Νέα

Ζέτα Θεοδωροπούλου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 277K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
94078863377236855110.jpg

57062977132331954476.jpg

63596888434960333804.jpg

03532580561604781713.jpg

02516314502367713102.jpg

74410286136060596442.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Kαλο  !!!!!    Εχει αυτο το ...κατι

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
έ !!! τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε εδώ πέρα !!!!!!!!!! κάλα τόσο μαλάκες είστε ? ? ότι σας πουν το χάβετε ?!?!?!?!?!? το θέμα για την τραβελό παρουσιάστρια έχει λυθεί σε άλλο θρεντ όπου και λένα και ποιά είναι και είχαν ανεβάσει και φωτο..(για μια που είναι στο ΣΚΑΙ)

η Ζέτα είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ και 101% ΓΥΝΑΙΚΑ !!!!!!!!
όσο για αυτούς που δεν τους αρέσει, τα κουβαδάκια τους και σ άλλη παραλία !!!! να πάνε να γαμήσουν τις γκόμενές τους που είναι καλύτερες !!!! ...που ούτε καν θα έχουν δηλαδή  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
η Ζέτα είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ και 101% ΓΥΝΑΙΚΑ !!!!!!!!
όσο για αυτούς που δεν τους αρέσει, τα κουβαδάκια τους και σ άλλη παραλία !!!! να πάνε να γαμήσουν τις γκόμενές τους που είναι καλύτερες !!!! ...που ούτε καν θα έχουν δηλαδή  :2funny:

Ρε φίλε δεν είπαμε πως δεν την γαμούσαμε. Ο.Κ. λοιπόν την γαμούσαμε! Για ένα πούτσο μια χαρά είναι. (Αν και οι χαζογκόμενες χαζογαμιούνται συνήθως). Και 101% γυναίκα και μούναρος και όλα αυτά!

ΕΣΥ για γκόμενα την γουστάρεις; Να την έχεις καθημερινά δίπλα σου να σου λέει μαλακίες.
Γιατί εγώ ΔΕΝ την γουστάρω! (υποθέτω ούτε αυτή εμένα, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα του νήματος.)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Ρε φίλε δεν είπαμε πως δεν την γαμούσαμε. Ο.Κ. λοιπόν την γαμούσαμε! Για ένα πούτσο μια χαρά είναι. (Αν και οι χαζογκόμενες χαζογαμιούνται συνήθως). Και 101% γυναίκα και μούναρος και όλα αυτά!

ΕΣΥ για γκόμενα την γουστάρεις; Να την έχεις καθημερινά δίπλα σου να σου λέει μαλακίες.
Γιατί εγώ ΔΕΝ την γουστάρω! (υποθέτω ούτε αυτή εμένα, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα του νήματος.)
για ένα πούτσο μόνο τέτοιος μούναρος ? ? ?  :headbang:
αν θα γούσταρα για να την έχω γκόμενα ? ?  :grin: εννοείται και ΝΑΙ!!!!!!!!!!! είναι απίστευτη !!!! όσο για το ότι λέει μαλακίες... μη πιστεύεις ότι βλέπεις στην TV, αυτά λέγονται για προβολή, για να τη δίχνουν Λαζόπουλοι κλπ..  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ελα ρε...ενταξει εχει νοημα αυτο που λες αλλα εδω τα καβλια που κυκλοφορανε ειναι αυστηρα και μονο για γαμησι και στρατιωτικο περιπατο...
δεν ειπαμε να πας για καριερα....ενταξει ειναι μουναρα...τωρα αν δεν μπορει να πει και μια κουβεντα ...αν και καμμια φορα μερικες το παιζουν και χαζες....

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
όσο για το ότι λέει μαλακίες... μη πιστεύεις ότι βλέπεις στην TV, αυτά λέγονται για προβολή, για να τη δίχνουν Λαζόπουλοι κλπ..  ;)

Όντως, πολλές απ' αυτές το κάνουν επίτηδες. Οι bimbo καλοπουλάνε yeaaaaaah!!!

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αμα κανει η ζετα τσοντα θα πεθανω στη μαλακια θα φυρανω

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ(ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ)ΛΕΤΕ ΨΙΛΟΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ VIDEAKI ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤO NET

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ(ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ)ΛΕΤΕ ΨΙΛΟΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ VIDEAKI ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤO NET
επειδη και εγω ετυχε να τη δω καποιες φορες απο κοντα πολυ πριν γινει γνωστη και κατεβει στα playmate, μου φαινεται οτι ηταν πιο ομορφη οταν ηταν 'φυσικη' απ οτι ειναι τωρα.......εσυ τι λες?

το ιδιο νομιζω και για την σασα μπαστα

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
st@rdust  προφανως θα γνωριζομαστε και εμεις.Οντως ηταν πιο ωραιο μωρο παλια οταν δουλευε......ασημη ακομη.Ψαξε το βιντεακι της με το τσιμπουκι.

o ring

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
To "Ζετακι" οταν ειναι στην γειτονια μας ηταν ενα ηρεμο πουτανακι. Μετα τις 30/09/04 εγινε η πουταναρα που βλεπουμε σημερα μπροστα μας. Της εχουμε βγαλει και το ποιηματακ: ΖΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΙΞΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Αυτα για την ψωλου που μας το παιζει κυρια και λεει οτι ειναι και απο την Γλυφαδα.

Το μονο που την συνδεει με την Γλυφαδα ειναι το γλύψιμο που κανει στα βιντεακια που υπαρχουν στο net.

forestman1982

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδια ριχτε μια διευθυνση με τα καμωματα της στο νετ και για μας τους ψιλοασχετους :o :o

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
To "Ζετακι" οταν ειναι στην γειτονια μας ηταν ενα ηρεμο πουτανακι. Μετα τις 30/09/04 εγινε η πουταναρα που βλεπουμε σημερα μπροστα μας. Της εχουμε βγαλει και το ποιηματακ: ΖΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΙΞΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Αυτα για την ψωλου που μας το παιζει κυρια και λεει οτι ειναι και απο την Γλυφαδα.

Το μονο που την συνδεει με την Γλυφαδα ειναι το γλύψιμο που κανει στα βιντεακια που υπαρχουν στο net.
προφανώς ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια  ;) και δεν είναι βιντεάκια..είναι ένα βίντεο που θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε που εμπιστεύθηκε το γκόμενό της το μαλάκα !!!!!

επειδη και εγω ετυχε να τη δω καποιες φορες απο κοντα πολυ πριν γινει γνωστη και κατεβει στα playmate, μου φαινεται οτι ηταν πιο ομορφη οταν ηταν 'φυσικη' απ οτι ειναι τωρα.......εσυ τι λες?

το ιδιο νομιζω και για την σασα μπαστα
ποιά playmate ρε μεγάλε ? ? έχεις μπερδευτεί ? ? είσαι σε σωστό θρεντ ? ?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom