life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Πεστο πιο επιστημονικα.....Τον παιρνειτραβελι-με υδραυλικα
τρανσεξουαλ-χωρις.
Πεστο πιο επιστημονικα.....Τον παιρνειτραβελι-με υδραυλικα
τρανσεξουαλ-χωρις.
ευχαριστω...!!τραβελι-με υδραυλικα
τρανσεξουαλ-χωρις.
η Ζέτα είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ και 101% ΓΥΝΑΙΚΑ !!!!!!!!
όσο για αυτούς που δεν τους αρέσει, τα κουβαδάκια τους και σ άλλη παραλία !!!! να πάνε να γαμήσουν τις γκόμενές τους που είναι καλύτερες !!!! ...που ούτε καν θα έχουν δηλαδή
για ένα πούτσο μόνο τέτοιος μούναρος ? ? ?Ρε φίλε δεν είπαμε πως δεν την γαμούσαμε. Ο.Κ. λοιπόν την γαμούσαμε! Για ένα πούτσο μια χαρά είναι. (Αν και οι χαζογκόμενες χαζογαμιούνται συνήθως). Και 101% γυναίκα και μούναρος και όλα αυτά!
ΕΣΥ για γκόμενα την γουστάρεις; Να την έχεις καθημερινά δίπλα σου να σου λέει μαλακίες.
Γιατί εγώ ΔΕΝ την γουστάρω! (υποθέτω ούτε αυτή εμένα, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα του νήματος.)
ελα ρε...ενταξει εχει νοημα αυτο που λες αλλα εδω τα καβλια που κυκλοφορανε ειναι αυστηρα και μονο για γαμησι και στρατιωτικο περιπατο...Ρε φίλε δεν είπαμε πως δεν την γαμούσαμε. Ο.Κ. λοιπόν την γαμούσαμε! Για ένα πούτσο μια χαρά είναι. (Αν και οι χαζογκόμενες χαζογαμιούνται συνήθως). Και 101% γυναίκα και μούναρος και όλα αυτά!
ΕΣΥ για γκόμενα την γουστάρεις; Να την έχεις καθημερινά δίπλα σου να σου λέει μαλακίες.
Γιατί εγώ ΔΕΝ την γουστάρω! (υποθέτω ούτε αυτή εμένα, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα του νήματος.)
ναι η Μαρια Κιουρι...όσο για το ότι λέει μαλακίες... μη πιστεύεις ότι βλέπεις στην TV, αυτά λέγονται για προβολή, για να τη δίχνουν Λαζόπουλοι κλπ.. ;)
όσο για το ότι λέει μαλακίες... μη πιστεύεις ότι βλέπεις στην TV, αυτά λέγονται για προβολή, για να τη δίχνουν Λαζόπουλοι κλπ.. ;)
επειδη και εγω ετυχε να τη δω καποιες φορες απο κοντα πολυ πριν γινει γνωστη και κατεβει στα playmate, μου φαινεται οτι ηταν πιο ομορφη οταν ηταν 'φυσικη' απ οτι ειναι τωρα.......εσυ τι λες?ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ(ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ)ΛΕΤΕ ΨΙΛΟΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ VIDEAKI ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤO NET
st@rdust προφανως θα γνωριζομαστε και εμεις.Οντως ηταν πιο ωραιο μωρο παλια οταν δουλευε......ασημη ακομη.Ψαξε το βιντεακι της με το τσιμπουκι.
προφανώς ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ;) και δεν είναι βιντεάκια..είναι ένα βίντεο που θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε που εμπιστεύθηκε το γκόμενό της το μαλάκα !!!!!To "Ζετακι" οταν ειναι στην γειτονια μας ηταν ενα ηρεμο πουτανακι. Μετα τις 30/09/04 εγινε η πουταναρα που βλεπουμε σημερα μπροστα μας. Της εχουμε βγαλει και το ποιηματακ: ΖΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΙΞΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Αυτα για την ψωλου που μας το παιζει κυρια και λεει οτι ειναι και απο την Γλυφαδα.
Το μονο που την συνδεει με την Γλυφαδα ειναι το γλύψιμο που κανει στα βιντεακια που υπαρχουν στο net.
ποιά playmate ρε μεγάλε ? ? έχεις μπερδευτεί ? ? είσαι σε σωστό θρεντ ? ?επειδη και εγω ετυχε να τη δω καποιες φορες απο κοντα πολυ πριν γινει γνωστη και κατεβει στα playmate, μου φαινεται οτι ηταν πιο ομορφη οταν ηταν 'φυσικη' απ οτι ειναι τωρα.......εσυ τι λες?
το ιδιο νομιζω και για την σασα μπαστα