lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Ανέβηκαν οι τιμέςΦίλε άργησες μόνο 2 χρόνια και 4 μήνες.
Τώρα ζητάει 100€
Ανέβηκαν οι τιμέςΦίλε άργησες μόνο 2 χρόνια και 4 μήνες.
Τώρα ζητάει 100€
Ωωω δεν το ήξερα. ΧαχαχχαΑνέβηκαν οι τιμές
Εγώ ξέφυγε το λάδι αυτά θα μείνουν στάσιμα;Ωωω δεν το ήξερα. Χαχαχχα
Τύπε σε κόβω να σε στραποναρει η @redheadnympho ,να στην καρφώνει και ο δικός της και να πληρώνεις και 300€ για όλο αυτό βλάκαΜε 50€ έρχομαι εγώ.. αν είναι να σας γαμησω και τους 2 θέλω 300€
Επειδή κάποιοι γουστάρετε να δίνεται 300αρες και να σας γαμανε τύπε τα ζητάω.. δεν βγήκε τυχαία το ποσό.Τύπε σε κόβω να σε στραποναρει η @redheadnympho ,να στην καρφώνει και ο δικός της και να πληρώνεις και 300€ για όλο αυτό βλάκα
φιλαρακι ... πας για τρελο στραποναρισμα !Επειδή κάποιοι γουστάρετε να δίνεται 300αρες και να σας γαμανε τύπε τα ζητάω.. δεν βγήκε τυχαία το ποσό.
Βλάκες να λες τους γαμιαδες σου, εκεί ο πελάτης που πληρώνει έχει πάντα δίκιο
Τύπε αν σου αρέσει το στραπον δεν έχω κανένα θέμαφιλαρακι ... πας για τρελο στραποναρισμα !
Εγω στα γραφω για να προσεχεις ...
γουσταρεις και ξυλο μαζι με το γαμησι ?Τύπε αν σου αρέσει το στραπον δεν έχω κανένα θέμα
Δεν έχει σχέση με αυτό που προσφέρω.
Τώρα αν κάποιος πάει να το παίξει πονηρός το πολύ πολύ να πέσουν τίποτα φαπες.
Πουτσα θα πέσει έτσι κι αλλιώς
Ρε τύπε να σου δώσω όσα χρειάζεσαι να πας να σε γαμησουν και να σε δειρουν... Μη το ζεις μόνο στη φαντασία σουγουσταρεις και ξυλο μαζι με το γαμησι ?
οσο σε στραποναρουν μπορει να σου ριχνουν και καμια μπατσα ...
καλα θα περασεις ατιμουτσικο !
μαζεψες τις φαπες σου και επεσες για νανι ...Ρε τύπε να σου δώσω όσα χρειάζεσαι να πας να σε γαμησουν και να σε δειρουν... Μη το ζεις μόνο στη φαντασία σου
Δεν σας έχουν πει να μην μιλάτε μπουκωμενη κυρία μου;μαζεψες τις φαπες σου και επεσες για νανι ...
αυριο ξαναελα ... οι μυστες εδω εχουν ορεξη να σε ξανα-φαπωσουν !
Εσεις οι δυο κι ο πouτσaρaς ετοιμος για 3τριο.καλησπέρα,αναζητώ πουτσαρα καθαρό εχεμυθο σοβαρό για τριο απόψε.
Καλημερα μυστη !Τι έγινε ρε παιδιά;
Μπήκα να πω ένα γειά και το βρήκα το νήμα λαμπόγυαλο.
Πολύ τεστοστερόνη...
Εν πάση περιπτώσει γειά
Πρόσεχε τύπε μη σε γαμησουν γιατί εδώ κυκλοφορούν πολλοί έξυπνοι γαμιαδεςΤι έγινε ρε παιδιά;
Μπήκα να πω ένα γειά και το βρήκα το νήμα λαμπόγυαλο.
Πολύ τεστοστερόνη...
Εν πάση περιπτώσει γειά
Μην ανησυχείς φίλε μου, ή πίσω πόρτα μου γράφειΠρόσεχε τύπε μη σε γαμησουν γιατί εδώ κυκλοφορούν πολλοί έξυπνοι γαμιαδες
Να μιλάς καλύτερα στους μύστες εδώ μέσα στραποναρισμενε . Πάρε άλλη μια φαπα και συνέχισε να μας παρακαλάς να σε ξεφτιλιζουμε καθυστερημενεΔεν σας έχουν πει να μην μιλάτε μπουκωμενη κυρία μου;
Και ξέρουν εδώ... Έχουν φάει πολύ στραπονΝα μιλάς καλύτερα στους μύστες εδώ μέσα στραποναρισμενε . Πάρε άλλη μια φαπα και συνέχισε να μας παρακαλάς να σε ξεφτιλιζουμε καθυστερημενε