Νέα

Zean Claud squad (Οι Κατάφρακτοι)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός πιστεύετε ότι είναι πιο δυνατός;

• Jean-claud

Ψήφοι: 28 32,9%
  • john100

Ψήφοι: 57 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
πήγα να φέρω εγώ λίγο άρωμα ανδρισμού αλλά έμεινα να μυρίζω μόνος μου.
Τρέξανε τσίσα δεν τα πρόλαβες.
Εγινε πολυ politicaly correct το site, το προ-προηγουμενο μορφης φορουμ ανα 2 σελιδες ειχε και απο ενα ραντεβου θανατου , 5 mute , 3 ban , 2 κλωνους.
Τωρα αυτο εδω εχει γίνει σαν το insomnia , σε λιγο θα βαλουν και αγγελιες για περιφερειακά pc

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ε ναι ρε τυπε , οι μπουρδελιαριδες εδω μεσα ειναι ασσοι στις προσφορές και μαζευουν και ποντους απο καρτες ΑΒ

Από ίντερνετ μπάνκιγκ πάντως είναι μύστες. Λογικό αν σκεφτείς ότι δεν χρησιμοποιούν υπηρεσίες που να δέχονται μόνο μετρητό. Π.χ. η σουις αβιέσιον , δεν ζητά μετρητά, όπως τα ρδέλα. Πληρώνεις με έμβασμα από τα ... νησιά !

ledocteur

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
374
Πόντοι
280
Τζών λίρα 100 - δαγκωτό

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγινε πολυ politicaly correct το site, το προ-προηγουμενο μορφης φορουμ ανα 2 σελιδες ειχε και απο ενα ραντεβου θανατου , 5 mute , 3 ban , 2 κλωνους.
Τωρα αυτο εδω εχει γίνει σαν το insomnia , σε λιγο θα βαλουν και αγγελιες για περιφερειακά pc
εμένα με συμβουλεύουν να βρίσω για να μην φάω μπαν πάντως.
πάω ενάντια στο ρεύμα αν δεν βρίζω.

MEKANES

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
3
Like
51
Πόντοι
0
Λαϊκη απαίτηση. Ένα θέμα για δυο μεγάλους αντιπάλους.Μια μεγαλη κόντρα. θα βρεί νικητή; Ποιός απο τους δυο θα επικρατήσει.
Πάρτε θέση.
Ψηφιστε και Δώστε πόνο
AΠOΔΟSEIS
1 123,4
X 7,654
2 123,4

TITZI.jpg
2997829.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
Από ίντερνετ μπάνκιγκ πάντως είναι μύστες. Λογικό αν σκεφτείς ότι δεν χρησιμοποιούν υπηρεσίες που να δέχονται μόνο μετρητό. Π.χ. η σουις αβιέσιον , δεν ζητά μετρητά, όπως τα ρδέλα. Πληρώνεις με έμβασμα από τα ... νησιά !
Ακριβως.
Ειναι ολοι με ενα κινητο στο χέρι με ρολόγια κτλ και πληρωνουν παντου.
Που ειναι οι μαγκες που εβγαζαν να πληρωσουν και εβγαινε η ματσα με τα 100αρικα και 500αρικα και εψαχναν 5 ευρω που για να το βρουν ειχαν περάσει 6 χιλιαρικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εμένα με συμβουλεύουν να βρίσω για να μην φάω μπαν πάντως.
πάω ενάντια στο ρεύμα αν δεν βρίζω.
Εσυ ποιανου κλωνος εισαι ?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το ίντερνετ μπανκινγκ είναι για αυτούς που έχουν δουλειά, περιουσίες, άνεση.
οι άνεργοι που φαλήρισαν τις δουλειές τους και κλείσανε ρολά, ζουν με 500 ευρώ ενοίκιο που εισπράττεται μαύρο για να μην δηλωθεί στην εφορία σαν εισόδημα, είναι μύστες με το αδήλωτο ενοίκιο στη μαξιλαροθήκη.
ρώτα κάνα συγγενή να σου δείξει τι είναι το ιντερνετ μπανκινγκ να μην σε λένε από χωριό.

Ακριβως.
Ειναι ολοι με ενα κινητο στο χέρι με ρολόγια κτλ και πληρωνουν παντου.
Που ειναι οι μαγκες που εβγαζαν να πληρωσουν και εβγαινε η ματσα με τα 100αρικα και 500αρικα και εψαχναν 5 ευρω που για να το βρουν ειχαν περάσει 6 χιλιαρικα

Εσυ ποιανου κλωνος εισαι ?
προσφάτως το πουλί λένε. τι σημασία έχει τι λέω εγώ.

MEKANES

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
3
Like
51
Πόντοι
0

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
το ίντερνετ μπανκινγκ είναι για αυτούς που έχουν δουλειά, περιουσίες, άνεση.
οι άνεργοι που φαλήρισαν τις δουλειές τους και κλείσανε ρολά, ζουν με 500 ευρώ ενοίκιο που εισπράττεται μαύρο για να μην δηλωθεί στην εφορία σαν εισόδημα, είναι μύστες με το αδήλωτο ενοίκιο στη μαξιλαροθήκη.
ρώτα κάνα συγγενή να σου δείξει τι είναι το ιντερνετ μπανκινγκ να μην σε λένε από χωριό.

προσφάτως το πουλί λένε. τι σημασία έχει τι λέω εγώ.
Κατι λαθος εχεις καταλάβει.
Οσοι εχουν πολλα φράγκα μονο ιντερνετ μπανγκινγ δεν εχουν.
Εχουν private banking.
Με το τηλεφωνο ολα τα κανουν, λενε στο πουτανακι στην τραπεζα πληρωσε αυτο πληρωσε το αλλο και βαλε τα αλλα να αυγατίζουν και μην μου ζαλιζεται τ αρχιδια στα τηλεφωνα
Και θα περάσω απο εκει να παρω κανα 10χιλιαρο μετρητα να εχω σπιτι για τα μικροεξοδα, κανονισε να τα εχεις στο γραφειο σου να μην παω ταμεια και αρχιδια και της κλεινει το τηλ στην μουρη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εχουν private banking.
Με το τηλεφωνο ολα τα κανουν, λενε στο πουτανακι στην τραπεζα πληρωσε αυτο πληρωσε το αλλο και βαλε τα αλλα να αυγατίζουν και μην μου ζαλιζεται τ αρχιδια στα τηλεφωνα
Και θα περάσω απο εκει να παρω κανα 10χιλιαρο μετρητα να εχω σπιτι για τα μικροεξοδα, κανονισε να τα εχεις στο γραφειο σου να μην παω ταμεια και αρχιδια και της κλεινει το τηλ στην μουρη.

Τύπε τι λέμε τώρα ;;;
Όλοι οι μικρομισθωτοί πληρώνονται με έμβασμα και έχουν ίντερνετ μπάνκιγκ για να πληρώνουν τον εναλλακτικό πάροχο που έβαλαν το ρεύμα .. για να γλυτώνουν 0.0002€ ανά κιλοβατώρα, στις 300 που καίει το 2άρι των 52τμ σε 2 μήνες ...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εχουν private banking.
λεφτάς και εσύ έ? να με συγχωρείς τότε. εγώ δεν έχω λεφτά. έχω ίντερνετ μπάνκινγκ. βρείτε τα μεταξύ σας εσείς οι λεφτάδες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
Τύπε τι λέμε τώρα ;;;
Όλοι οι μικρομισθωτοί πληρώνονται με έμβασμα και έχουν ίντερνετ μπάνκιγκ για να πληρώνουν τον εναλλακτικό πάροχο που έβαλαν το ρεύμα .. για να γλυτώνουν 0.0002€ ανά κιλοβατώρα, στις 300 που καίει το 2άρι των 52τμ σε 2 μήνες ...
Οχι μονο αυτο.
Ειναι και ψαχνουν προσφορα για νυχτερινό ολη μερα.
Ειναι με τα σκατωμενα σωβρακα και περιμένουν να παει βραδυ για να βαλουν πλυντηριο
Και μαζευονται στα sites και κραζουν για τα 2,5 ευρω προμηθεια που τους κρατάει η τραπεζα για συναλλαγη μεσω ebanking.
Εχουν βγαλει και 3 καρτες εξωτερικου προπληρωμένες και στελνουν τα λεφτα γυρω γυρω σε ολο το κοσμο για να γλυτωσουν την προμηθεια της Ελληνικης τραπεζας

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το τραπεζογραμμάτιο παίζει γραπτός λόγος εδώ. γράφω ένα εκατομμύριο και έχει αξία ένα εκατομμύριο. τώρα που το ξέρω θα γίνω εκατομμυριούχος και με 35 ακίνητα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Οχι μονο αυτο.
Ειναι και ψαχνουν προσφορα για νυχτερινό ολη μερα.
Ειναι με τα σκατωμενα σωβρακα και περιμένουν να παει βραδυ για να βαλουν πλυντηριο
Και μαζευονται στα sites και κραζουν για τα 2,5 ευρω προμηθεια που τους κρατάει η τραπεζα για συναλλαγη μεσω ebanking.
Εχουν βγαλει και 3 καρτες εξωτερικου προπληρωμένες και στελνουν τα λεφτα γυρω γυρω σε ολο το κοσμο για να γλυτωσουν την προμηθεια της Ελληνικης τραπεζας
τόσο λεπτομέρεια ούτε να το ζεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.478
Πόντοι
12.756
τόσο λεπτομέρεια ούτε να το ζεις
Μα μας εχουν ζαλισει τ αρχιδια ολη μερα, ηρθε και η σειρά μας να γαμησουμε.
Βλέποντας αυτους σκεφτεσαι ποσο καλά διαχειριστηκες καποια θέματα στην ζωη και δεν καταντησες να βλεπεις την ωρα για να αναψεις το κλιματιστικό.

Ξερεις τι σου δίνουν τα φράγκα τυπε ? την δυναμη της ΕΠΙΛΟΓΗΣ !!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μα μας εχουν ζαλισει τ αρχιδια ολη μερα, ηρθε και η σειρά μας να γαμησουμε.
Βλέποντας αυτους σκεφτεσαι ποσο καλά διαχειριστηκες καποια θέματα στην ζωη και δεν καταντησες να βλεπεις την ωρα για να αναψεις το κλιματιστικό.

Ξερεις τι σου δίνουν τα φράγκα τυπε ? την δυναμη της ΕΠΙΛΟΓΗΣ !!
δεν ξέρω, διαβάζοντας τους πλούσιους εδώ πιστεύω κάτι να μάθω.

astakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
173
Πόντοι
281
Τιτανομαχία :confused:

• Like