Νέα

Ζαχόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω ... τόσες μουνάρες δουλεύουν στο Υπ.Πολιτισμού , πήγε και έμπλεξε με το μπάζο. Τι στο διάολο , τόσο στερημένος ήταν ? Τόση εξουσία είχε , φράγκα  - θα έπρεπε να είχε γεμίσει σπέρμα τις μισές εκεί μέσα.
Ακόμα κι εγώ ρε πούστη μου , αντικειμενικά είμαι σκυλομούρης και δουλεύω νυχτοφύλακας , αλλά μουνάρες πέρασαν και περνούν από τα χέρια μου.
Τι να πει κανείς ...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
O Ζαχο ειναι ενταξει παληκαρι παει με ολες . δεν κανει διακρισεις.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Να πως φαίνεται η ανώτερη δημοκρατικότητα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αμα είναι έτσι ο Κομμουνισμός να το χέσω ... θέλω να είμαι Αριστοκράτης , να γαμάω μόνο τον αφρό - εχει κάτι ψωλούδες μέσα εκεί στο υπουργείο  :sperm:
Τουλάχιστον ο άλλος , ο δικαστής , γαμούσε μόνο ρωσίδια και ουκρανικά αυτός ναι , πήγε χορτάτος στη φυλακή  :rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αμα είναι έτσι ο Κομμουνισμός να το χέσω ... θέλω να είμαι Αριστοκράτης , να γαμάω μόνο τον αφρό - εχει κάτι ψωλούδες μέσα εκεί στο υπουργείο  :sperm:
Τουλάχιστον ο άλλος , ο δικαστής , γαμούσε μόνο ρωσίδια και ουκρανικά αυτός ναι , πήγε χορτάτος στη φυλακή  :rockon:
Και εγω ρε αρχηγε, δεν το ειπα για καλο.
Επρεπε παντως να το περιμενει. Αφου πηγε να μπαζωσει τους μισους αρχαιολογικους χωρους, μπαζο θα του την εφερνε και αυτου.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οποιος ανακατεβετε με τα μπαζα , των μπαζονουνε .

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]  Με ποιό κόμμα κατεβαίνει;
  Θέλω να ξέρω από τώρα τι θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές...[/size]

Παίζεται...

Με ένα απ τα δυό μεγάλα, σίγουρα.
Αυτή την εποχή παζαρεύεται το ποιο υπουργείο θα πάρει μετά τις εκλογές.
ΠΑΣΟΚ της δίνει το Μεταφορών (πρώην αεροσυνοδός βλέπεις), ΝΔ της δίνει το Τύπου (πείρα στα τηλεοπτικά).

Η ίδια όμως δε μασάει, θέλει το Αμύνης...
(για να μαντρώσει καλύτερα τα σύνορα, να μη τα περνάνε οι Αλβανοί και φεύγουν).

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παίζεται...

Με ένα απ τα δυό μεγάλα, σίγουρα.
Αυτή την εποχή παζαρεύεται το ποιο υπουργείο θα πάρει μετά τις εκλογές.
ΠΑΣΟΚ της δίνει το Μεταφορών [size=15pt](πρώην αεροσυνοδός βλέπεις)[/size] , ΝΔ της δίνει το Τύπου (πείρα στα τηλεοπτικά).

Η ίδια όμως δε μασάει, θέλει το Αμύνης...
(για να μαντρώσει καλύτερα τα σύνορα, να μη τα περνάνε οι Αλβανοί και φεύγουν).

Πες μου τώρα οτι κάνεις πλάκα  :o :o :o

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φίλε Stavros51 μιας και δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το θρεντ , έχεις πάρει επίσημη θέση στο θέμα του Ζαχό ? Αναφέρομαι κυρίως στο θέμα της σαβουρογαμίας με το οποίο γελά όλη η Ελλάδα .

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt] Φίλε Stavros51 μιας και δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το θρεντ, έχεις πάρει επίσημη θέση στο θέμα του Ζαχό ? Αναφέρομαι κυρίως στο θέμα της σαβουρογαμίας με το οποίο γελά όλη η Ελλάδα. [/size]

[size=9pt]Από το γραφείο του moderator Σταύρος51 εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:[/size]

Ο κ. Μoderator δεν έχει λάβει επίσημη θέση στο θέμα Zaxo, γιατί το θεωρεί άκαιρο. Αυτή τη στιγμή προέχει το θέμα της αποκατάστασης της υγείας του ατυχούς αυτόχειρος, και κάθε κρίση πάνω στην υπόθεση (που ούτως ή άλλως ερευνάται από την Ελληνική Δικαιοσύνη) μόνο ως εξυπηρετούσα ευτελείς και μικροκομματικές σκοπιμότητες μπορεί να θεωρηθεί.

