il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παντως οποιος το παρει εχω στο γκαραζ μου τις ζαντες (αλουμινιου)τις μανας του,αν τις θελει 400 ευρω με λαστιχα μαζι(οχι ιδια)
αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι του '85 μοντελο.εκτος αν εχεις αλλαξει το Ταμπλο και το τιμονι και εχεις βαλει απο πιο παλιο αμαξι!το αμαξι με το ταμπλο και το τιμονι αυτο εβγαινε μεχρι το 1973.παντος μπραβο ωραια φωτο!εχει χαβαλεΕγώ δίνω Λάντα του 85 με GPS Bluray MP3 TFT αυτό δεν είναι Λάντα ο Κιτ είναι
Εν τάξει, δε μας λες πόση βενζίνα έχει μέσα.
Πες μας τουλάχιστον:
Έχει θερμαινόμενο πίσω τζάμι?
και για ποντικοπαγιδα ειναι καλο.μεγαλη μουνοπαγιδα το zastava !!!
και για ποντικοπαγιδα ειναι καλο.
και για ποντικοπαγιδα ειναι καλο.
Δεν μπορείτε να πείτε....το zastava έχει περισσότερα πόστ από bmw και MG......που να ταν και κάμπριο!
αμα ειχα περιστερια θα το αγοραζα ρε φιλε.για περιστερωνας ειναι καλο.
αλλα το δινεις φτηνα ρε φιλε.σκεψου λιγο τα δερματινα που εχεις μεσα,το GPS,τα ζαντολαστιχα,τα φωτα XENON,τους 10 αεροσακους,το clima,το συναγερμο,250PS που εχει και ειναι και τουρμπισιο.φιλε να το ξανασκεφτεις ολα αυτα που εχει ειναι λεφτα,μην το σκοτωνεις το αυτοκινητο.
Αμα το γεμισεις βενζινη θα ανεβει η αξια του στο διπλασιο! Αχαχαχαχαχαχα
Δεν κάνω πλάκα και μπορεί να είναι σχτεικά παλιό αλλά είναι διαχρονικό αμάξι...το δίνω 7000 ευρώ τελευταία τιμή...είναι πολύ γερό και ποιοτικό αλλά και παιχνιδιάρικο
καταρχην παιδια σας δουλευει! αυτο δεν ειναι τ'αμαξι του γιατι δεν μπορει να ειναι μοντελο '82.αν δειτε εχει στο πλα'ι' πλαστικο εχει πλαστικους προφιλακτηρες και πλαστικους καθρεφτες.αυτο ειναι το πιο καινουργιο μοντελο 101 Scala που βγαινει απο το 1990 και μετα (σε λιγα κοματια μεχρι το 1993.και πιο πολυ προοριζοταν για εξαγωγη) μετα το 1993 αρχισε να βγαινει μονο αυτο οταν σταματισε να βγαινει το απλο Zastava 101.αν το αμαξι ηταν μοντελο '82 θα ειχε σιδερενιους επιχρωμιομενους καθρεφτες και προφυλακτηρες και δεν θα ειχε πλαστικο στο πλα'ι'!ο φιλος μας εκανε Save μια φωτο και μας την εβαλε!παντος μπραβο εχει χαβαλε το θεμαΦιλε αν βρεις κανεναν να σου δωσει πανω απο 100 ευρω εγω σε παραδεχομαι.
Εγω παντως και να μου το χαριζες δεν το επαιρνα.
Έχει θερμαινόμενο πίσω τζάμι?
Τι να ωρέ....Το Illuminati?To Το αεικινητο αυτο οχημα? Παντως μεταξυ μας κατι τέτοια car-α, μπορουν και δουλευουν ακόμα χωρίς ουσιαστική συντήρηση ε?Κάτι παξιμάδια και βίδες να άλλαζες πήγαιναν..Για πείτε μου τώρα εσείς ένα αμαξάκι σημερινό μεσαίας χρήσης και κατηγορίας που θα μπορεί να κουνηθεί μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες.... Ασχετο αν δεν πρόκειται να το κρατήσουμε πλέον ποτέ τοσο...Τότε τα αμάξια ήταν ακόμα είδος πολυτελείας .Και τα πιο φθηνα..Για αυτό και τα έκαναν να κρατάνε στον χρόνο...Τωρα αστα να πάνεΡωτάω για να ξέρω αν θα παγώνουν τα χέρια μου όταν το σπρώχνω...