You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζευγάρι για πολύ νέο εμφανίσιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Trelost
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.968
- Πόντοι
- 4.926
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Η αγγελία σου είναι λάθος, συντακτικά. Θα διαβάζουν όλοι τον τίτλο του thread και θα νομίζουν ότι πρόκειται για ζευγάρι, που ψάχνει άντρα. Το ορθό είναι: "Πολύ εμφανίσιμος νέος, για ζευγάρι".
Η αγγελία σου είναι λάθος, συντακτικά. Θα διαβάζουν όλοι τον τίτλο του thread και θα νομίζουν ότι πρόκειται για ζευγάρι, που ψάχνει άντρα. Το ορθό είναι: "Πολύ εμφανίσιμος νέος, για ζευγάρι".
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Ακόμα μια Κυριακή ξημερώνει πριν την ώρα της
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
θα προτιμηθουν τα ζευγαρια που ο ενας απτους 2 ειναι φιλολογος
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε λαθος μερα, επρεπε να περιμενεις 24 ωρες ακομα πριν ανοιξεις τετοιο θρεντ. Παντως υπαρχει ενα γκει ζευγαρι σ ενα αλλο θρεντ που μαλλον σε ψαχνει.Καλησπέρα σας ειμαι νεος 28 χρονων πολυ γυμνασμενος και πολυ εμφανισημος και θα ηθελα περιπετεια με ζευγαρι γιατι το εχω πολυ φαντασιωση. Οποιο ζευγαρι ενδιαφερετε ας στειλει pm φωτογραφια .
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Είσαι στο σωστό σάη!!! Τώρα μόλις 4 γυναίκες με ενημέρωσαν για το νέο θρεντάκι!!!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Πόσα δίνεις????
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
Εσύ δείχνεις φωτο ή είσαι μόνο λόγια;
Εσύ δείχνεις φωτο ή είσαι μόνο λόγια;
συμφορουμιτη ως ποσα πληρωνεις για να γαμησεις;Καλησπέρα σας ειμαι νεος 28 χρονων πολυ γυμνασμενος και πολυ εμφανισημος και θα ηθελα περιπετεια με ζευγαρι γιατι το εχω πολυ φαντασιωση. Οποιο ζευγαρι ενδιαφερετε ας στειλει pm φωτογραφια .
Αν ήσουν στο εξωτερικό θα σου είχαν στείλει πάνω από 10 απαντήσεις. Εδώ θα σου στείλει ένα ζευγάρι με ύφος και θα σου ζητήσει και 200 ευρώ. Αυτό είναι το κοινό που απευθύνεσαι δύστυχως. Έχω γσμησει στο εξωτερικό σε swinger club διάφορες κυρίες άλλες όμορφες άλλες όχι αλλά γούσταραν το παιχνίδι... Και δεν ήταν δήθεν μηξοπαρθενες... Οι Ελληνίδες είναι πιο καυλα αλλά κάπου έχουν κρυφτεί και δεν μπόρεσα να τις βρω...
περιοχη?Καλησπέρα σας ειμαι νεος 28 χρονων πολυ γυμνασμενος και πολυ εμφανισημος και θα ηθελα περιπετεια με ζευγαρι γιατι το εχω πολυ φαντασιωση. Οποιο ζευγαρι ενδιαφερετε ας στειλει pm φωτογραφια .
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Κώλο θα δώσεις, αν θέλει το ζευγάρι;Καλησπέρα σας ειμαι νεος 28 χρονων πολυ γυμνασμενος και πολυ εμφανισημος και θα ηθελα περιπετεια με ζευγαρι γιατι το εχω πολυ φαντασιωση. Οποιο ζευγαρι ενδιαφερετε ας στειλει pm φωτογραφια .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις