barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.273
- Πόντοι
- 5.506
Συριζα-ναζι το ίδιο μαγαζί.Με το φυλοβιο ρε γκεουλα εχουμε δωσει μαχες στο νημα με τα πολιτικα.
Συριζα-ναζι το ίδιο μαγαζί.Με το φυλοβιο ρε γκεουλα εχουμε δωσει μαχες στο νημα με τα πολιτικα.
Ρε μλκ bird;;;;;;;;θα με μνημονεύεις ενώ αυτογελοιοποιήθηκες?
τουλάχιστον τώρα ξέρεις ότι πονάει και δεν μπορείς ούτε να με προκαλέσεις σε στοίχημα ούτε να μου κλείσεις ραντεβού ούτε να βρίσεις. θα είσαι καλο κουνελάκι.
το πουλί? όχι φίλεΡε μλκ bird;;;;;;;;
Οκ, τον ψάχνουμετο πουλί? όχι φίλε
Παντως πρινς καποιο κλωναρι εισαι μολις αλλαξε το σαιτ πεταχτηλες σαν την τσουτσου.το πουλί? όχι φίλε
Εσύ βλέπω πάντως πολλά τσουτσουνάκια πιάνεις από τον τζον. Πάλι μες τη χαρά θα είσαι.Παντως πρινς καποιο κλωναρι εισαι μολις αλλαξε το σαιτ πεταχτηλες σαν την τσουτσου.
εδώ αλλάζετε όλοι τους λογαριασμούς σαν τα πουκάμισα γιαυτό δεν πάει αλλού το μυαλό σας. πες μου με ποιον σου μοιάζω όμως να δω και εγώ πως φαίνομαι.Παντως πρινς καποιο κλωναρι εισαι μολις αλλαξε το σαιτ πεταχτηλες σαν την τσουτσου.
Ζαν κλωντ 1.80 83 κιλα 31Ξέρουμε ύψος, βάρος, ηλικίες των αντιπάλων??
Ζαν κλωντ 1.80 83 κιλα 31 γουστάρει να πιάνει τσουτσουνάκια
Τζον100 1.68 80 κιλα ηλικια ?45 plus
ναι βρε τι νόμιζες ότι θα πρέπει να ξαναδιαγραφείς για τον διασυρμό? φτάνει πια όχι άλλο λογαριασμό.έχει πλέον αγνόηση το φόρουμ ;;;;;;;;;;
είναι συγκλονιστιοκό αυτό !!!!
αν πατήσω αγνόησε για κάποιους δεν θα τους βλέπω καθόλου ;;;;
πολύ χρήσιμο !!!!!
Αυτα να τα πεις στο μπουρδελιαρη που ειχε λυσσαξει.Γεμισε αδερφες το σαιτ.
Παλιά οποιος ειχε κατι προσωπικό εδω μεσα εκλεινε ενα ραντεβου θανατου και βγαιναν τα μαχαίρια και εκλεινε το θεμα.
Τωρα ανοιγουμε ψηφοφορίες
Που να τρέχουν σε ραντεβού θανάτου στις πλατείες, θα τους τουλουμιάσουν στο ξύλο τα πάκια.Γεμισε αδερφες το σαιτ.
Παλιά οποιος ειχε κατι προσωπικό εδω μεσα εκλεινε ενα ραντεβου θανατου και βγαιναν τα μαχαίρια και εκλεινε το θεμα.
Τωρα ανοιγουμε ψηφοφορίες
Που να τρέχουν σε ραντεβού θανάτου στις πλατείες, θα τους τουλουμιάσουν στο ξύλο τα πάκια.
Τη θειάς σου το μπουγαδοκόφινο εσένα. Το έχει δηλώσει ο μάλαξ, δεν το έχω πρόχειρο.Τύπε ... εσύ δεν πρέπει να λες για τύπους που ... πιάνουν τσουτσουνάκια !!!!
Ούτε για ... πάκια ...
ξέρεις γιατί !!!!!!!
Σινεμά κτλ !!!!!
πήγα να φέρω εγώ λίγο άρωμα ανδρισμού αλλά έμεινα να μυρίζω μόνος μου.Εχετε κανει το σαιτ Σουηδία.
Εδω μεσα παλιά βρωμαγε κατρουλιλας και μποχα απο ρδελα του 5ευρου.
Τωρα μυρίζει Old Spice και Armani Code
Αλλαξε και το φορουμ, cosmopolitan το κάνατε
Ε ναι ρε τυπε , οι μπουρδελιαριδες εδω μεσα ειναι ασσοι στις προσφορές και μαζευουν και ποντους απο καρτες ΑΒΡε τύπε το old spice, είναι οικονομικό ! Έχει και 1+1 ο ΑΒ !!!!!
Σουηδοί δεν θα γίνουμε ποτέ !
Όχι όλοι δηλαδή. Γιατί από παλιά κάποιοι έτρωγαν ... σούσι !!!!