Νέα

Ζητάει και τα ρέστα ο Βαρεχάο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Τον θυμάστε τον κύριο με το δολοφονικό χτύπημα στον Νίκο Ζήση; Διαβάστε δηλώσεις του.
Βαρεχάο: Ο Ζήσης ξεπέρασε κάθε όριο

11/9/2006 17:19

Σε λίγο ο Άντερσον Βαρεχάο θα απαιτήσει από το Νίκο Ζήση να του ζητήσει και συγγνώμη! Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που με το αντιαθλητικό του χτύπημα προκάλεσε τριπλό κάταγμα στο πρόσωπο του διεθνή μας γκαρντ, με νέες του δηλώσεις χαρακτηρίζει το περιστατικό «ατυχές» και ζητά από τον παίκτη της Μπενετόν –για τον οποίο υποστηρίζει πως έχει ξεπεράσει κάθε όριο(!)- να σταματήσει να δηλώνει ανοησίες!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου έχουν ως εξής...
«Έμαθα από τον Τύπο τι λέει ο Νίκος Ζήσης και έμεινα έκπληκτος και λυπημένος μαζί. Ο Ζήσης με κατηγορεί ότι είμαι άπιστος και κακός χαρακτήρας. Είπε ότι τον χτύπησα επίτηδες και με αποκάλεσε ζώο και δολοφόνο. Δεν είχα δώσει κάποια απάντηση μέχρι στιγμής γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια στο θέμα και γιατί η συνείδησή μου είναι καθαρή. Το συμβάν ήταν θέμα κακής τύχης και επειδή καταλάβαινα τον θυμό του δεν ήθελα να απαντήσω.
Αλλά νομίζω πως πλέον ο Ζήσης ξεπέρασε τα όρια, εξαιτίας όλων όσων έχει πει, αλλά και του όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Τώρα θα πρέπει να παρακολουθήσω τον Ζήση να με μηνύει, ισχυριζόμενος πως η πράξη μου ήταν δολοφονική. Είναι ξεκάθαρο σε εμένα τι πραγματικά θέλει να πετύχει με όλα αυτά. Ο Ζήσης θα έπρεπε να ξέρει ότι το μπάσκετ είναι άθλημα επαφής. Ήταν μια επαφή που προκάλεσε τον τραυματισμό του. Αυτό είναι φυσιολογικό στο παιχνίδι, αλλά στην περίπτωση αυτή έτυχε να τραυματιστεί.
Αυτή είναι η αλήθεια και για αυτό οι διαιτητές –και ήταν τρεις- σφύριξαν απλό φάουλ. Κανένας δεν ισχυρίστηκε τίποτα διαφορετικό εκείνη την στιγμή. Επειδή είδα ότι ο τραυματισμός του ήταν άσχημος, πήγα κοντά του για να απολογηθώ, αλλά εκείνος στράφηκε εναντίον μου. Είναι παράλογα όλα όσα ισχυρίζεται. Πάντα ήμουν πιστός και καθαρός παίκτης. Ένας παίκτης που σέβεται τον αντίπαλο και παίζει κοιτώντας την μπάλα.
Πέρυσι τραυματίστηκα σοβαρά παίζοντας με την Βραζιλία και ο τραυματισμός με κράτησε εκτός έξι μήνες. Τότε δεν κατηγόρησα, ούτε έριξα το φταίξιμο σε άλλους ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Ζήσης θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας του. Θα πρέπει να σταματήσει να γεμίζει τα ταμπλόιτς, δηλώνοντας ανοησίες».
Σε απόψεις –και δικηγορικές- που φιλοξενούνται στις σελίδες των Καβαλίερς, εκφράζεται η πεποίθηση πως η μήνυση του Έλληνα παίκτη δεν πρόκειται να έχει καμία τύχη.
Μήπως θα έπερπε οργανωμένα να αντιδράσουμε στην προκλητικότητα του "κυρίου" και της ομάδας του?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Προσωπικά, δεν έχω δει μεγαλύτερη αλητεία στο μπάσκετ απ' αυτή του Βραζιλιάνου. Οι δηλώσεις του κινούνται σε ίδιο και χειρότερο επίπεδο...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μιλάμε για ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ!

Με την πολλή ντόπα του πέσανε τ΄αρχίδια....

Μόνο έτσι δικαιολογείται το θράσος του!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Έχω διαβάσεις τις απόψεις στο site των Cavaliers (άσχετο τυγχάνει να τους υποστηρίζω από την επόχή του Mark Price, μη με πάρετε με τις πέτρες)....

Αν εξαιρέσεις κανά- δυό, οι περισσότεροι άλλοι κυμαίνονται στο ύφος "we are americans, we don't feel pain, shut up motherfuckas"... (Τους έτσουξε λίγο και ο αποκλεισμός).

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Μόνο και μόνο που τέτοιοι άχρηστοι (μπασκετικα) παίζουν στο ΝΒΑ, καταλαβαίνει κανείς πολλά. Και εννοείται ότι οι νομικοί σύμβουλοι των Cavs δε θα αφήσουν να γίνει καμμιά μλκια και να χάσουν τον ξυλοκόπο έστω και για λίγο.

OP
OP
G

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Έχω διαβάσεις τις απόψεις στο site των Cavaliers (άσχετο τυγχάνει να τους υποστηρίζω από την επόχή του Mark Price, μη με πάρετε με τις πέτρες)....

Αν εξαιρέσεις κανά- δυό, οι περισσότεροι άλλοι κυμαίνονται στο ύφος "we are americans, we don't feel pain, shut up motherfuckas"... (Τους έτσουξε λίγο και ο αποκλεισμός).
Πάντα μουνόπανα αυτοί οι Αμερικάνοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom