Νέα

Ζαχόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
διεγραφησαν ακομη μερικα ποστ που μαλιστα ηταν τα τελευταια που πηραν αυτο το δρομο.

απο το επομενο, το θρεντ θα κλειδωθει οριστικα..

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κλείδωσέ το, το αναθεματισμένο. Έτσι κι΄ αλλοιώς δύσκολο είναι να γραφούν αλήθειες και δυσκολότερο να ακουσθούν(διαβασθούν). Όλοι δε αυτοί οι πολιτικοί ή τα περί αυτών λαμόγια, δεν έχουν καμμιά θέση εδώ μέσα. Εδώ πληρώνουμε και γαμάμε, αυτοί γαμάνε χωρίς να πληρώνουν. Πληρώνει ο φορολογούμενος γι΄ αυτούς και γι΄ αυτό καμαρώνουν, ως επιβήτορες της εξουσίας. Ουστ ρε πεινάλες.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κάτσε μωρή να σε μονιμοποιήσω.
Πού μωρή σαπιοκοιλιά στο φούρνο τού πατέρα σου ή στο μανάβικο της μάνας σου;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μπορώ να μάθω γιατί διεγράφησαν τα ποστ μου?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τωρα που θα "σκασει" το σκανδαλο SIEMENS  θα ριξουμε γελιο μιας κι εμπλεκεται ΟΛΟΣ ο (προοδευτικος) συνδικαλιστικος χωρος... Βεβαια εμπλεκονται και οι κυβερνησεις Σημιτη...

Εδω μιλάμε για το Ζαχόπουλο.

Αν έχεις να πεις κάτι για το σκάνδαλο siemens, άνοιξε άλλο θρεντ.

Προσπάθειες αποπροσανατολισμού, δύσκολα θα έχουν επιτυχία - εξηγούμαι

Ρε παιδιά, θα είναι κρίμα να κλειδωθεί το θρεντ. Και γιατί έχουν ειπωθεί όμορφα και ενδιαφέροντα αλλα και γιατί τα πιο ενδιαφέροντα είναι μπροστά μας. Λίγη προσοχή στη διατύπωση θέλει μόνο.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ένα από τα ποστ μου που διεγράφησαν είναι η παράθεση 304 του Αρίωνα στην προηγούμενη σελίδα. Έχει κάτι η διατύπωσή μου?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ένα από τα ποστ μου που διεγράφησαν είναι η παράθεση 304 του Αρίωνα στην προηγούμενη σελίδα. Έχει κάτι η διατύπωσή μου?
το συγκεκριμενο ποστ ΔΕΝ εχει διαγραφει..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μόνο στην Ελλάδα μετά από τέτοια γεγονόταν θα μπορούσε να μείνει η κυβέρνηση στην εξουσία. Σε οποιαδήποτε χώρα της Αφρικής ή της Νοτιοανατολικής Ασίας θα χε γίνει χαμός. Επειδή όμως η Ελλάδα ανήκει στον 4ο κόσμο, όχι μόνο η κυβέρνηση παραμένει στη θέση της αλλά πουλάει και τρέλα, δε μιλάει κανείς, κόβουν πίτες, κάνουν ταξίδια, χαμογελάνε...Και φυσικά δε μιλάω για τη ροζ ιστορία κάποιου ευτραφούς κυρίου αλλά για ντι βι ντι που κρατούνται στου Μαξίμου μέρες πριν παραδοθούν στον εισαγγελέα, αποχαρακτηρισμούς κλπ..Και μην ξεχνάμε ε; Ο "πολιτισμός" ήταν το σύνθημα του κωστάκη για να βγει την πρώτη φορά. Ο "πολιτισμός" και η "ελληνίδα". χαχαχαχαχα 2funny 2funny 2funny Να καεί η βουλή

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Υπάρχει μόνο ως παράθεση. Ένιγουεη δεν ασχολούμαι κάντε ό,τι γουστάρετε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Υπάρχει μόνο ως παράθεση. Ένιγουεη δεν ασχολούμαι κάντε ό,τι γουστάρετε.
το θεμα δεν ειναι να κανουμε-εις ο,τι γουσταρουμε-εις.
το θεμα ειναι να τηρουνται καποιοι ευαισθητοι κανονες που εχουν να κανουν αμεσα με την ασφαλεια του σαιτ.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τώρα θα λεγα κάτι για ευαίσθητους κανόνες αλλά σέβομαι τους άλλους που γράφουν και ενδιαφέρονται για το θρεντ και είναι άτομα των οποίων τα ποστ εκτιμώ όποως του ενφο. Συνεπώς ας μη το συνεχίσουμε. Το ποστ εκείνο παρά το ότι αναφέρει μόνο αποδεδειγμένα γεγονότα διεγράφη. Ας είναι. Απλά καλό θα ήταν αυτή η ξαφινική υπερευαισθησία να ίσχυε και για άλλα θρεντ όπου γίνεται της ξεμπούρδελης. Από μένα τέλος.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αγαπητέ gabadoo, όταν ένας πολιτικός του διαμετρήματος του Βύρωνα Πολύδωρα γράφει την εισαγωγή σε μια κατα τα άλλα αξιόλογη μετάφραση του Bushido, τότε σίγουρα αυτό δημιουργεί σχολή.
:2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τώρα θα λεγα κάτι για ευαίσθητους κανόνες αλλά σέβομαι τους άλλους που γράφουν και ενδιαφέρονται για το θρεντ και είναι άτομα των οποίων τα ποστ εκτιμώ όποως του ενφο. Συνεπώς ας μη το συνεχίσουμε. Το ποστ εκείνο παρά το ότι αναφέρει μόνο αποδεδειγμένα γεγονότα διεγράφη. Ας είναι. Απλά καλό θα ήταν αυτή η ξαφινική υπερευαισθησία να ίσχυε και για άλλα θρεντ όπου γίνεται της ξεμπούρδελης. Από μένα τέλος.
αυτο που δεν καταλαβαινει αρκετος κοσμος ειναι πως και εγω και αλλοι mods συμφωνουμε οσο δεν φανταζεστε με καποιες απ τις αποψεις που εκφραζονται εδω, αλλα δυστυχως απτονται της ασφαλειας του σαιτ.
δεν ζουμε σε αλλο πλανητη. κι εμεις διαβαζουμε εφημεριδες, βλεπουμε τηλεοραση, ακουμε ραδιοφωνο, ενημερωνομαστε, (κοιμομαστε, τρωμε, κανουμε μπανιο, φτιαχνουμε το πρωι καφε, ειμαστε γενικα συνηθισμενοι ανθρωποι :grin: :grin:) και πολλες φορες συμφωνουμε απολυτα με αυτα που κοβουμε, ομως ειναι κατι που πρεπει να γινεται.
ΔΕΝ μπορουμε, για παραδειγμα, να αναφερουμε πραγματα για επωνυμους, τη στιγμη που τηλεοπτικα καναλια πανελλαδικης εμβελειας το αποφευγουν, διοτι μπορουν να προκαλεσουν επιπλοκες. καθε ποστ ειναι μια δημοσιευση που μπορει να αναγνωστει ανα τον πλανητη. υπαρχει και το τσατ. αυτα ειναι γνωστα..

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Από τον λαό που εξέλεξε τον Ψωμιάδη, είτε ως βουλευτή, είτε ως νομάρχη, δεν περιμένω πλέον τίποτε.

Πάντα υπάρχει κάτι να περιμένει κανείς.

Μπορείς να περιμένεις να δεις τον "Πανίκα" πρωθυπουργό... :helpplea:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγώ έμαθα απο έγκυρη πηγή (την εβδομαδιαία εκπομπή του Β. Λεβέντη "Πολιτικός Μαραθώνιος") ότι η Ρούλα Βροχοπούλου στις επόμενες εκλογές κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής, και έχει βάσιμες πιθανότητες να μπει στο κοινοβούλιο...

Όχι, παίζουμε!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγώ έμαθα απο έγκυρη πηγή (την εβδομαδιαία εκπομπή του Β. Λεβέντη "Πολιτικός Μαραθώνιος") ότι η Ρούλα Βροχοπούλου στις επόμενες εκλογές κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής, και έχει βάσιμες πιθανότητες να μπει στο κοινοβούλιο...

Όχι, παίζουμε!
ναι, αλλα ειπαμε να μην κλεβεις. αυτο θα το ελεγα εγω..

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Όχι, παίζουμε!

Με ποιό κόμμα κατεβαίνει;

Θέλω να ξέρω από τώρα τι θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές... :helpplea:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Να γινει καλα ο ζαχοπουλος,και ειμαι περιεργος να δω τι θα πει,αμα πει..Βεβαια,δυστηχως θα "κουκουλωθει" μαλλον και αυτο το σκανδαλο,μην ξεχναμε οτι ο "αυτοχειρας" ζαχο ειναι και κολλητος της κας πρωθυπουργου!!! τα ιδια εγιναν και με τους άλλου "κολλητους" στην θεσσαλονικη,τους "κουμπαρους" πανικα και σια,ολοι τους μερη της "παρεας της σαλονικης",τσιτουριδη,μαγγινα,κτλπ-κτλπ...
Αυτοι της δεξιας,τιμης ενεκεν στον "ηρωα" που δεν διστασε να πηδηξει απο το μπαλκονι,για την "τιμη" του,μπορει να του δωσουν και νεα θεση στο τέλος !!!!
(βεβαια,εγω προσωπικα κραταω μια επιφυλαξη,γιατι αν πραγματικά θελε να αυτοτονησει ο χοντρος,θα έπεφτε απο την...μπροστινη μεριά !!!!)
Παρατηρω ομως οτι ο κοινος παρονομαστης σε ολα τα σκανδαλα της δεξιας,ειναι το...σεξ !!!!! για να δουμε τι άλλο θα δουμε...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom