MEKANES
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
??Πρέπει να γράψετε και οι δύο ένα μανιφέστο με τις θέσεις σας.
??Πρέπει να γράψετε και οι δύο ένα μανιφέστο με τις θέσεις σας.
Ε ναι...και το πασοκ εκανε σοσιαλισμο...Δηλαδη τυπε πας σε αφεντρα, αλλα για να τη δειρεις?
Τυπε οταν ο μεσος ελληνας ειναι μαλθακοπουλης και πολλοι (σαν τον βιταμ) γουσταρουν να ντυνονται γυναικεια, πως να μη γαμιουνται οι Ελληνιδες με εμας μεταΕ ναι...και το πασοκ εκανε σοσιαλισμο...
Εγω το εχω πει η γραμμη μου ειναι αριστερη συσπειρωση και οτι αντινδ υπαρχει.Πρέπει να γράψετε και οι δύο ένα μανιφέστο με τις θέσεις σας.
ρε συ τα μπέρδεψες. άλλο οι αφέντρες άλλο οι υποτακτικές.Κανω χρονια γυμναστικη και κραβ μαγκα.
Με τις αφεντρες ειναι συκοφαντίες εγω τις δερνω οχι να με δερνουν κλπ που λενε τα τσιρακια.
το πασόκ που κολλάει στη συσπείρωση? θυμάμαι έκανες έκκληση και στο πασόκΕγω το εχω πει η γραμμη μου ειναι αριστερη συσπειρωση και οτι αντινδ υπαρχει.
Επισης στηριζω ολους τους μπουρδελιαριδες και τους βετερανους.
Οι αγαπουληδες πυρφοροι νδ κλπ να πατε στον τζον100
Εχεις δει αγγελια με υποτακτικες?εγω με αφεντρες εχω βρει,αν βρεις με υποτακτικες στειλε μουρε συ τα μπέρδεψες. άλλο οι αφέντρες άλλο οι υποτακτικές.
ρε συ τα μπέρδεψες. άλλο οι αφέντρες άλλο οι υποτακτικές.
δηλαδή άμα δεν βρεις αγγελία με ζιγκολό βάζεις περούκα σε γυναίκα και τη φωνάζεις βασίληΕχεις δει αγγελια με υποτακτικες?εγω με αφεντρες εχω βρει,αν βρεις με υποτακτικες στειλε μου
Οχι οχι ακομα john!!στηρίζω. μια φώτο όλη η αλήθεια
τέρμα ο πόλεμος. αποχωρώ πρώτος....
ζαν ΙΣΟΠΑΛΙΑ
Μπουρδελιαρη ναι μεν με τον προμοτορα ειχα τρελη διαφωνεια σε ολα αλλα ιεραρχικα το μεγαλύτερο μενος το εχω για τραμου και μπαρμπαθειτσο.Οχι οχι ακομα john!!
Τι να βοηθησουν ρε ρετρο αφου ολες αυτες ειναι κολγκιρλ.τύπε ζαν σου εφαγε ύπουλα την πρωτιά ο τυπος τζον
δεν ειναι τυχαίο που μολις ανοίχτηκε το νήμα τούτο, ανοιξε την καβα με τις φωτο και ανεβάζει μπαμ μπαμ στο νήμα με τις γυμνες. προσπαθει να αλλαξει αντζεντα και να κερδίσει λαικ που θα τονε βοηθήσουν δημοσκοπικά
Καταλαβαίνω οτι δεν αντέχεις άλλο να τίθεσαι σε οποιαδήποτε σύγκριση και αναμέτρηση με το αυτιστικό τον Ζαν Πίκερ Βιτάμ. Συμπάσχω και σε συμπονώ.ζαν άστο το λήξαμε
ισοπαλία
Τεστοστερονη ζαν κλωντ
Οιστρογονα τζον100
βλέπω προσπάθεια να ρίξεις τους τόνους. ελπίζω να μην ευθύνεται το ντάμπλ σκορ που έφτασε αμυγδαλήΜπουρδελιαρη ναι μεν με τον προμοτορα ειχα τρελη διαφωνεια σε ολα αλλα ιεραρχικα το μεγαλύτερο μενος το εχω για τραμου και μπαρμπαθειτσο.
Ο προμοτορας αν δεν επαιρνε το μερος του λευτερη τοτε και δεν μου κωλοτριβοταν δεν θα υπηρχε θεμα.
Εγω εντωμεταξι του ειχσ πει παλιοτερα να στησουμε τ αμαξια σε κοντρα 10 χιλιομετρων και ο χαμενος να κερναγε μπυρε και ποτα
βλέπω προσπάθεια να ρίξεις τους τόνους. ελπίζω να μην ευθύνεται το ντάμπλ σκορ που έφτασε αμυγδαλή