jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ποιον θα λεει βαγγον?οι τεσσερις
Ποιον θα λεει βαγγον?οι τεσσερις
Εξ αιτίας του "έξυπνου" τηλεφώνου.οι τεσσερις
μετραει και ο τεωςΕίναι ατυχής η ψηφοφορία. Ο τραμουντανας απέχει καιρό και έχει απολέσει την ancienne gloire του.
Ο τέως βασιλεύς;μετραει και ο τεως
εδω και χρονια εχει πει απιστευτα μαργαριταρια
η ψηφοφορία τον δείχνει ακμαίο στα μάτια του κόσμουΕίναι ατυχής η ψηφοφορία. Ο τραμουντανας απέχει καιρό και έχει απολέσει την ancienne gloire του.
Ο κόσμος ξέρει να εκτιμάη ψηφοφορία τον δείχνει ακμαίο στα μάτια του κόσμου
Με μπαναρατε στο νημα προμοτορα και το ξερεις καλα.
τι σου έκανα πάλι ρε ζαν? τι μύγα σε τσίμπισε?
όλη μέρα μαζί σου ασχολούμαι, ρε μήπως σε έχω υιοθετήσει και δεν το ξέρω?
ναιΜοιαζω για αντισθένης?
Τοτε ποιος με μπαναρε ρε προμοτορα αφου εσενα ειχα στριμωξει στη γωνια?Μοιαζω για αντισθένης?
τι είπες ρε σκουπίδι ? θα σε σοδομίσω μέχρι να κλάνεις αίμα από την μύτηΕιναι απο εκει στα πολιτικα τον λιντζαρουμε
χαχαχαχαχα!Στο καπακι εφτασες!!!Δωσε πονο το ΠΝ μαζι σου!!!!τι είπες ρε σκουπίδι ? θα σε σοδομίσω μέχρι να κλάνεις αίμα από την μύτη
ρε προιόν σπασμένης καπότας ... θα σε λιώσω στην γωνία σαν κατσαρίδαΘελω να δω την εκφραση του θειτσου οτι μπηκε σε διαγωνισμο.
Μεγαλο σουργελο αν καο παλι εχω τις αμφιβολιες μου οτι με καπιταλα κρυβεται απο πισω το ιδιο σουργελο.
Ελα οι ένοπλες δυνάμεις εναντίον των γιωτάδωνχαχαχαχαχα!Στο καπακι εφτασες!!!Δωσε πονο το ΠΝ μαζι σου!!!!
να τα πάρουμε με τη λογική ρε μαν. οι διαχειριστές και μοντερέηδες άνθρωποι είναι και αυτοί. Δεν μπορούν να σχολιάζουν όμως με την ιδιότητά τους εμφανή γιατί όλοι θα το χρησιμοποιούνε σαν επιχείρημα.με κολακεύεις...
εκπροσωπείς τον ζαν?
Μην κανεις τη σουπια ρε πες ποσες κατουρημενες ποδιες εγλυψες για να μπαναριστω στο νημα?
τι πίνεις ρε ζαν?
μπάφος δεν φτάνει για αυτά που λες...
σκάσε αποτέλεσμα σπασμένου προφυλακτικού...Μην κανεις τη σουπια ρε πες ποσες κατουρημενες ποδιες εγλυψες για να μπαναριστω στο νημα?
ohhh yesss... θα τον σκίσω τον μαντάμΑντε να θυμηθουμε παλιες εποχες με τους θρυλικούς καυγαδες...Και τα ραντεβού θανατου!!