Νέα

Zean Claud squad (Οι Κατάφρακτοι)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός πιστεύετε ότι είναι πιο δυνατός;

• Jean-claud

Ψήφοι: 28 32,9%
  • john100

Ψήφοι: 57 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το συνολο μεχρι ωρας των ψηφοφορων ειναι 58 πολλοι λιγοι εχουν ψηφισει.
Απλα ο προμοτορας κουβαλαει κοινο απο της γυμνες φωτογραφιες ενω εγω εχω μονο απο τα πολιτικα και τους περισσοτερους εχθρους.
σου έχω tip

ξεκίνα να φωτογραφίζεις γκόμενες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να δειτε αληθινη μαχη βανταμ με προμοτορα

Συνημμένα

• Screenshot_20210315_212649.jpg
    Screenshot_20210315_212649.jpg
    145,3 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Απορώ , γιατί δεν τσακώνεστε εδώ. Σε άλλα τρεντ ξεσκίζεστε και οι δύο και μαλώνετε με το παραμικρό. Θέλω να δω Τιτανομαχία και Μονομαχία μεγάλου βεληνεκούς. Για να σας δω και εδώ!
Καλα αυτο ειναι ενα ερωτημα. Αλλοτρωγονται σαν τα κοκορια εδω ουτε ενα μπινελικι.:glasses::glasses::glasses:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ένας απολύτως ηλίθιος VS ενός λογικού, προσγειωμένου και αντικειμενικού ανθρώπου. Τέτοιες ψηφοφορίες, μόνο στο μπου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.164
Πόντοι
6.056
Καλα αυτο ειναι ενα ερωτημα. Αλλοτρωγονται σαν τα κοκορια εδω ουτε ενα μπινελικι.:glasses::glasses::glasses:
Tυπε την πατησες σαν τον κωλογερο κι εσυ που εκανε νημα για ξεκατινιασμα και μπινελικια και ημασταν ολοι με τσαι και συμπαθεια :confused::confused::confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Aλάνια μου δεν έχετε καταλάβει ότι τα ντουέτα δε γουστάρουν να γίνονται θέμα στην αρένα. Φυλόβιος - Μπαρόκ και Ζαν - Τζον γουστάρουν να σκανάρουν το φόρουμ και μόλις ανιχνεύσουν μήνυμα του αντιπάλου να χώσουν χωρίς οίκτο. Στο στημένο σκηνικό κολλάνε δεν είναι σολίστ.

Καλύτερα νήμα με ποιο ντουετάκι ψήνεται για αρένα μονομαχιών.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Tυπε την πατησες σαν τον κωλογερο κι εσυ που εκανε νημα για ξεκατινιασμα και μπινελικια και ημασταν ολοι με τσαι και συμπαθεια :confused::confused::confused:
Έξω χιόνι μέσα ο ζαν με τον τζον με Τσάϊ ,κουβέρτα και πολυ αγαπη

FrischgeduschT

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2020
Like
136
Πόντοι
1
Δυο γιάννηδες πλακώνονται δηλαδή;
νομιζω ποιό δυνατος ειναι ο Jean100

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Η νίκη του John100 είναι συντριπτική, παρακαλώ το νήμα να συγχωνευτεί με το "Λάδωσε μου το μουνάκι"

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Με λιγα λογια ο μεσος μπουρδελιαρης εχει προτυπο εναν νδ μεσοαστο,πυρφορο με τα κολγκιρλ και αγαπουλη με τις εξω γκομενες,τάσσεται εναντια των οικων ανοχης και ειναι μπουλης μικροτσουτσουνος που φωτογραφιζει κολγκιρλ και τα παρουσιαζει ως γκομενες του.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε ζαν χαλάρωσε ρε αγόρι, μια μαλακία στο μπου είναι...
τι σημαίνει "ο μέσος μπουρδελιάρης" και γιατί θα πρέπει να προσδιορίζεσαι ως τέτοιος?
λες ότι είσαι 31 χρονών, 180, γυμνασμένος, υγιής και τέλος πάντων βγάζεις και τα λεφτά σου. δεν το αμφισβητώ - δεν με αφορά κιόλας.
ζήσε τη ζωή σου ρε αγόρι μου γιατί τα νεανικά χρόνια που περνάς τώρα, και μάλιστα χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν θα ξανάρθουν ποτέ.
βγες έξω, πέρνα καλά, γάμα γκομενάκια (όχι μόνο βίζιτες), κάνε ταξίδια, γέλα με φίλους....
αυτά θα σου μείνουν και όχι τα λαικς στο μπου...
Προμοτορα νομιζεις οτι πηρα στα σοβαρα τη ψηφοφορία?
Απλα τι προτυπο εχουν οι περισσοτεροι ρε προμοτορα και μετα λεμε γιατι βγηκε ο κουλης.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ζαν διάβασες καθόλου αυτά που σου έγραψα?
ποιος κούλης και ποιο πρότυπο? και τι θα έπρεπε δλδ να έχουν για πρότυπο, εσένα κι εμένα?
βγες ρε έξω για να ζήσεις και όχι για να σπάσεις...
διοχέτευσε την ενέργειά σου στη δουλειά (για λεφτά και πρόοδο), στις γκομενίτσες (για κανονικά γαμήσια κι όχι βιζιτοξεπέτες) και για να αποκτήσεις εμπειρίες με ταξίδια, χόμπι, συναναστροφές (σοβαρές, όχι ινδιάνους και τον μπάμπη το σουγια)
Προμοτορα μπαμπα και ζω και σε μπουρδελακια πηγαινα και εμπειριες εχω και ταξιδια εχω παει και εμπειριες εχω μια χαρα ολα.

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Το πρότυπο Σύριζα???:think:
(πουτανες, γκόμενές, ταξίδια κτλ)
Πάντως οι ιδεολόγοι αριστεροί είναι ενάντια στις πουτανες...
Γιατί οι πουτανες είναι προϊόν καπιταλιστικης εκμετάλλευσης των φτωχών εργατικών τάξεων και άλλα τέτοια "κουλά"...
Ότι και να πιστεύετε, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.380
Πόντοι
28.246
Με λιγα λογια ο μεσος μπουρδελιαρης εχει προτυπο εναν νδ μεσοαστο,πυρφορο με τα κολγκιρλ και αγαπουλη με τις εξω γκομενες,τάσσεται εναντια των οικων ανοχης και ειναι μπουλης μικροτσουτσουνος που φωτογραφιζει κολγκιρλ και τα παρουσιαζει ως γκομενες του.
Σου εύχομαι, όσες γκόμενες και όχι πουτάνες, έχει βγάλει ο Τζον και έχει γαμήσει, να καταφέρεις τουλάχιστον τις μισές να τις βρεις στον αγοραίο έρωτα να τις γαμήσεις.

Την καλημέρα μου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σου εύχομαι, όσες γκόμενες και όχι πουτάνες, έχει βγάλει ο Τζον και έχει γαμήσει, να καταφέρεις τουλάχιστον τις μισές να τις βρεις στον αγοραίο έρωτα να τις γαμήσεις.

Την καλημέρα μου.
Αστο ζεμπου ακομα γελαω με τις κοτσανες που λες.
Ναι γκομενες πιστεψε το εσυ εμεις ομως οχι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.380
Πόντοι
28.246
Αστο ζεμπου ακομα γελαω με τις κοτσανες που λες.
Ναι γκομενες πιστεψε το εσυ εμεις ομως οχι
Εγώ να δεις πως γελάω που δηλώνεις ότι δεν σε νοιάζει η ψηφοφορία. Σε νοιάζει και σε κόβει. Αλλιώς δεν θα έμπαινες καθόλου να ασχοληθείς. Κλάψε με μαύρο δάκρυ, σπάσε κανένα γυαλί και κόψε τον λαιμό σου, κάνε ό,τι θέλεις.
Άντε γιατί μας έχει ζαλίσει με τον κάθε έναν που σου κάθεται στον λαιμό να τον ψάχνεις σε κάθε νήμα να ξεκατινιαστείς μαζί του λες και έχουμε την όρεξή σου.
:klapseee:

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Πιστεύω αυτός ο αγώνας θα είναι πιο σημαντικός,εδώ έχουμε 3 φαβορί δυνατά μέλη που πρέπει να παλέψουν για να αναδειχτεί ο πιο δυνατός..
Καλή ψηφοφορία και καλή ανάδειξη νικητή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom