To "Ζετακι" οταν ειναι στην γειτονια μας ηταν ενα ηρεμο πουτανακι. Μετα τις 30/09/04 εγινε η πουταναρα που βλεπουμε σημερα μπροστα μας. Της εχουμε βγαλει και το ποιηματακ: ΖΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΙΞΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Τι έγινε στις 30/09/04;
To "Ζετακι" οταν ειναι στην γειτονια μας ηταν ενα ηρεμο πουτανακι. Μετα τις 30/09/04 εγινε η πουταναρα που βλεπουμε σημερα μπροστα μας. Της εχουμε βγαλει και το ποιηματακ: ΖΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΟΙΞΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
εγινε η πουταναρα που βλεπουμε σημερα.Τι έγινε στις 30/09/04;
Φακιουη ζετα ειναι βρε ηλιθια
ζετα θεοδωρακοπουλου τη λεει ο βλακας ο δημοσιογραφος στην αρχη του βιντεο..Τα μάτια της στο βιντεάκι είναι κουραδί και το βυζί κανονικό.
εγινε η πουταναρα που βλεπουμε σημερα.
ηταν ξεκαθαρος.τι δε καταλαβες/?
Βιντεο εκδικηση ειναι απο οσο ξερω γιατι το τυπο τον εκανε κερατα.
τι επαγγέλεται ο τύπος; Στείλε μου πμ αν δε θες δημόσια, θέλω να δω κάτι
Τα μάτια της στο βιντεάκι είναι κουραδί και το βυζί κανονικό.
Το βυζι που το ειδες κανονικο? Πλαστικο ειναι.
Εισαι και γυναικα (και καλα) και θα πρεπει να το ξεχωριζεις με την πρωτη...
Συλλεκτικο παντως το βιντεακι. Εχει Μινα Ιορδανιδου πριν γινει ο Τζοκερ.
η ζετα ειναι την εποχη που δουλευε σερβιτορα ακομα στο αγορα στον κορυδαλλο και την γαμαγε ενασ υπευθυνοσ απο την αιγλη αυτοσ εβγαλε το βιντεακι τησ στην φορα οταν τον εστειλε για να τησ την σπασειAυτό το βιντεάκι που κυκλοφορεί πρέπει να είναι μούφα.Δεν μοιάζει με την Ζέτα βασικά η κοπέλα του βίντεο.
οσοι συχναζαμε κορυδαλλο ξερουν..αλλα εχω την εντυπωση AURORA φιλε δουλευε....η ζετα ειναι την εποχη που δουλευε σερβιτορα ακομα στο αγορα στον κορυδαλλο και την γαμαγε ενασ υπευθυνοσ απο την αιγλη αυτοσ εβγαλε το βιντεακι τησ στην φορα οταν τον εστειλε για να τησ την σπασει
Oτι δεν μοιάζει με την Ζέτα η κοπέλα του βίντεο είπα αγόρι μου..σιγά πως κάνεις έτσι?οσοι συχναζαμε κορυδαλλο ξερουν..αλλα εχω την εντυπωση AURORA φιλε δουλευε....
ελεος ρε αληντισσα με τις μαλακιες...ρωτα μια γυρα να μαθεις στην τελικη..οτι θελετε λετε και γραφετε...