Ως προς την κρίση περί της εμφανίσεως της 34χρονης που εμπλέκεται στην υπόθεση (Είναι σαβούρα? Δεν είναι σαβούρα? Αν είναι, τι είδους σαβούρα είναι? κλπ), ο κ. Moderator κωλύεται να προβεί σε δηλώσεις, γιατί μόλις την είδε φωτογραφία στις εφημερίδες, σαλτάρισε. Προ ολίγων ετών είχε πηδήξει μια συνάδελφό του (στην εργασία του - όχι στο site) η οποία έχει τρομερές ομοιότητες με την προφυλακισθείσα 34χρονη.

Με δεδομένες τις αναμνήσεις αυτής της σεξουαλικής δραστηριότητας, ο κ. Moderator θεωρεί ότι δε μπορεί να προβεί σε κρίσεις περί της εμφανίσεως της 34χρονης, γιατί θα είναι επιρεασμένος από προσωπικά βιώματα.

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θυμάστε μια σειρά που έπαιζε παλιά στην τηλεόραση "σιγά η πατρίδα κοιμάτε"?
έτσι είναι τα πράγματα τώρα τα κοματόσκυλα όλων των χρωμάτων και πεποιθήσεων κλέβουν καπηλεύονται την δημοκρατία και τους νόμους γαμάνε με τα λεφτά μας (και να γαμάγανε καμια καλή χαλάλι τους) μπαζώνουν αρχαία αποχαρακτιρίζουν ιστορικά κτήρια για λογαρισμό πολυεθνικών (friday's) και κάνουν ότι θέλουν για απλά μπορούν.
Το είχα γράψει παλιότερα το γράφω και τώρα δεν με νοιάζει αν θα πεθάνει ή όχι ο ζακόπουλος δεν αξίζει την συμπόνοια μου

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καλησπέρα

Μόλις διάβασα στην Καθημερινή της Κυριακής ένα άρθρο του Γιανναρά το οποίο πραγματικά αξίζει να διαβάσει κανείς.

Αναφέρεται στον φερόμενο ως πρωθυπουργό της χώρας, ενω δε λείπουν οι αιχμές και κατά της ηγεσίας του υπ.εξ. (ορθώς!)

Τα οσα γράφει έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Και γιατί εντοπίζει πολύ σωστά τα διάφορα προβληματικά σημεία του φερόμενου και ως πρωθυπουργού.

Αλλα κυρίως γιατί πολύ απλά....αναφέρεται στον μέχρι πρότινος καταλληλότερο, αμφισβητώντας ξεκάθαρα τις ικανότητές του για τη θέση.

Αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι κανείς δε φανταζοταν πριν ένα μήνα ας πούμε.

Ο βασιλιάς δεν είναι ακόμα γυμνός. Αλλα τόσο η υπόθεση Ζαχόπουλου αυτή καθεαυτή όσο και ο αποτυχημένος τρόπος χειρισμού της, φαίνεται ότι έχουν κάνει ζημιά - όχι σε κάποιο απλό κομματόσκυλλο (υπουργό, διοικητή οργανισμού).

Η υπόθεση αυτή ίσως τελικά να έπληξε την αξιοπιστία του φερόμενου και ως πρωθυπουργού πιο πολύ από όσο αναμενόταν.

Όσο το μαξίμου δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση ζητώντας το πλήρες ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, προχωρώντας και στις αντίστοιχες ενέργειες, τόσο η κοινή γνώμη θα πείθεται ότι εδω κάτι υπάρχει. Κάτι που αγγίζει τον ίδιο τον καραμανλή.

Κοινότοπες τοποθετήσεις τύπου ντόρας "ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της" εκτός απο το να προκαλέσουν χασμουρητό, δεν πείθουν και κανένα (κάπως ατυχής τοποθέτηση από την επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας)

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται με ενδιαφέρον. Γνώμη μου είναι οτι θα επιχειρηθεί μετατόπιση της προσοχής του κόσμου σε θέματα που άπτονται του ασφαλιστικού και των δημόσιων οργανισμών.

Θα δούμε αν θα επιχειρηθεί κάτι τέτοιο και κατα πόσο θα είναι επιτυχές.

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις εαν εχει ανεβει το βιντεο με τον ζαχοπουλο?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται με ενδιαφέρον. Γνώμη μου είναι οτι θα επιχειρηθεί μετατόπιση της προσοχής του κόσμου σε θέματα που άπτονται του ασφαλιστικού και των δημόσιων οργανισμών.

Θα δούμε αν θα επιχειρηθεί κάτι τέτοιο και κατα πόσο θα είναι επιτυχές.

Εμ δεν τους βγήκε ο σεισμός. Αν είχε σοβαρότερες επιπτώσεις θα άνοιγαν σαμπάνιες στου Μαξίμου.

Ότι ο Αλαφούζος την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια έχει αρχίσει νομίζω να γίνεται φανερό. Τώρα η επιλογή του Γιανναρά ως εκτελεστή για απευθείας πλήγμα (ιδιαίτερα απαξιωτικό) το οποίο διαλύει την μυθολογία περί άξιου ηγέτη είναι λίγο περίεργη. Ίσως να είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει απευθείας σύγκριση με τον πρεσβύτερο και να αναδείξει το πόσο "λίγος" είναι ο ανηψιός.

Αλλά επίσης πρέπει να σημειωθεί η στάση Ψυχάρη αυτή την Κυριακή:
«Η συνεχιζόμενη «φιλολογία» περί το αυτοκτονικό πήδημα στο κενό του τέως Γενικού Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού μοιάζει να αποτελεί ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο για την κυβέρνηση. Την ώρα που στον ορίζοντα εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα μιας κρίσης η οποία απειλεί την οικονομία της χώρας, η προσοχή φαίνεται να στρέφεται στο νέο σκάνδαλο· σκάνδαλο αναμφισβήτητα και πολιτικό, που όμως δεν τραντάζει την κυβέρνηση. Κατά έναν παράδοξο τρόπο, αυτή η αλυσίδα σκανδάλων με πρωταγωνιστές φίλους και κουμπάρους των κυβερνώντων (πρωταγωνιστές σε αρπαχτές οικονομικές και περισσότερα του ενός ροζ σκάνδαλα) αντιμετωπίζεται από την Κοινή Γνώμη με ιδιαίτερη ψυχραιμία, αν όχι αδιαφορία

Είναι εμφανές ότι προετοιμάζει την προσπάθεια μετατόπισης της κοινής γνώμης στην οποία αναφέρεσαι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αγαπητέ px75, η παρατήρησή σου περι αφασίας είναι σωστή. Εδω ψηφίσανε ΝΔ και τα καμμένα. Ο συνδυασμός πνευματικής αποχαυνωσης και έλλειψης αντιπολίτευσης έχουν φέρει (και) το αποτέλεσμα αυτό.

Αν υποθέσουμε ότι οι βουλευτές αφουγκράζονται τις διαθέσεις της εκλογικής τους πελατείας, τότε οι αντιδράσεις τους χρήζουν ανάλυσης μιας και είναι σπασμωδικές, δείχνοντας πανικό.

Ο Γιάννης Μανώλης μάλλον έχει συγκεκριμένο ρόλο - εμφανίζεται σαν το αγνό λαϊκό παιδί που είναι έτοιμο να μην υπακούσει στις διαταγές του πολιτικού του προϊστάμενου προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του "κοσμάκη". Εχοντας έτσι ένα προφίλ το οποίο απευθύνεται περισσότερο στο συναίσθημα παρά στη λογική, προσπαθει ο καημένος όσο μπορεί να περάσει κάποιες θέσεις. Καλός για τον Αυτιά και το κοινό του. Απο κει και πέρα δύσκολα στέκεται. Πάντως ο συγκεκριμένος έχει δείξει ότι όντως έχει εικόνα των σκέψεων της εκλογικής βάσης - ως εκ τούτου η αντίδρασή του όπως αναφέρεις, έχει πολλαπλή σημασία.

Βολταίρε εντοπίζεις μια αλλαγή συμμαχιών την οποία ομολογουμένως δεν είχα προσέξει. Αναφέρομαι κυριώς στον Ψυχάρη του οποίου τις εφημερίδες δε διαβάζω απο επιλογή. Το οτι εντοπίζεις το θέμα, είναι σημαντικό. Η επιλογή να του τα χώσει ο Γιανναράς, κάποιος δηλαδή εκτός του δημοσιογραφικού χώρου, με εικόνες και παραστάσεις που του επιτρέπουν τη σύγκριση ,είναι σημαντική.

Ισως ο Ψυχάρης να έχει μπει στον πάγο απο το πασοκ μετά τη στήριξη που παρείχε στον ΒΑΒΕ, ίσως βλέπει οτι το μπλε μαγαζί έχει ρεύμα, ίσως και το μπλε μαγαζί να βλέπει ότι χρειάζεται τις υπηρεσίες του λαμπράκη. Και η στήριξη που παρέχει ένα πρώην αντιπολιτευόμενο μαγαζί, είναι πολύ πιο αποτελεσματική - βραχυπρόθεσμα. Ενας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε;

Σήμερα αποφυλακίζεται η Τσέκου

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Από που προκύπτει αυτό ρε Enforcer?

Σήμερα το πρωί το είπανε στη ΝΕΤ

Είπανε οτι ΚΑΝΟΝΙΚΑ σήμερα αποφυλακίζεται η Τσέκου

Αυτό το κανονικά που δεν έβαλα (και το σκέφτηκα κατόπιν εορτής) ίσως κάνει τη διαφορά, σε μια όχι κανονική μεταχείρηση της Τσέκου

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οταν παρανομεί κάποιος με πολύ ψηλό αξίωμα, η έρευνα πάει σε ... βάθος!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom