδος αμα ειναι να ξαναποστάρω τπτ καλο..
Μαλακιες.. ολα ειναι υποδεεστερα μπροστα στα θρεντ του μοταρδος και τη χοντρη μολδαβη φιλη του που πηγε και συνάντησε..
δεν παιζει τυπε :S :S :S
το θρεντ του τυπου που ζηταει να του χαρισουν παλια παιχνιδια ειναι διαχρονικο.το θρεντ του τυπου μοταρντο δεν αντεξε ουτε μια εβδομαδα :S :S :S
και να μην πω για την ημερησια ενημερωση για χεσιμο τυπε