The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.971
- Πόντοι
- 25.467
Δεν πιστεύω να το "χάλασες" εσύ το παλικάρι;ο βαγγελης ειναι ρε μπαρμπα....σειρουλα μου στον στρατο κριμα ειναι
Δεν πιστεύω να το "χάλασες" εσύ το παλικάρι;ο βαγγελης ειναι ρε μπαρμπα....σειρουλα μου στον στρατο κριμα ειναι
Ο τρουμπάκης ο ανώτερος πάντα ξέρει άλλωστε ….ο βαγγελης ειναι ρε μπαρμπα....σειρουλα μου στον στρατο κριμα ειναι
οχι μπαρμπα...Δεν πιστεύω να το "χάλασες" εσύ το παλικάρι;
Και κάπως έτσι παίδες όλοι ενδιαφέρεστε και όλοι εξαφανίζεστεΕγώ αν πάρω απάντηση από κάποιον ότι έχει κόσμο , θέλω να ανέβω πάντως
Ο τρουμπάκης ο ανώτερος πάντα ξέρει άλλωστε ….
Καλησπέρα μανάρι μου, άμα γουστάρεις στείλε, 26 χρόνων με πολύ όρεξη για παιχνίδιακαλησπέρα,αναζητώ πουτσαρα καθαρό εχεμυθο σοβαρό για τριο απόψε με τον αφέντη μου.
μόνο στρέιτ
η φάση θα γίνει σε ξενοδοχείο.
skype alexkate.alexkate
ΥΓ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ,ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ !!!!!
Δεν γαμας που δεν γαμαςΣου έχει μείνει απωθημένο που σε απέρριψε στο στρατό;
Δεν γαμας που δεν γαμας
Δεν πας για ψάρεμα καλύτερα ;
Από το να γράφεις εξυπνάδες ;
Ρώτα να μάθεις πρώτα πριν το ανοίξειςΣου έχει μείνει απωθημένο που σε απέρριψε στο στρατό;
Ναι έχει κόσμο πήγαινε καλά θα είναι.Εγώ αν πάρω απάντηση από κάποιον ότι έχει κόσμο , θέλω να ανέβω πάντως
Ρώτα να μάθεις πρώτα πριν το ανοίξεις
Σου έστειλα μήνυμα και δεν απάντησες εδώ και ώρα.Και κάπως έτσι παίδες όλοι ενδιαφέρεστε και όλοι εξαφανίζεστε
Γαμιαδες του πληκτρολογίου δυστυχώς
καλησπερα τελικα ποιος θα πληρωσει το ξενοδοχειο?Και κάπως έτσι παίδες όλοι ενδιαφέρεστε και όλοι εξαφανίζεστε
Γαμιαδες του πληκτρολογίου δυστυχώς
Ούτε τα Ψαρια δεν σε θέλουνΓια ψάρεμα είμαι. Έχω ρίξει παραγάδι και περιμένω.
σου έχω απαντήσειΣου έστειλα μήνυμα και δεν απάντησες εδώ και ώρα.
Και εγώ.Ούτε τα Ψαρια δεν σε θέλουν
σου έχω απαντήσει
ο αγιοςκαλησπερα τελικα ποιος θα πληρωσει το ξενοδοχειο?
Ούτε τα Ψαρια δεν σε θέλουν