kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Σε πονεσαμε τύπε αλλά τα ήθελα ο κωλος σου και τα στραπον και τ @ρχιδια μαςΚαι ξέρουν εδώ... Έχουν φάει πολύ στραπον
Σε πονεσαμε τύπε αλλά τα ήθελα ο κωλος σου και τα στραπον και τ @ρχιδια μαςΚαι ξέρουν εδώ... Έχουν φάει πολύ στραπον
καλησπέρα,αναζητώ πουτσαρα καθαρό εχεμυθο σοβαρό για τριο απόψε με τον αφέντη μου.
μόνο στρέιτ
η φάση θα γίνει σε ξενοδοχείο.
skype alexkate.alexkate
ΥΓ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ,ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ !!!
Καλησπέρα στείλε μουκαλησπέρα,αναζητώ πουτσαρα καθαρό εχεμυθο σοβαρό για τριο απόψε με τον αφέντη μου.
μόνο στρέιτ
η φάση θα γίνει σε ξενοδοχείο.
skype alexkate.alexkate
ΥΓ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ,ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ !!!!!
Εντάξει τυπε δεν άργησες και καθόλου.Καλησπέρα στείλε μου
Τυπε, πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι αλλη και δεν είναι άλλος?Εντάξει τυπε δεν άργησες και καθόλου.
Μόνο 2.5 χρόνια πριν έστειλε το μήνυμα η άλλη.
Δεν ξέρουν οι νέοι. Κάτσε να του δείξουμε πως γίνεται:Εντάξει τυπε δεν άργησες και καθόλου.
Μόνο 2.5 χρόνια πριν έστειλε το μήνυμα η άλλη.
Γαμιομαστε αν προκύψει κάτι αξιόλογο …
εγω δεν ξερω....δεν νομιζω να εχει ομωςΓαμιομαστε αν προκύψει κάτι αξιόλογο …
Καλησπέρα …
Το πρώην adul theatre στην καρολου έχει κόσμο αυτή τη στιγμή ; Ξέρει κάποιος να μου πει ;
Θα πας μόνη σου ή με τον άντρα σου;Γαμιομαστε αν προκύψει κάτι αξιόλογο …
Καλησπέρα …
Το πρώην adul theatre στην καρολου έχει κόσμο αυτή τη στιγμή ; Ξέρει κάποιος να μου πει ;
Τυπισσα το μαγαζι παντα θα εχει προθυμους πουτσαραδες για καυλιαρες γυναίκες. Πήγαινε όμως προς το βραδάκι θα πετύχεις πιο πολλουςΓαμιομαστε αν προκύψει κάτι αξιόλογο …
Καλησπέρα …
Έχει κάποια σημασία για εσένα ;;;Θα πας μόνη σου ή με τον άντρα σου;
Στη φαντασίωση!Έχει κάποια σημασία για εσένα ;;;
Είσαι τώρα εκει δηλαδή ; Απλά να ξέρω μην ανέβω τσάμπα ..Τυπισσα το μαγαζι παντα θα εχει προθυμους πουτσαραδες για καυλιαρες γυναίκες. Πήγαινε όμως προς το βραδάκι θα πετύχεις πιο πολλους
Δηλαδή θα πας τώρα ή απλά να είχαμε να λέγαμε ;;;Στη φαντασίωση!
Αν πας μόνη, θέλεις λίγο να ξεφύγεις απ τον άντρα και να ξεδωσεις!
Μην πάω τζάμπα και δεν γαμησω γυναίκα! Straight είμαι.Δηλαδή θα πας τώρα ή απλά να είχαμε να λέγαμε ;;;
Δηλαδή θα πας τώρα ή απλά να είχαμε να λέγαμε ;;;
ναι μπαρμπουλη....στο λεω εγωΚώλο, δίνεις;
ναι μπαρμπουλη....στο λεω εγω
ο βαγγελης ειναι ρε μπαρμπα....σειρουλα μου στον στρατο κριμα ειναιΠάμε να την πάρουμε παρτούζα;
Εγώ αν πάρω απάντηση από κάποιον ότι έχει κόσμο , θέλω να ανέβω πάντωςΜην πάω τζάμπα και δεν γαμησω γυναίκα! Straight είμαι.