You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ζηταω samsung galaxy ii
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κι εγω το note 2,ιδιες συνθηκες η καπιο ταμπλετακι απο samsung παντα,κασ πληρωμη χερι με χερι αυτη την βδομαδα αθηνα,οπου ναναι
στειλτε πμ με φωτο κ τιμη,η εδω δεν εχω θεμα..οχι μπαρουφολογοι,ας δουν πρωτα ποσο κανουν σημερα τα αντιστοιχα στα eshop,κι οχι ποσο τ αγορασαν περσυ απο τον γερμανο.. ;)
στειλτε πμ με φωτο κ τιμη,η εδω δεν εχω θεμα..οχι μπαρουφολογοι,ας δουν πρωτα ποσο κανουν σημερα τα αντιστοιχα στα eshop,κι οχι ποσο τ αγορασαν περσυ απο τον γερμανο.. ;)
3g ξεχασα,,να δεχετε καρτα σιμ,κι εγω το note 2,ιδιες συνθηκες η καπιο ταμπλετακι απο samsung παντα,κασ πληρωμη χερι με χερι αυτη την βδομαδα αθηνα,οπου ναναι
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κι εγω το note 2,ιδιες συνθηκες η καπιο ταμπλετακι απο samsung παντα,κασ πληρωμη χερι με χερι αυτη την βδομαδα αθηνα,οπου ναναι
άκυρο το λινκ, μαλακία μου, νόμιζα ότι το νοτε 2 ήτανε στις 10 ίντσες.
δες εδώ κάτι 5άρια και 7άρια με 50 €
ainolο που μουστειλες αρχικα? το 9.7 τοχεις?3g EXEI?
άκυρο το λινκ, μαλακία μου, νόμιζα ότι το νοτε 2 ήτανε στις 10 ίντσες.
δες εδώ κάτι 5άρια και 7άρια με 50 €
ποιος τα φερνει εδω?η octabit?
κι εγω,αλλα μεχρι τοτε αγοραζω κιολας!!!Εγω ζητω να μου το χαρισουν
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
όπως γράφει στο σάιτ, οι ίδιοι τα στέλνουν, δεν υπάρχει κάποιος που να τα φέρνει εδώ.ainolο που μουστειλες αρχικα? το 9.7 τοχεις?3g EXEI?
ποιος τα φερνει εδω?η octabit?
απλά να έχεις το νου σου γιατί όποτε ξεκινάνε και δίνουνε τελειώνει το στοκ σε μερικές μέρες.
καταλαβα,λεει αυτο-Ainol Novo 10 Hero II 10.1 Inch Quad Core Tablet PC Dual Camera WIFI HDMI 16GB--όπως γράφει στο σάιτ, οι ίδιοι τα στέλνουν, δεν υπάρχει κάποιος που να τα φέρνει εδώ.
απλά να έχεις το νου σου γιατί όποτε ξεκινάνε και δίνουνε τελειώνει το στοκ σε μερικές μέρες.
ειναι σε στολ τωρα,,εχεις παρει εσυ?ποσες μερες κανει ναρθει?τελωνειο??υπαρχει??
στο insomnia υπαρχει κανα τεστ?η καπου αλλου?σε ελληνικο σαιτ σχετικο
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν έχω παραγγείλει, αλλά σκοπεύω γύρω στο φλεβάρη να τσιμπήσω τ πρώτο που έβαλα σε λινκ με την τεράστια ανάλυσηκαταλαβα,λεει αυτο-Ainol Novo 10 Hero II 10.1 Inch Quad Core Tablet PC Dual Camera WIFI HDMI 16GB--
ειναι σε στολ τωρα,,εχεις παρει εσυ?ποσες μερες κανει ναρθει?τελωνειο??υπαρχει??
στο insomnia υπαρχει κανα τεστ?η καπου αλλου?σε ελληνικο σαιτ σχετικο
Samsung TAB II 7.0 Wi-Fi (GT-P3110)
Κωδικός Προϊόντος: 110569
Λειτουργικό Σύστημα : Android OS 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Δίκτυο: Wifi Only
Δέκτης GPS: Υποστηρίζεται
Επεξεργαστής: Dual Core 1 GHz
PND CPU: Samsung Dual Core 1 GHz
Περιγραφή προϊόντος
μόνο 257,00 €
απο κοτσοβολο
αυτο για τον φιλο που μουστειλε πμ για το καλοκαιτινο αντιστοιχο μοντελο,,με παλιο αντροιντ κ μεταχει..
τα 150ε,βλεπεις οτι ηταν καλη προσφορα... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις