paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
γεια σου τυπε νεμο, ενας φιλος θελει να σου γραψει ενα μηνυμαΕισαι μια χοντρή κοκκινομαλα που θέλεις να φάς πουτσα οκ.
1)Ο οποιοσδήποτε προικισμένος (ψωλαρας γενικά)που σέβεται τον εαυτό του θα πάει με μια γεματουλα αλλά κανένας μα ΚΑΝΈΝΑΣ δε πάει με μια γυναίκα που δεν σέβεται τον εαυτό της και φαίνεται στο σώμα της.Δεν αναφέρομαι στο ότι έχεις παραπάνω κιλά, κανείς δεν είναι κορμάρα, αναφερομαι στο ότι ζητάς να έχεις πολύ ξεχωριστές προτιμήσεις τη στιγμή που δεν πλήρεις τις προϋποθέσεις.Δλδ στο ότι δεν κοιτάς να κάνεις μια δίαιτα για να έχεις καλό σώμα η έστω να φροντίσεις να κάνεις διατροφή και λίγη γυμναστική για να έχεις τα παραπάνω κιλά σε ένα μέρος του σώματος,να είσαι κωλαρου η βυζαρου για παράδειγμα(μέσω φίλου εχωδει βίντεο σου στο xhamster κ;ο σίγουρα όλοι οι υπόλοιποι από εδώ).
2) θεωρείς ότι θα βρείς κόσμο τη στιγμή που θες να σε γαμανε χωρίς καποτα ; μπορεί να έχεις όλα τα αφροδίσια γιατί να με κεράσεις ένα από αυτά;(Χωρίς κράνος στη μάχη το ξεχνάς )
3)γιατί να πληρώσω το ξενοδοχείο για να πάω με σένα ενώ με ένα δεκαρικο βρίσκω όμοια σου στο Μεταξουργείο;
Τέλος αυτή δεν ειναι μόνο γνώμη δική μου σίγουρα,σε έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί μύστες από εδώ πέρα ,είσαι φίρμα (με τη κακή έννοια).
Αυτά .
γεια σου νεμο ειμαι ενας φιλος του παπαροτριφτουλα για στειλε το βιντεο μια να δω κατι, εχω ανοσια στα ΣΜΝ, ευχαριστω.
ελα παπαροτριφτουλας εδω, τι εγινε, νταξει τα βρηκατε; ελπιζω να μην ειπε καμια μαλακια...